یلدا-ق
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- نجوم
پاسخ : جام کنفدراسیون ها
آره واقعا ممکنه (هلندی که از گروهش تو یورو بالا نیومد)
البته خب گذشته از اینا،به هر حال هر سبکی یه سری طرفدار و منتقد داره دیگه.یه سری ها هم کلا با این سبک فوتبال آلمانی مشکل دارن.
اون اغراق بود که گفتم "پره". منظورم این بود که میانگین سنیشون بالاس یه مقدار.به نقل از Spammer :یعنی الان ایتالیا غیر بوفون و پیرلو بازیکن پیر دیگه هم داره؟
حالا یک 2010 ایتالیا تیمش پیر بوده، من یادم نمیاد ایتالیا همیشه پیر بوده باشه.
چون حسادت میکن! تنها دلیلش همینه.به نقل از lab0o :اون وقت میگند فوتبال آلمان ماشینیه.
و دقیقا بارسا از روزی افت کرد که شبیه تیم ملی اسپانیا شد. سبک بازی بارسا،تیکی تاکا+پرس+سرعت ه. نه صرفا تیکی تاکا. وقتی پرس و سرعت رو ازش بگیری میشه اون تیمی که از بایرن 7 تا میخوره .یعنی اصلا بارسا نیست. تیم ملی اسپانیا با این روش مشکلی به وجود نمیاد واسش چون 1-دفاعش منسجم تره 2-از اولشم تیم ملی اسپانیا خیلی سرعتی و با پرس بالا بازی نمیکرد،بازیاشم تو جام جهانی همش کم گل میبرد.به نقل از LEGEND :ببین! اسپانیا مث بارسلونا بازیکن خلاق توی حملش نداره! ترکیبش فرق داره و پاسکاری هاشم حتی فرق داره!
اسپانیا پاسکاری خسته کننده میکنه و رو به عقب هم زیاد پاس میده در صورتی که بارسا پاسکاری های رو به جلو داره! برا همین اسپانیا خسته کنندست! حتی برا منی که عاشق بارساو تیکی تاکام اما تیکی تاکای اسپانیا رو به جلو نیست و صرفا پاس هست!
البته پیرلو رو نباید با آلونسو مقایسه کرد بلکه باید با ژاوی مقایسه کرد که من ژاوی رو بیشتر ترجیح میدم توی کنترل بازی! نمیدونم چه اصراری هست ایتالیا یه الآن رو نباید مدعی دونست! یورو هم به خاطر بازی بد انگلیس رفت بالا و دیدی که چقدر گل خورد به اسپانیا! به نظر من یورو با جام جهانی فرق داره و ایتالیا انقدر راحتم نمیتونه بیاد بالا و به فینال برسه!
آلمان رو من به شخصه حالم ازش بهم میخوره اما تو این چند ساله نمیشه منکر این شد که پا به پای اسپانیا پیش رفته و اومده بالا! ولی بازم میگم اسپانیا با این سبک بازی و رو فرم بودن میتونه آلمان رو شکست بده!
در آخر بگم اینا کلا پیش بینی و حدس و گمان هست از چیزی که میبینیم! فوتبال ورزشی غیر قابل پیش بینی هست و ممکنه حتی اسپانیا و یا آلمان از گروهشون هم بالا نیان! (چیه ممکنه دیگه!)
آره واقعا ممکنه (هلندی که از گروهش تو یورو بالا نیومد)
موفقیت. که حسادت رو به دنبال میاره! ساده س. همونطور که این همه آدم از بارسا بدشون میادبه نقل از lab0o :مدّت هاست برام سوال پیش اومده تو فوتبال حال حاضر آلمان چه چیزی هست که این همه آدم ازش بدشون میاد؟
البته خب گذشته از اینا،به هر حال هر سبکی یه سری طرفدار و منتقد داره دیگه.یه سری ها هم کلا با این سبک فوتبال آلمانی مشکل دارن.