rooform
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3
- شهر
- مشهد
پاسخ : گام اول گزینه دو
بچه ها برنامه آزمون بعدی نمیاد رو سایت؟؟؟
بچه ها برنامه آزمون بعدی نمیاد رو سایت؟؟؟
از فیزیک 1 فصل یک امدهبه نقل از بی احســــاسـ... :بالاخره فیزیک 1 فصل 1-2-3 رو بخونیم یا نه ؟؟؟
وقتی تو کنکور نمیاد مرض دارن گفتن بخونیدش ؟؟؟؟؟
به نقل از CrazyBoy :این نفرات برتر دقیقا کیه ؟!؟!
چی؟؟؟ من کلی وقت کم آوردم.به نقل از CrazyBoy :سطحش نسبت به آزمونای پارسال خیلی پایین اومده بود!!
کیلویی وقت داده بودن!
نمیدونم چه مرگشون بود!
خب باید زمانت رو مدیریت کنی!به نقل از saba987 :چی؟؟؟ من کلی وقت کم آوردم.
شما تو کشور چندم شدی مگه؟؟؟
به نقل از mahen1375 :چقد برنامه فشردس این هفته من فیزیک و ادبیاتو نتونستم تموم کنم دوره هم که نداره !!!
آزمون قبلی رو خیلی خراب کردم این یکیو فکر کنم رتبم افتضاحتر از قبل بشه
کسی فیزیکو کامل تموم کرده؟!(کتاب درسی+ کتاب آموزشی+تست+خلاصه)
برنامه رو کلا عوض کردم! اختصاصیا رو امروز صبح تموم کردم(به جز فیزیک) عمومیا هم امشب تموم میشه ولی با عجله خوندم خلاصه نویسیم نکردم! فردا فقط تست میزنم!به نقل از samira16 :آره برنامشو منم پارسال نمیتونسم کامل اجرا کنم همش نصفه نصفه!اصن یه وضعی! شما میتونی برنامشو باتوجه به خودت عوض کنی یه کوچولو تا بتونی به برنامه برسی!خوندن کتاب درسیو کتاب آموزشی چرته اگه بلدی(به جز عمومیا البته ) وقتشو بذار واسه تست اینا
خب اگه کسی نتونه جواب بده باید بخونه!به نقل از بی احســــاسـ... :قرابت مهمه تو تابستون خونده بشه ؟؟؟
من تو قرابت مشکل ندارم
ینی درسا رو هم که نخونم ، تستاشو درست جواب میدم
لازمه بازم بخونم ؟؟؟
به نظر من هندسه روش خوندن ندارهبه نقل از Mahsa.Z :هندسه رو کسى روش خاصى واسه خوندنش داره؟هرچى کار کرديم تشريحى و اثبات بوده،يعنى بايد بشينيم نتايج قضيه ها رو حفظ کنيم؟!
به نقل از Mahsa.Z :هندسه رو کسى روش خاصى واسه خوندنش داره؟هرچى کار کرديم تشريحى و اثبات بوده،يعنى بايد بشينيم نتايج قضيه ها رو حفظ کنيم؟!