پاسخ : جام کنفدراسیون ها
به نقل از Spammer :
یعنی الان ایتالیا غیر بوفون و پیرلو بازیکن پیر دیگه هم داره؟
حالا یک 2010 ایتالیا تیمش پیر بوده، من یادم نمیاد ایتالیا همیشه پیر بوده باشه.
کاری ب پیر یا جوون بودنشون ندارم اما واقعا برای تیمی با بازیکن های فیکسی مثل آباته و ماجو و مونتولیوو و دیامونتی و شانسی برای قهرمان جهان شدن میبینی؟...اینا در بهترین حالت بازیکن هایی خوب هستند.همین
در مقابل آلمان شانس فراوانی داره.و البته متاسفانه آلمان تو 2006 و 2010 هم باید قهرمان میشد و نشد

اما این بار دلمان روشن است

اسپانیا خیلی اینش جالبه ک با وجود افول بسیار بارسا هنوز خوب بازی میکنه...اما ب نظرم نمیتونه با آلمان رقابت کنه این بار
برزیل رو دست کم نگیرین.تو این مسابقات خودشو عالی نشون نداده تا اینجا ولی خوبه واقعا...خصوصا ک اسکولاری بیشتر سیاستمداره تا مربی فوتبال

من تا حالا برد پرگل از تیمش کم دیدم(نه اینک نداشته باشه البته.با ژاپن تو همین جام 3تا زد)3امتیاز رو فارغ از نتیجه و زیبایی خیلی خوب میگیره و تکنیک برزیل هم دوباره داره احیا میشه بعد 3 4 سال خاموش بودن
آرژانتین همیشه برای من تیمی دوست داشتنی بوده ولی شانس چندانی براش قایل نیستم

ولی خیلی خوبه مسی ی بار ببره این جام رو

انگلیس و پرتغال هم طبق معمول تیم های صرفا خوبن.از هلند هم زیاد نمیشه انتظار کارهای بزرگ داشت چون سن تیم خوب نیست...اما باز ستاره هایی مثل روبن و خصوصا فن پرسی شاید بتونن معادله رو عوض کنن
در مورد جام کنفدراسیون ها هم بگم کمی

حیف شد ژاپن عوض شد

حیف شد امتیازی هم نگرفت...باید میبرد ایتالیا رو جلوی برزیل هم خوب بود واقعا...بازیش با مکزیک رو نمیدونم
اما قشنگ ژاپن ی سر و گردن بالاتر از سطح آسیاست.در حالی ک ما میجنگیم برای رفتن ب جام جهانی ژاپن در جام کنفدراسیون ها عالی بازی میکنه جلوی بزرگان دنیا :)