• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جام کنفدراسیون ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nbalinparast
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : جام کنفدراسیون ها

به نقل از alex delpiero :
برزیلیا برن خوشحال باشن که امروز اگه ببرن هم فقط با شانس محض بردن که پیرلو مصدوم شده نرسیده به بازی ...
:))
عزیز ایتالیا که داشت به ژاپن میباخت و واقعا حقش برد نبود!

چه برسه به برزیلی که 3 تا به ژاپن زد! :))

نیمار این دفه به اندازه بازی قبل خوب نبود ولی بازم خوب بود. گلش بازم خیلی قشنگ بود ولی هم چنان تکروی میکنه.
واضح بود که حق ایتالیا باخت بود ولی ولی داور هم واقعا بد بود. کلا داوری جام کنفدارسیون ها افتضاح بوده تا اینجا.
احتمالا اسپانیا میخوره به ایتالیا و برزیل هم به اروگوئه
فک میکنم فینال اسپانیا-برزیل باشه چون ایتالیا نمیتونه اسپانیا رو ببره

با بازی دیشبی که دیدم یقین پیدا کردم که اسپانیا یا آلمان قهرمانن(جام جهانی) که باز هم بیشتر شانس رو به اسپانیا میدم!

برزیل خیلی جوونه! و خیلی زیاد به نیمار وابستست! 2 نفر نیمار رو بگیرن تمومه! و برزیل عملا فلج میشه!

ایتالیا هم واقعا با اینکه پیرلو و دروسی نبودن اما خیلی ضعیف عمل کردن و اونها هم خیلی نمیتونن واسه اسپانیا یا آلمان مشکل ساز بشن!

آرژانتین هم اگه بازیکناش رو فرم باشن میتونه یه کارایی بکنه! اما همه این حرفا بسته به قرعه کشی جام جهانی داره و اینکه دوباره اسپانیا و آلمان تو نیمه نهایی بهم نخورن و همدیگر رو حذف نکنن ئه!

بازی دیشب هم با اینکه مشکل داوری داشت اما واقعا ایتالیا خیلی بیشتر موقعیت نداشت که بگیم باید ایتالیا میبرد! حق برزیل برد بود! ایتالیا و حتی برزیلم با این وضعیت کاملا اسیر و مغلوب اسپانیا میشن! قهرمان اسپانیاست! تقریبا بدون شک!

از بازی ها ک بگذریم..
ایرماتوف چی کار کرد؟! :|من حالم از ایتالیا ب هم میخوره و از برزیل هم چندان خوشم نمیاد ولی بحث سر داوریه.ایرماتوف سوت زد بعد گل گرفت :|خدایا :|

به نقل از LEGEND :
با بازی دیشبی که دیدم یقین پیدا کردم که اسپانیا یا آلمان قهرمانن(جام جهانی) که باز هم بیشتر شانس رو به اسپانیا میدم!

برزیل خیلی جوونه! و خیلی زیاد به نیمار وابستست! 2 نفر نیمار رو بگیرن تمومه! و برزیل عملا فلج میشه!

ایتالیا هم واقعا با اینکه پیرلو و دروسی نبودن اما خیلی ضعیف عمل کردن و اونها هم خیلی نمیتونن واسه اسپانیا یا آلمان مشکل ساز بشن!

آرژانتین هم اگه بازیکناش رو فرم باشن میتونه یه کارایی بکنه! اما همه این حرفا بسته به قرعه کشی جام جهانی داره و اینکه دوباره اسپانیا و آلمان تو نیمه نهایی بهم نخورن و همدیگر رو حذف نکنن ئه!

بازی دیشب هم با اینکه مشکل داوری داشت اما واقعا ایتالیا خیلی بیشتر موقعیت نداشت که بگیم باید ایتالیا میبرد! حق برزیل برد بود! ایتالیا و حتی برزیلم با این وضعیت کاملا اسیر و مغلوب اسپانیا میشن! قهرمان اسپانیاست! تقریبا بدون شک!
اسپانیا دوباره به فرم خوبش برگشته و واقعا مدعیه. در عوض ایتالیا و برزیل واقعا هیچ شانسی برای "قهرمانی" ندارن. خصوصا ایتالیا(البته این ایتالیایی ها همیشه پتانسیل غافل گیر کردن رو دارن،مثه یورو :| )
ایتالیا پره از بازیکنایی که باید تا حالا بازنشست میشدن ولی آلمان و اسپانیا همش در حال معرفی استعداد های جوون ن.
آرژانتین رو هم راحت میشه از کار انداخت.بازی های چندان درخشانی نداشتن تو انتخابی.
البته نمیشه خیلی راحت قضاوت کرد ولی بازم من شانسو به آلمان و اسپانیا میدم.
جام جهانی 2014 رو هم یا آلمان میبره یا اسپانیا(بیشتر به آلمان)

بازی دیشب اصلاً جالب نبود هر دو تیم بد بازی کردند.
این نمیار رو باید آدم کرد دو تا پاس بده :دی تو بارسلونا دووم نمیاره این شکلی
ایتالیا با این بازیکناش تا دو سال دیگه عملاً تیم نداره که باید یکم جوون گرایی کنه فقط یه پیرلوی 34 ساله تو بازی نبود این قدر افتضاح کار کردند.
این روشن هم که ...
راستی یه سوال رقابت های جام کنفدراسیون آقای گل داره؟ اگه داشته باشه که خیلی مسخرست این اسپانیا با این تمیای دوهزاری افتاده همش گل می زنه. |:

به نقل از آیدا-ق :
ایتالیا پره از بازیکنایی که باید تا حالا بازنشست میشدن ولی آلمان و اسپانیا همش در حال معرفی استعداد های جوون ن.

یعنی الان ایتالیا غیر بوفون و پیرلو بازیکن پیر دیگه هم داره؟ :-?
حالا یک 2010 ایتالیا تیمش پیر بوده، من یادم نمیاد ایتالیا همیشه پیر بوده باشه.

با بازی که دیشب از این دو تا تیم دیدم بازم باید منتظر یه قهرمانی تکراری دیگه از اسپانیا باشیم
به نظرم جالبترین نکته این جام نیماره!
تا اینجا به نظرم به تنهایی بازیکن خوبی اومده و استعداد زیادی داره ولی در غالب تیم خیلی نپسندیدمش
به نظرم بارسا توانایی اینو داره که با توجه به سن کم نیمار تو تیم حلش کنه!
کاری که با زلاتان و هنری و... نتونت انجام بده
ولی نیمار هم سنش کمتره
هم سبک بازیش به بارسا بی شباهت نیست

به نقل از Spammer :
یعنی الان ایتالیا غیر بوفون و پیرلو بازیکن پیر دیگه هم داره؟ :-?
حالا یک 2010 ایتالیا تیمش پیر بوده، من یادم نمیاد ایتالیا همیشه پیر بوده باشه.
کاری ب پیر یا جوون بودنشون ندارم اما واقعا برای تیمی با بازیکن های فیکسی مثل آباته و ماجو و مونتولیوو و دیامونتی و شانسی برای قهرمان جهان شدن میبینی؟...اینا در بهترین حالت بازیکن هایی خوب هستند.همین
در مقابل آلمان شانس فراوانی داره.و البته متاسفانه آلمان تو 2006 و 2010 هم باید قهرمان میشد و نشد :-<اما این بار دلمان روشن است 8-^
اسپانیا خیلی اینش جالبه ک با وجود افول بسیار بارسا هنوز خوب بازی میکنه...اما ب نظرم نمیتونه با آلمان رقابت کنه این بار
برزیل رو دست کم نگیرین.تو این مسابقات خودشو عالی نشون نداده تا اینجا ولی خوبه واقعا...خصوصا ک اسکولاری بیشتر سیاستمداره تا مربی فوتبال :))من تا حالا برد پرگل از تیمش کم دیدم(نه اینک نداشته باشه البته.با ژاپن تو همین جام 3تا زد)3امتیاز رو فارغ از نتیجه و زیبایی خیلی خوب میگیره و تکنیک برزیل هم دوباره داره احیا میشه بعد 3 4 سال خاموش بودن
آرژانتین همیشه برای من تیمی دوست داشتنی بوده ولی شانس چندانی براش قایل نیستم :-<ولی خیلی خوبه مسی ی بار ببره این جام رو 8-^ >:D<
انگلیس و پرتغال هم طبق معمول تیم های صرفا خوبن.از هلند هم زیاد نمیشه انتظار کارهای بزرگ داشت چون سن تیم خوب نیست...اما باز ستاره هایی مثل روبن و خصوصا فن پرسی شاید بتونن معادله رو عوض کنن

در مورد جام کنفدراسیون ها هم بگم کمی :-"حیف شد ژاپن عوض شد :-<حیف شد امتیازی هم نگرفت...باید میبرد ایتالیا رو جلوی برزیل هم خوب بود واقعا...بازیش با مکزیک رو نمیدونم
اما قشنگ ژاپن ی سر و گردن بالاتر از سطح آسیاست.در حالی ک ما میجنگیم برای رفتن ب جام جهانی ژاپن در جام کنفدراسیون ها عالی بازی میکنه جلوی بزرگان دنیا :) :-<

به نقل از پوریا عابدی :
کاری ب پیر یا جوون بودنشون ندارم اما واقعا برای تیمی با بازیکن های فیکسی مثل آباته و ماجو و مونتولیوو و دیامونتی و شانسی برای قهرمان جهان شدن میبینی؟...اینا در بهترین حالت بازیکن هایی خوب هستند.همین

بله!!! در عوض بالوتلی و مارکیزیو و پیرلو و کیلینی و بونوچی و ده روسی و بوفون رو ببین که تو پست خودشون عالین و البته بازیکنایی که مثل الشراوی و دی شیلیو که استعداد های خیلی خوبی هستن، از همه مهم تر اینکه ایتالیا با بازیکناش که نمیبره، با تاکتیک میبره!

• لایک
امتیازات: Zed
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا