جام کنفدراسیون ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران
پاسخ : جام کنفدراسیون ها

به نقل از alex delpiero :
برزیلیا برن خوشحال باشن که امروز اگه ببرن هم فقط با شانس محض بردن که پیرلو مصدوم شده نرسیده به بازی ...
:))
عزیز ایتالیا که داشت به ژاپن میباخت و واقعا حقش برد نبود!

چه برسه به برزیلی که 3 تا به ژاپن زد! :))

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

نیمار این دفه به اندازه بازی قبل خوب نبود ولی بازم خوب بود. گلش بازم خیلی قشنگ بود ولی هم چنان تکروی میکنه.
واضح بود که حق ایتالیا باخت بود ولی ولی داور هم واقعا بد بود. کلا داوری جام کنفدارسیون ها افتضاح بوده تا اینجا.
احتمالا اسپانیا میخوره به ایتالیا و برزیل هم به اروگوئه
فک میکنم فینال اسپانیا-برزیل باشه چون ایتالیا نمیتونه اسپانیا رو ببره

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

با بازی دیشبی که دیدم یقین پیدا کردم که اسپانیا یا آلمان قهرمانن(جام جهانی) که باز هم بیشتر شانس رو به اسپانیا میدم!

برزیل خیلی جوونه! و خیلی زیاد به نیمار وابستست! 2 نفر نیمار رو بگیرن تمومه! و برزیل عملا فلج میشه!

ایتالیا هم واقعا با اینکه پیرلو و دروسی نبودن اما خیلی ضعیف عمل کردن و اونها هم خیلی نمیتونن واسه اسپانیا یا آلمان مشکل ساز بشن!

آرژانتین هم اگه بازیکناش رو فرم باشن میتونه یه کارایی بکنه! اما همه این حرفا بسته به قرعه کشی جام جهانی داره و اینکه دوباره اسپانیا و آلمان تو نیمه نهایی بهم نخورن و همدیگر رو حذف نکنن ئه!

بازی دیشب هم با اینکه مشکل داوری داشت اما واقعا ایتالیا خیلی بیشتر موقعیت نداشت که بگیم باید ایتالیا میبرد! حق برزیل برد بود! ایتالیا و حتی برزیلم با این وضعیت کاملا اسیر و مغلوب اسپانیا میشن! قهرمان اسپانیاست! تقریبا بدون شک!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

از بازی ها ک بگذریم..
ایرماتوف چی کار کرد؟! :|من حالم از ایتالیا ب هم میخوره و از برزیل هم چندان خوشم نمیاد ولی بحث سر داوریه.ایرماتوف سوت زد بعد گل گرفت :|خدایا :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از LEGEND :
با بازی دیشبی که دیدم یقین پیدا کردم که اسپانیا یا آلمان قهرمانن(جام جهانی) که باز هم بیشتر شانس رو به اسپانیا میدم!

برزیل خیلی جوونه! و خیلی زیاد به نیمار وابستست! 2 نفر نیمار رو بگیرن تمومه! و برزیل عملا فلج میشه!

ایتالیا هم واقعا با اینکه پیرلو و دروسی نبودن اما خیلی ضعیف عمل کردن و اونها هم خیلی نمیتونن واسه اسپانیا یا آلمان مشکل ساز بشن!

آرژانتین هم اگه بازیکناش رو فرم باشن میتونه یه کارایی بکنه! اما همه این حرفا بسته به قرعه کشی جام جهانی داره و اینکه دوباره اسپانیا و آلمان تو نیمه نهایی بهم نخورن و همدیگر رو حذف نکنن ئه!

بازی دیشب هم با اینکه مشکل داوری داشت اما واقعا ایتالیا خیلی بیشتر موقعیت نداشت که بگیم باید ایتالیا میبرد! حق برزیل برد بود! ایتالیا و حتی برزیلم با این وضعیت کاملا اسیر و مغلوب اسپانیا میشن! قهرمان اسپانیاست! تقریبا بدون شک!
اسپانیا دوباره به فرم خوبش برگشته و واقعا مدعیه. در عوض ایتالیا و برزیل واقعا هیچ شانسی برای "قهرمانی" ندارن. خصوصا ایتالیا(البته این ایتالیایی ها همیشه پتانسیل غافل گیر کردن رو دارن،مثه یورو :| )
ایتالیا پره از بازیکنایی که باید تا حالا بازنشست میشدن ولی آلمان و اسپانیا همش در حال معرفی استعداد های جوون ن.
آرژانتین رو هم راحت میشه از کار انداخت.بازی های چندان درخشانی نداشتن تو انتخابی.
البته نمیشه خیلی راحت قضاوت کرد ولی بازم من شانسو به آلمان و اسپانیا میدم.
جام جهانی 2014 رو هم یا آلمان میبره یا اسپانیا(بیشتر به آلمان)

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

بازی دیشب اصلاً جالب نبود هر دو تیم بد بازی کردند.
این نمیار رو باید آدم کرد دو تا پاس بده :D تو بارسلونا دووم نمیاره این شکلی
ایتالیا با این بازیکناش تا دو سال دیگه عملاً تیم نداره که باید یکم جوون گرایی کنه فقط یه پیرلوی 34 ساله تو بازی نبود این قدر افتضاح کار کردند.
این روشن هم که ...
راستی یه سوال رقابت های جام کنفدراسیون آقای گل داره؟ اگه داشته باشه که خیلی مسخرست این اسپانیا با این تمیای دوهزاری افتاده همش گل می زنه. |:

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از آیدا-ق :
ایتالیا پره از بازیکنایی که باید تا حالا بازنشست میشدن ولی آلمان و اسپانیا همش در حال معرفی استعداد های جوون ن.

یعنی الان ایتالیا غیر بوفون و پیرلو بازیکن پیر دیگه هم داره؟ :-?
حالا یک 2010 ایتالیا تیمش پیر بوده، من یادم نمیاد ایتالیا همیشه پیر بوده باشه.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

با بازی که دیشب از این دو تا تیم دیدم بازم باید منتظر یه قهرمانی تکراری دیگه از اسپانیا باشیم
به نظرم جالبترین نکته این جام نیماره!
تا اینجا به نظرم به تنهایی بازیکن خوبی اومده و استعداد زیادی داره ولی در غالب تیم خیلی نپسندیدمش
به نظرم بارسا توانایی اینو داره که با توجه به سن کم نیمار تو تیم حلش کنه!
کاری که با زلاتان و هنری و... نتونت انجام بده
ولی نیمار هم سنش کمتره
هم سبک بازیش به بارسا بی شباهت نیست

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Spammer :
یعنی الان ایتالیا غیر بوفون و پیرلو بازیکن پیر دیگه هم داره؟ :-?
حالا یک 2010 ایتالیا تیمش پیر بوده، من یادم نمیاد ایتالیا همیشه پیر بوده باشه.
کاری ب پیر یا جوون بودنشون ندارم اما واقعا برای تیمی با بازیکن های فیکسی مثل آباته و ماجو و مونتولیوو و دیامونتی و شانسی برای قهرمان جهان شدن میبینی؟...اینا در بهترین حالت بازیکن هایی خوب هستند.همین
در مقابل آلمان شانس فراوانی داره.و البته متاسفانه آلمان تو 2006 و 2010 هم باید قهرمان میشد و نشد :-<اما این بار دلمان روشن است 8->
اسپانیا خیلی اینش جالبه ک با وجود افول بسیار بارسا هنوز خوب بازی میکنه...اما ب نظرم نمیتونه با آلمان رقابت کنه این بار
برزیل رو دست کم نگیرین.تو این مسابقات خودشو عالی نشون نداده تا اینجا ولی خوبه واقعا...خصوصا ک اسکولاری بیشتر سیاستمداره تا مربی فوتبال :))من تا حالا برد پرگل از تیمش کم دیدم(نه اینک نداشته باشه البته.با ژاپن تو همین جام 3تا زد)3امتیاز رو فارغ از نتیجه و زیبایی خیلی خوب میگیره و تکنیک برزیل هم دوباره داره احیا میشه بعد 3 4 سال خاموش بودن
آرژانتین همیشه برای من تیمی دوست داشتنی بوده ولی شانس چندانی براش قایل نیستم :-<ولی خیلی خوبه مسی ی بار ببره این جام رو 8-> >:D<
انگلیس و پرتغال هم طبق معمول تیم های صرفا خوبن.از هلند هم زیاد نمیشه انتظار کارهای بزرگ داشت چون سن تیم خوب نیست...اما باز ستاره هایی مثل روبن و خصوصا فن پرسی شاید بتونن معادله رو عوض کنن

در مورد جام کنفدراسیون ها هم بگم کمی :-"حیف شد ژاپن عوض شد :-<حیف شد امتیازی هم نگرفت...باید میبرد ایتالیا رو جلوی برزیل هم خوب بود واقعا...بازیش با مکزیک رو نمیدونم
اما قشنگ ژاپن ی سر و گردن بالاتر از سطح آسیاست.در حالی ک ما میجنگیم برای رفتن ب جام جهانی ژاپن در جام کنفدراسیون ها عالی بازی میکنه جلوی بزرگان دنیا :) :-<

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از پوریا عابدی :
کاری ب پیر یا جوون بودنشون ندارم اما واقعا برای تیمی با بازیکن های فیکسی مثل آباته و ماجو و مونتولیوو و دیامونتی و شانسی برای قهرمان جهان شدن میبینی؟...اینا در بهترین حالت بازیکن هایی خوب هستند.همین

بله!!! در عوض بالوتلی و مارکیزیو و پیرلو و کیلینی و بونوچی و ده روسی و بوفون رو ببین که تو پست خودشون عالین و البته بازیکنایی که مثل الشراوی و دی شیلیو که استعداد های خیلی خوبی هستن، از همه مهم تر اینکه ایتالیا با بازیکناش که نمیبره، با تاکتیک میبره!

• لایک
امتیازات: Zed

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Spammer :
بله!!! در عوض بالوتلی و مارکیزیو و پیرلو و کیلینی و بونوچی و ده روسی و بوفون رو ببین که تو پست خودشون عالین و البته بازیکنایی که مثل الشراوی و دی شیلیو که استعداد های خیلی خوبی هستن، از همه مهم تر اینکه ایتالیا با بازیکناش که نمیبره، با تاکتیک میبره!
بونوچی و بالوتلی از بین اینایی ک گفتی عالی نیستن.بالوتلی بعضی روزها سوپر ماریوست و بعضی روزها پسرک ب درد نخور :)و روزهای خوبشم تو مطمئنا نمیتونی با معادل هاش در آلمان و اسپانیا مقایسه کنی.حتی با فردی مثل هیگواین در آرژانتین هم قابل مقایسه نیست ب نظرم
ده روسی رو هم لطفا با یکی مثل سامی خدیرای آلمان یا ژابی آلونسوی اسپانیا مقایسه نکن :)البته بازیکن خوبیه.کیلینی رو قبول دارم کاملا ولی تعداد گل هایی ک ایتالیا در بازی هاش با برزیل و ژاپن خورد رو ببینیم لطفا :)
پیرلو از دید من واقعا در میلان بهتر از یووه بود.اما قبول دارم ک بسیار خوبه.مارکیزیو خیلی خوبه اما باز هم نه عالی.فکر کنم قبول داشته باشی اینیستا یا تونی کروس بسیار بهتر هستند
و در مورد بوفون.واقعا کندتر از سابق شده.خیلی زیاد..اما هنوز بین 5گلر برتر دنیاست و قبول دارم اینو

با تاکتیک میبره؟رفیق فوتبال آلمان رو ندیدی تو تاکتیک؟لازمه در مورد اسپانیا هم بگیم؟...بیخیال

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از پوریا عابدی :
بونوچی و بالوتلی از بین اینایی ک گفتی عالی نیستن.بالوتلی بعضی روزها سوپر ماریوست و بعضی روزها پسرک ب درد نخور :)و روزهای خوبشم تو مطمئنا نمیتونی با معادل هاش در آلمان و اسپانیا مقایسه کنی.حتی با فردی مثل هیگواین در آرژانتین هم قابل مقایسه نیست ب نظرم
ده روسی رو هم لطفا با یکی مثل سامی خدیرای آلمان یا ژابی آلونسوی اسپانیا مقایسه نکن :)البته بازیکن خوبیه.کیلینی رو قبول دارم کاملا ولی تعداد گل هایی ک ایتالیا در بازی هاش با برزیل و ژاپن خورد رو ببینیم لطفا :)
پیرلو از دید من واقعا در میلان بهتر از یووه بود.اما قبول دارم ک بسیار خوبه.مارکیزیو خیلی خوبه اما باز هم نه عالی.فکر کنم قبول داشته باشی اینیستا یا تونی کروس بسیار بهتر هستند
و در مورد بوفون.واقعا کندتر از سابق شده.خیلی زیاد..اما هنوز بین 5گلر برتر دنیاست و قبول دارم اینو

با تاکتیک میبره؟رفیق فوتبال آلمان رو ندیدی تو تاکتیک؟لازمه در مورد اسپانیا هم بگیم؟...بیخیال

بالوتلی را با هیگواین مقایسه می کنی؟! آمار بالوتلی تو میلان نشون دهنده سطح کیفی بالاش هست. ده روسی هم که نیاز به تعریف نداره،الیته کاراییش با آلونسو فرق داره ولی من اونو بهتر از بوسکتس میدونم و پیرلو رو بهتر از آلونسو. تو هم قهرمانی چلسی و اینتر و عملکرد ایتالیا تو یورو 2012 و جام جهانی 2006 یادت رفته؟! همینطور قهرمانی ایتالیا سال 1982.

پ.ن1: آلمان سوسکه جلو ایتالیا! :D
پ.ن 2: منکر خط دفاعی ضعیف ایتالیا تو این جام هست و برام خیلی عحیبه. :-?

reza7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طباطبایی
شهر
Bonab
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

اسپانیا 3-0 نیجریه رو برد. :)
سولدادو هم با موقعیت خراب کردناش به دل بوسکه ثابت کرد در حدو اندازه های مهاجم نوک اسپانیا بودن نیست...
و داوید ویا هم تو 15 دقیقه ای که اومد تو بازی بازی خوبی انجام دادو یه پاس گلم برای جوردی آلبا فرستاد. x:

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

اون وقت میگند فوتبال آلمان ماشینیه.
من هر وقت بازی های اسپانیا رو می بینم خوابم می بره :D البته به حریف هم ربط داره ولی در کل بازیشون وحشتناک خسته کننده است این رو سر یورو 2012 هم می گفتم.
اصلاً دل خوشی ندارم قهرمان بشه.
حیف که آلمان تو این بازی ها نیست امیدوارم بتونه سال بعد قهرمان بشه بعد از این همه سال.
دوست دارم فینال ایتالیا - برزیل باشه هر چند یه بار بازی کردند ولی خوب چند تا از بازیکن های خوب ایتالیا تو بازی نبودند.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از lab0o :
اون وقت میگند فوتبال آلمان ماشینیه.
من هر وقت بازی های اسپانیا رو می بینم خوابم می بره :D البته به حریف هم ربط داره ولی در کل بازیشون وحشتناک خسته کننده است این رو سر یورو 2012 هم می گفتم.
اصلاً دل خوشی ندارم قهرمان بشه.
حیف که آلمان تو این بازی ها نیست امیدوارم بتونه سال بعد قهرمان بشه بعد از این همه سال.
دوست دارم فینال ایتالیا - برزیل باشه هر چند یه بار بازی کردند ولی خوب چند تا از بازیکن های خوب ایتالیا تو بازی نبودند.
ببین! اسپانیا مث بارسلونا بازیکن خلاق توی حملش نداره! ترکیبش فرق داره و پاسکاری هاشم حتی فرق داره!

اسپانیا پاسکاری خسته کننده میکنه و رو به عقب هم زیاد پاس میده در صورتی که بارسا پاسکاری های رو به جلو داره! برا همین اسپانیا خسته کنندست! حتی برا منی که عاشق بارساو تیکی تاکام اما تیکی تاکای اسپانیا رو به جلو نیست و صرفا پاس هست!

البته پیرلو رو نباید با آلونسو مقایسه کرد بلکه باید با ژاوی مقایسه کرد که من ژاوی رو بیشتر ترجیح میدم توی کنترل بازی! نمیدونم چه اصراری هست ایتالیا یه الآن رو نباید مدعی دونست! یورو هم به خاطر بازی بد انگلیس رفت بالا و دیدی که چقدر گل خورد به اسپانیا! به نظر من یورو با جام جهانی فرق داره و ایتالیا انقدر راحتم نمیتونه بیاد بالا و به فینال برسه!

آلمان رو من به شخصه حالم ازش بهم میخوره اما تو این چند ساله نمیشه منکر این شد که پا به پای اسپانیا پیش رفته و اومده بالا! ولی بازم میگم اسپانیا با این سبک بازی و رو فرم بودن میتونه آلمان رو شکست بده!

در آخر بگم اینا کلا پیش بینی و حدس و گمان هست از چیزی که میبینیم! فوتبال ورزشی غیر قابل پیش بینی هست و ممکنه حتی اسپانیا و یا آلمان از گروهشون هم بالا نیان! :D (چیه ممکنه دیگه!)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Spammer :
بالوتلی را با هیگواین مقایسه می کنی؟! آمار بالوتلی تو میلان نشون دهنده سطح کیفی بالاش هست. ده روسی هم که نیاز به تعریف نداره،الیته کاراییش با آلونسو فرق داره ولی من اونو بهتر از بوسکتس میدونم و پیرلو رو بهتر از آلونسو. تو هم قهرمانی چلسی و اینتر و عملکرد ایتالیا تو یورو 2012 و جام جهانی 2006 یادت رفته؟! همینطور قهرمانی ایتالیا سال 1982.

پ.ن1: آلمان سوسکه جلو ایتالیا! :D
پ.ن 2: منکر خط دفاعی ضعیف ایتالیا تو این جام هست و برام خیلی عحیبه. :-?
بله با هیگوآین مقایسه میکنم.بالوتلی و عملکردش توی من سیتی یادمون نرفته.بالوتلی توی یورو هم صرفا بازی با آلمان خوب بود..بالوتلی از بازیکناییه ک صرفا اسم در کرده :D
ده روسی خیلی خوبه ولی میگم باز عالی نیست.از بوسکتس بهتر میدونی؟از خدیرا چطور؟و یا از خاوی مارتینز؟..
نه اتفاقا دقیقا یادمه اما انگار یادت رفته تو یورو ایتالیا نبود ک آلمان رو تو نیمه نهایی برد.آلمان بود ک ب ایتالیا باخت با غرورش.. :|تو جام جهانی 2006 هم نیمه نهایی حق آلمان بود ببره ایتالیا رو و هم توی فینال فرانسه ب سبب اشتباه فاحش زیدان باخت..
قهرمانی سال82 رو یادم نیست :))ولی اینجور ک من دیدم اندک بازی هایی از ایتالیای سالیان قبل ایتالیا اون زمان خوب بازی میکرده..بازیش انعطاف داشته نه مثل الان

دقیقا بحث الان ما مثل بحثی هست ک اول فصل من با دوستانی داشتم ک میگفتن میلان و یووه این فصل تو جام باشگاه ها شانس داره.و جواب من این بود ک میلان توی هیچ کدوم از خطوط تیم قابل مقایسه ای با رئال بایرن بارسا دورتموند نیست و یووه هم ذره ای سرعت نداره..و دقیقا هم همین شد
ایتالیا ذره ای شانس نداره.مگر اینک آلمان و اسپانیا مجددا خودشون ببازن نه اینک ایتالیا ببره :|

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

به نقل از LEGEND :
ببین! اسپانیا مث بارسلونا بازیکن خلاق توی حملش نداره! ترکیبش فرق داره و پاسکاری هاشم حتی فرق داره!

اسپانیا پاسکاری خسته کننده میکنه و رو به عقب هم زیاد پاس میده در صورتی که بارسا پاسکاری های رو به جلو داره! برا همین اسپانیا خسته کنندست! حتی برا منی که عاشق بارساو تیکی تاکام اما تیکی تاکای اسپانیا رو به جلو نیست و صرفا پاس هست!

البته پیرلو رو نباید با آلونسو مقایسه کرد بلکه باید با ژاوی مقایسه کرد که من ژاوی رو بیشتر ترجیح میدم توی کنترل بازی! نمیدونم چه اصراری هست ایتالیا یه الآن رو نباید مدعی دونست! یورو هم به خاطر بازی بد انگلیس رفت بالا و دیدی که چقدر گل خورد به اسپانیا! به نظر من یورو با جام جهانی فرق داره و ایتالیا انقدر راحتم نمیتونه بیاد بالا و به فینال برسه!

آلمان رو من به شخصه حالم ازش بهم میخوره اما تو این چند ساله نمیشه منکر این شد که پا به پای اسپانیا پیش رفته و اومده بالا! ولی بازم میگم اسپانیا با این سبک بازی و رو فرم بودن میتونه آلمان رو شکست بده!

در آخر بگم اینا کلا پیش بینی و حدس و گمان هست از چیزی که میبینیم! فوتبال ورزشی غیر قابل پیش بینی هست و ممکنه حتی اسپانیا و یا آلمان از گروهشون هم بالا نیان! :D (چیه ممکنه دیگه!)
منم خودم طرفدار بارسا هستم ولی واقعاً از بازی اسپانیا خوشم نمیاد.
بعد من فینال کنفدراسیون رو گفتم ایتالیا-برزیل وگرنه برای جام جهانی همچین ایده ای نزدم. جام جهانی اگه آلمان بدشانسی نیاره به فینال می رسه حالا این که رقیبش کی میشه رو واقعاً نمی دونم.
مدّت هاست برام سوال پیش اومده تو فوتبال حال حاضر آلمان چه چیزی هست که این همه آدم ازش بدشون میاد؟ :-?
به نظرم بعد از چند سال این شکلی بازی کردن اسپانیا اگر نخواد روش جدیدی پیش بگیره میشه شکستش داد.
و این که تو هر بازی بازی ساز خوب بازی کنه تیم خوب کار می کنه چه ژاوی باشه چه پیرلو.
سر یورو هم ایتالیا فقط تو فینال به خاطر بدشانسی(10 نفره شدن به خاطر مصدومیت) بد بازی کرد و 4-0 باخت ولی همه ی بازی هاش رو چه با انگلیس و آلمان و حتّی بازیش با اسپانیا تو مرحله ی گروهی خوب بود. و شانس داره اسپانیا رو ببره.
فقط باید صبر کرد و بازی ها رو دید.

• شروع کننده موضوع

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

من به نظرم تو 2014 اصلا نباید تیمای آمریکای جنوبی رو دست کم گرفت اسپانیا که مسلما بازم مدعیه و آلمانم بالاخره باید یجوری ناکامی هاشو جبران کنه. برزیل هم یجورایی باید از اسم تیمش و اون پنج تا ستاره ای که رو پیرهنش هست دفاع کنه.
آرژانتینم که به خاطر وجود مسی و اینکه اقعا به درخشش تو جام جهانی نیاز داره مدعیه.(البته کلا آرژانتین تیم خوبی داره و مدعی محسوب میشه)

+در کل من فکر میکنم این 4 تا تیم اگه به هم نخورن و حذف نشن جزو 4 تیمن مگر اینکه یه تیمی مثل ایران یهو شگفتی ساز شه. :))

reza7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طباطبایی
شهر
Bonab
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از LEGEND :

بشدت مخالفم...اسپانیا بهترین تیم جهانه بازیشم خیلی پر هیجانو زیباست...
خط حمله شم با وجود داوید ویا خیلیم خلاقه...
فینالم ماله اسپانیا و برزیله که اسپانیا میبره...
هر کی میخواد بحث کنیم پ خ بده... X-(

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از reza7 :
بشدت مخالفم...اسپانیا بهترین تیم جهانه بازیشم خیلی پر هیجانو زیباست...
خط حمله شم با وجود داوید ویا خیلیم خلاقه...
فینالم ماله اسپانیا و برزیله که اسپانیا میبره...
هر کی میخواد بحث کنیم پ خ بده... X-(
ببین عزیز دعوا که نداریم!

شما مسی رو با تورس یا ویا و .... مقایسه میکنی؟

ترکیب 4-3-3 کلاسیک بارسا رو با ترکیب 4-2-3-1 یا 4-4-2 اسپانیا(چون جفتش میشه و در حمله و دفاع ترکیبشون عوض میشه) مقایسه میکنی؟

خوب فرق داره و کاملا هم مشخصه! خود دلبوسکه هم اینو گفته که تاکتیک ما کلی فرق با بارسا داره!

حالا اینا تحلیل های واقعی و درسته شما لذت میبرید دلیل نمیشه که همه لذت ببرن! (;

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا