- نام مرکز سمپاد
- helli 1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- زنجان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : جام کنفدراسیون ها
ده روسی رو هم لطفا با یکی مثل سامی خدیرای آلمان یا ژابی آلونسوی اسپانیا مقایسه نکن :)البته بازیکن خوبیه.کیلینی رو قبول دارم کاملا ولی تعداد گل هایی ک ایتالیا در بازی هاش با برزیل و ژاپن خورد رو ببینیم لطفا :)
پیرلو از دید من واقعا در میلان بهتر از یووه بود.اما قبول دارم ک بسیار خوبه.مارکیزیو خیلی خوبه اما باز هم نه عالی.فکر کنم قبول داشته باشی اینیستا یا تونی کروس بسیار بهتر هستند
و در مورد بوفون.واقعا کندتر از سابق شده.خیلی زیاد..اما هنوز بین 5گلر برتر دنیاست و قبول دارم اینو
با تاکتیک میبره؟رفیق فوتبال آلمان رو ندیدی تو تاکتیک؟لازمه در مورد اسپانیا هم بگیم؟...بیخیال
بونوچی و بالوتلی از بین اینایی ک گفتی عالی نیستن.بالوتلی بعضی روزها سوپر ماریوست و بعضی روزها پسرک ب درد نخور :)و روزهای خوبشم تو مطمئنا نمیتونی با معادل هاش در آلمان و اسپانیا مقایسه کنی.حتی با فردی مثل هیگواین در آرژانتین هم قابل مقایسه نیست ب نظرمبه نقل از Spammer :بله!!! در عوض بالوتلی و مارکیزیو و پیرلو و کیلینی و بونوچی و ده روسی و بوفون رو ببین که تو پست خودشون عالین و البته بازیکنایی که مثل الشراوی و دی شیلیو که استعداد های خیلی خوبی هستن، از همه مهم تر اینکه ایتالیا با بازیکناش که نمیبره، با تاکتیک میبره!
ده روسی رو هم لطفا با یکی مثل سامی خدیرای آلمان یا ژابی آلونسوی اسپانیا مقایسه نکن :)البته بازیکن خوبیه.کیلینی رو قبول دارم کاملا ولی تعداد گل هایی ک ایتالیا در بازی هاش با برزیل و ژاپن خورد رو ببینیم لطفا :)
پیرلو از دید من واقعا در میلان بهتر از یووه بود.اما قبول دارم ک بسیار خوبه.مارکیزیو خیلی خوبه اما باز هم نه عالی.فکر کنم قبول داشته باشی اینیستا یا تونی کروس بسیار بهتر هستند
و در مورد بوفون.واقعا کندتر از سابق شده.خیلی زیاد..اما هنوز بین 5گلر برتر دنیاست و قبول دارم اینو
با تاکتیک میبره؟رفیق فوتبال آلمان رو ندیدی تو تاکتیک؟لازمه در مورد اسپانیا هم بگیم؟...بیخیال

تو جام جهانی 2006 هم نیمه نهایی حق آلمان بود ببره ایتالیا رو و هم توی فینال فرانسه ب سبب اشتباه فاحش زیدان باخت..
ولی اینجور ک من دیدم اندک بازی هایی از ایتالیای سالیان قبل ایتالیا اون زمان خوب بازی میکرده..بازیش انعطاف داشته نه مثل الان