جام کنفدراسیون ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.f.a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
کرمان
دانشگاه
ایشالا شریف یا تهران
پاسخ : جام کنفدراسیون ها

ایتالیا خیلییییییییییی بهترازیورو مقابل اسپانیا بازی کرد ولی حقش نبود که ببازه :( :(

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

فقط به خاطر یه پنالتی :-<
از این که دوباره اسپانیا یه جام دیگر رو هم ببره بیزارم. شاید اگر بازیشون جذّاب و دیدنی بود یه چیزی امّا نه این شکلی. امیدوارم برزیل بتونه ببره.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اتفاقا اونا تاثیری نداره!

به خاطر اینکه تا دلت بخواد بازیکن خوب تو هافبک داره!

بوسکتس میتونه جای آلونسو وایسه یا خاوی مارتینز و سیلوا و فابرگاس جای ژاوی! اینیستا هم هنوز محشره! وقتی تیمی اصلا مهاجم نداشته باشه عذابه اونم برا این تیم با این هافبک!

توی همین بازی ایتالیا پیکه و تورس 3 ، 4 تا موقعیتی داشتن که دست یه مهاجم خوب بود راحت 2 تاش تو گل بود!

ژاوی افت داشته ولی هنوزم تاثیرش به سزا هست و برا همین ترجیحش میده فعلا و قطعا بعد جام جهانی یه فکری به حال جایگزین ها میکنه تا اون جایگزین مچ تر بشه با تیم!

همین طوریشم اسپانیا فقط 1 مهاجم 6 دنگ داشته باشه قهرمان جام جهانیه! فقط 1 مهاجم!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

مهم ترین فرق تیم ملی اسپانیا با بارسا:
اسپانیا وقتی افتضاح هم بازی میکنه نتیجه میگیره،بارسا کافیه بد بازی کنه تا... :|
بعد از بازیشون با اروگوئه واقعا فک میکردم رو فرم اومدن :-? ولی نع...جلو تیمای بزرگ معلوم میشه... .
ظاهرا مشکل اسپانیا نداشتن یه مهاجم مثل مسیه ولی باطنن(!) مشکل اسپانیا افت شدید ژاوی و رو فرم نبودن اینیستا س.حتی نبود ژابی آلونسو. ستون های اصلی اجرای تفکرات دل بوسکه دیگه اون بازیکنای سابق نیستن...ژاوی واقعا سایه ی ژاوی 2010 هم نیس:-<(صد حیف)
و همینا باعث میشن بازی اسپانیا دیگه سریع و جذاب نباشه. دیگه "زیبا" بازی نمیکنن و کج دار و مریض نتیجه میگیرن

البته من دیشب جای پدرو رو درک نکردم :-? خوب نیس تو این پست. موقعیتم که کم خراب نمیکنه(چشش زدیم گفتیم تو اسپانیا خوبه :-")،البته تورس رو هم نباید از یاد برد :rolleyes:
به نقل از amir h :
بازیکنایی مثل سیلوا کاسورلا ماتا فابرگاس و...
خسوس ناباس حتی.
به نقل از amir h :
در مورد جام جهانی هم واقعا" تنها تیم شاخصی که میشه دید آلمانه!
البته چند سال قبل دکتر صدر یه مثلی میزد که هوادارای اینتر کف دستشون صافه از بس اول هر فصل دستارو میمالن به هم میگن امسال دیگه چمپیونز لیگ مال ماست!
الان حکایت آلمان هم همین شده
سه دوره که من یادمه مدعی جدی قهرمانیه ولی هربار به طریقی حذف میشه
2 دوره هم که تو یورو بساتشون همینه
اینبار هم اصلا" بعید نیست یه شگفتی ای چیز خلق بشه بازم!
در ضمن من به پرتغام امیدوارم!
الان خیلی امیدوار کننده نیستن ولی تو یورو لااقل عالی بودن!
و این اسپانیا در بدترین حالتش هم میتونه با بازی لاکپشتی خودش مدعی باشه!
و برزیل هم اگه میزبان نبود کوچکترین شانسی هم واسش قائل نبودم ولی میزبانی همیشه معادلاتو پیچیده میکنه!
و این که تا حالا هیچ تیم اروپایی تو آمریکای جنوبی جام جهانی رو نبرده...
یورو رو هم داده بودن/یم به آلمان :| :rolleyes: همیشه قبل از یه تورنومنت مهم ملی میگن آلمان تنها مدعیه! بعد آلمان در روند تورنومنت تیما رو 4 تایی میکنه و با اقتدار میره بالا،از اون ور اسپانیا با همون روش کج دار و مریض میاد بالا،بعد اسپانیا قهرمان میشه :|
(این حکایت دکتر صدر برا طرفدارای رئال که بیشتر صادقه :-" از وقتی من یادم میاد چمپیونز لیگ امسال مال رئال بوده :-")
بعله دقیقا همینه :-< البته این طلسم رو بایرن امسال شکست و اون بار روانی از رو دوس تیم ملی آلمان برداشته شده ولی خب :rolleyes: من واقعا در مورد قهرمانی آلمان در جام جهانی 2014 احتمال زیادی نمیدم چون همیشه شگفتی ها در مقابل آلمان خلق میشه :|
بازی دیشب منو به شدت یاد بازی پرتغال و اسپانیا تو یورو انداخت،اون بازی هم پرتغال خیلی عالی ظاهر شد ولی آخرش اسپانیا تو پنالتی با اون پنالتی فابرگاس که خورد به تیر رفت فینال. پرتغال اگه صعود کنه(احتمال زیاد این اتفاق میفته) قطعا خطرناک خواهد بود.
این که تا حالا هیچ تیم اروپایی تو آمریکای جنوبی جام جهانی رو نبرده چیزیه که آرژانتین و برزیل ازش خیلی استفاده میکنن یعنی انگار این یه قانونه... 2014 اوضاع متفاوت خواهد بود...95 درصد یه تیم اروپایی قهرمان میشه (اون 5 درصد هم به حساب ابر و باد و تماشاگر پرشور و مسی :D)
به نقل از LEGEND :

بوسکتس میتونه جای آلونسو وایسه یا خاوی مارتینز و سیلوا و فابرگاس جای ژاوی! اینیستا هم هنوز محشره! وقتی تیمی اصلا مهاجم نداشته باشه عذابه اونم برا این تیم با این هافبک!

توی همین بازی ایتالیا پیکه و تورس 3 ، 4 تا موقعیتی داشتن که دست یه مهاجم خوب بود راحت 2 تاش تو گل بود!

ژاوی افت داشته ولی هنوزم تاثیرش به سزا هست و برا همین ترجیحش میده فعلا و قطعا بعد جام جهانی یه فکری به حال جایگزین ها میکنه تا اون جایگزین مچ تر بشه با تیم!

همین طوریشم اسپانیا فقط 1 مهاجم 6 دنگ داشته باشه قهرمان جام جهانیه! فقط 1 مهاجم!
بوسکتس خوب جواب میده یا مارتینز ولی فابرگاس نه.فابرگاس جانشین ژاوی نیست،هیچ وقتم نخواهد بود.
پدرو هم حتی :rolleyes: ولی مشکل فوتبالی که اسپانیا الان بازی میکنه این نیست...مشکلش خیلی اساسی تره.
مهاجم 6 دنگ رو حالا میخوان از کجا بیارن؟ :-? خیلی بعیده داوید دوباره همون داوید بشه و تورس و پدرو هم امیدی بهشون نیس واقعا. البته اگه دل بوسکه دست به جوون گرایی بزنه هم تو آکادمی رئال هم تو آکادمی بارسا بازیکنای واقعا خوبی پیدا میشن(تیو،موراتا) البته دل بوسکه و کلا هیچ مربیِ ملی (جز لوو) دست به چنین حرکتی اونم یک سال مونده به جام جهانی نمیزنه.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از LEGEND :

هافبک خوب با هافبکی که بتونه یه تفکر خاص رو تو زمین اجرا کنه فرق داره!
مهمترین کسایی که تو اسپانیا یا حتی جهان تیکی تاکا رو درک میکنن همین سه نفرن!
حالا هافبکای دیگه شونم شاید خوب باشن یا حتی از اینا بهتر باشن ولی نه توی این سبک بازی
بازم ارجاعت میدم به یورو که مهاجم 6 دانگ نداشتن ولی قوی بودن!

به نقل از آیدا-ق :
(این حکایت دکتر صدر برا طرفدارای رئال که بیشتر صادقه :-" از وقتی من یادم میاد چمپیونز لیگ امسال مال رئال بوده :-")

نه خب جریان اینتر خیلی تاریخی تر بود
در مورد رئال من خودم دو تا قهرمانیشو تو چمپیونز لیگ دیدم و طوری نبوده که دیگه که کف دست هوادارا صاف بشه!
ولی خب در مورد اینتر فکر کنم 50-40 سالی بود که اروپا نگرفته بودن و جالبیش اینه همون فصلی که دکتر صدر این حرفو زد هم اینتر با مورینیو اروپا رو برد!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به طور کلی اوج فوتبال اسپانیا 2010-2011 بود و خب بعدش همش رو به افت بودن.البته میتونن دوباره با یه نسل جدید از بازیکناشون به اوج برگردن ولی خب برگشتن به فرم 2010 تا سال دیگه تقریبا غیر ممکنه
به نقل از amir h :
نه خب جریان اینتر خیلی تاریخی تر بود
در مورد رئال من خودم دو تا قهرمانیشو تو چمپیونز لیگ دیدم و طوری نبوده که دیگه که کف دست هوادارا صاف بشه!
ولی خب در مورد اینتر فکر کنم 50-40 سالی بود که اروپا نگرفته بودن و جالبیش اینه همون فصلی که دکتر صدر این حرفو زد هم اینتر با مورینیو اروپا رو برد!
منم جزو خاطرات مبهم کودکیم محسوب میشه آخریش :-"
بله مثل اینتر که نه دیگه! :D با توجه به خود رئال(بگین از این حرفا در مورد رئالم بزنن :-")
چه جالب :D (فک کنم باید یه 40-50 سال دیگه هم دوباره صب کنن البته :-")

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

کسی نمیدونه این دل بوسکه چرا از ماتا استفاده نمی کنه؟! :-?

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
کسی نمیدونه این دل بوسکه چرا از ماتا استفاده نمی کنه؟! :-?
استفاده کرد که...کم البته.
بهش اعتقادی نداره :-"
کلا به نظرم اگه ماتا و ناباس رو زود تر میاورد بهتر بود :-? جای پدرو هم اصلا اونجا نیس :-??

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

دلبوسکه منتظر اینه که سال بعد جام جهانی رو هرجور شده ببره بعد جوون گرایی کنه!

الآن که 1 سال مونده به جام جهانی نمیتونه اعتماد کنه و جای بازیکنای اصلیش که 6 سال با اقتدار واسش افتخار افریدن بزاره!

اسپانیا در بدترین موقعش هست! اون نسل طلایی داره مریض و فرتوت میشه و نیار به پوست اندازی داره!(مث دکتر صدر شد یهو :)) )

اما دلبوسکه میخواد نهایت زورش رو بزنه و بعد جام جهانی و با دل صبر و با 4 سال وقت این پوست اندازی رو انجام بده( واقعا آمار تکان دهندست و اگه دقت کنید فقط آلبا چایگزین شده و از 2010 به بعدم پدرو رو زیاد استفاده کرد و اسپانیا همون اسپانیاست! خوب اگه جام جهانی این دوره رو هم ببره دیگه شاهکار کرده این نسل اسپانیا و اگرم نگیرن نمیشه ازشون خورده گرفت)

در کل به عنوان دوستدار و هوادار اسپانیا امیدوارم این جام جهانی رو بگیرن این نسل هم و بعدش یه وداع خوب با تیم ملی داشته باشن و جای خودشون رو به جوونا بدن!

+ قضیه فابرگاسم من هنوز هم که هنوزه میگم فابرگاس میتونه ژاوی جدید باشه. شما بازی هایی که توی ارسنال بود رو نگاه کنید! این بشر توی آرسنال ادغام ژاوی و اینیستا بود! یعنی کار این 2 تا بازیکن بزرگ رو باهم توی آرسنال اجرا میکرد!

بعد میگید نمیشه؟ نگید این حرفو! چون از فابرگاس توی بارسلونا به عنوان مهاجم کاذب و جانشین استفاده کردن ذهنیتتون عوض شده!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از LEGEND :
دلبوسکه منتظر اینه که سال بعد جام جهانی رو هرجور شده ببره بعد جوون گرایی کنه!

+ قضیه فابرگاسم من هنوز هم که هنوزه میگم فابرگاس میتونه ژاوی جدید باشه. شما بازی هایی که توی منچستر بود رو نگاه کنید! این بشر توی آرسنال ادغام ژاوی و اینیستا بود! یعنی کار این 2 تا بازیکن بزرگ رو باهم توی آرسنال اجرا میکرد!

بعد میگید نمیشه؟ نگید این حرفو! چون از فابرگاس توی بارسلونا به عنوان مهاجم کاذب و جانشین استفاده کردن ذهنیتتون عوض شده!
کسی هم ازش انتظار نداره خب این حرکت حماسی رو یک سال مونده به جام جهانی انجام بده ولی جاگزین شدن تو چن تا پست محدود هم کار خیلی پر ریسکی نخواهد بود.
+منظورتون آرسناله دیگه؟
آرسنال،آرسناله...فرق میکنه با تیم ملی اسپانیا...چون توی بارسا هم هر وخ اومد جای ژاوی نا مطلوب بود.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از آیدا-ق :
کسی هم ازش انتظار نداره خب این حرکت حماسی رو یک سال مونده به جام جهانی انجام بده ولی جاگزین شدن تو چن تا پست محدود هم کار خیلی پر ریسکی نخواهد بود.
+منظورتون آرسناله دیگه؟
آرسنال،آرسناله...فرق میکنه با تیم ملی اسپانیا...چون توی بارسا هم هر وخ اومد جای ژاوی نا مطلوب بود.
بله ارسنال بعدشم گفته بودم تو پست که ارسنال! :D

مشکل همینه دیگه! فابرگاس توی ارسنال هم توی حمله موثر بود هم تو بازی سازی و کلا همه کاره بود! ولی توی اسپانیا باید فقط بازی سازی کنه اگه جای ژاوی بخواد باشه! بعدم اینکه هرکی جای هرکی بیاد که دلیل نمیشه تو همون پست باشه!

جای ژاوی اومد ولی پست ژاوی بازی نکرد! یه خط جلو تر بازی کرد و توی حمله کمک کرد! کلا تا وقتی ژاوی هست از فابرگاس در حمله استفاده میکنند اما جای ژاوی رو میتونه بگیره و حتی بعضی خصوصیاتش بهتره مثلا حمل توپ و دریبلینگ!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از LEGEND :
مشکل همینه دیگه! فابرگاس توی ارسنال هم توی حمله موثر بود هم تو بازی سازی و کلا همه کاره بود! ولی توی اسپانیا باید فقط بازی سازی کنه اگه جای ژاوی بخواد باشه! بعدم اینکه هرکی جای هرکی بیاد که دلیل نمیشه تو همون پست باشه!

جای ژاوی اومد ولی پست ژاوی بازی نکرد! یه خط جلو تر بازی کرد و توی حمله کمک کرد! کلا تا وقتی ژاوی هست از فابرگاس در حمله استفاده میکنند اما جای ژاوی رو میتونه بگیره و حتی بعضی خصوصیاتش بهتره مثلا حمل توپ و دریبلینگ!

بازی آرسنال با تیم ملی اسپانیا خیلی متفاوته...یعنی خب فابرگاس تو آرسنال کاملا آزاد بود،ولی تو تیم ملی اسپانیا همونطور که میگین باید بازیسازی کنه پس قطعا اون کارایی رو نخواهد داشت.
به خاطر توان گلزنی فابرگاس بود. ولی مهم ترین ویژگی ژاوی دقت بالاش تو پاس دهی ه و همینه که باعث میشه بازیساز فوق العاده ای باشه.فابرگاس این دقت رو نداره،پاسای اشتباهش به نسبه زیادن. به نظر من استفاده از فابرگاس به عنوان مهاجم کاذب بهترین کاره،مثل یورو.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از آیدا-ق :
بازی آرسنال با تیم ملی اسپانیا خیلی متفاوته...یعنی خب فابرگاس تو آرسنال کاملا آزاد بود،ولی تو تیم ملی اسپانیا همونطور که میگین باید بازیسازی کنه پس قطعا اون کارایی رو نخواهد داشت.
به خاطر توان گلزنی فابرگاس بود. ولی مهم ترین ویژگی ژاوی دقت بالاش تو پاس دهی ه و همینه که باعث میشه بازیساز فوق العاده ای باشه.فابرگاس این دقت رو نداره،پاسای اشتباهش به نسبه زیادن. به نظر من استفاده از فابرگاس به عنوان مهاجم کاذب بهترین کاره،مثل یورو.
ببخشید!

ولی فابرگاس خلاقیت ژاوی رو داره(خیلی جاها نشون داده) و دقت پاسش کمتر ژاویه به خاطر اینکه ژاوی ان ساله داره این کار هارو تکرار میکنه! فابرگاس جوونه اگه اینطوری بخواد جای ژاوی بشینه زمان میبره! هرکی هم بخواد جای ژاوی بیاد همینه! زمان بره، خود ژاویم کلی زمان برد تا ژاوی شد!

باید پتانسیل رو در نظر گرفت! اگه بازیکنی پتانسیل رو داشته باشه با زمان میتونه تا حد خوبی جای ژاوی رو پر کنه!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

چیزی که من تو این چند سال از دنبال کردن فوتبال فهمیدم اینه که هیچ باریکنی جای بازیکن دیگه رو نمیگیره!
یه زمانی آراگونس یه سری مهره آماده به نام ژابی و اینیستا و آلونسو داشت اومد سیستم تیکی تاکا رو بر مبنای توانایی این بازیکنا طراحی کرد
اگر آراگونس مثلا" مربی هلند بود هیچوقت تیمش رو به این سمت نمیبرد چون بازیکناش تواناییای متفاوت داشتن!
و حالا اون نسل داره به پایان میرسه و اینجا دو رویکرد میتونه وجود داشته باشه
یا روی سیستمی که جواب داده اصرار کنیم و از نسل جدید انتظار داشته باشیم که دقیقا" کار نسل قبلی رو انجام بدن و جای اونا رو پر کنن
یا این که همونطور که برای نسل قبلی سیستم طراحی کردیم برای نسل جدید هم با توجه به توانایی هاشون سیستم طراحی کنیم

به نظر من دومی خیلی معقولتره چون اصن منحصر به فرد بودن از صفات ذاتی انسانه و نمیشه از یه نفر انتظار داشت که کاملا" شبیه یه نفر دیگه باشه!
و حتی اگر سعی کنه که شبیه باشه در اکثر موارد فقط ماکتی از اون فرد میشه و این خودش یعنی افول!
به هرحال شاید دوره تیکی تاکا فعلا" سر اومده اونم نه به این دلیل که سیستم خوبی نیست بلکه به این دلیل که شاید مهره مناسب برایاجراش وجود نداره!
مگر این که تو چند سال آینده مهره های جدید ببینیم!

این آخرش یه کم فلسفی شد ولی مربوط بود :-"

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از LEGEND :
ببخشید!

ولی فابرگاس خلاقیت ژاوی رو داره(خیلی جاها نشون داده) و دقت پاسش کمتر ژاویه به خاطر اینکه ژاوی ان ساله داره این کار هارو تکرار میکنه! فابرگاس جوونه اگه اینطوری بخواد جای ژاوی بشینه زمان میبره! هرکی هم بخواد جای ژاوی بیاد همینه! زمان بره، خود ژاویم کلی زمان برد تا ژاوی شد!

باید پتانسیل رو در نظر گرفت! اگه بازیکنی پتانسیل رو داشته باشه با زمان میتونه تا حد خوبی جای ژاوی رو پر کنه!
نه من نگفتم باید از اول مثل ژاوی باشه که،قطعا زمان میبره. به نظر من فابرگاس پتانسیلش بیشتر از اینکه تو پر کردن جای ژاوی باشه تو مهاجم کاذب بودنه.(البته شاید اگه تو بارسا بهش تو پست ژاوی بیشتر بازی بدن مشخص بشه پتانسیل هاش برای جانشینی ژاوی ولی فعلا چنین پتانسیلی توش ندیدم :-?)

به نقل از amir h :
و حتی اگر سعی کنه که شبیه باشه در اکثر موارد فقط ماکتی از اون فرد میشه و این خودش یعنی افول!
به هرحال شاید دوره تیکی تاکا فعلا" سر اومده اونم نه به این دلیل که سیستم خوبی نیست بلکه به این دلیل که شاید مهره مناسب برایاجراش وجود نداره!
مگر این که تو چند سال آینده مهره های جدید ببینیم!

این آخرش یه کم فلسفی شد ولی مربوط بود :-"
نه که بخواد "شبیه" باشه...بتونه اون نیاز تیم رو برطرف کنه،نیازی که قبلا ژاوی برطرفش میکرده مثلا. حالا اگه متفاوت باشه و توانایی های دیگه ای هم داشته باشه که خیلی هم بهتره.
خیلی میگن همین الانشم اون مهره ها وجود دارن ولی هنوز به پختگی که مثلا سال 2008 ژاوی بهش رسید،نرسیدن :-?

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

خب اگه متفاوت باشه و توانایی های دیگه داشته باشه که دیگه الزامی برای استفاده از این سیستم نیست!
اون نسل میتونه سیستم منحصر به خودشو داشته باشه!
البته این تغییرات قطعا" تو کوتاه مدت انجام نمیشه!
ولی تجربه نشون داده اصرار برای استمرار یه سبک بازی خاص همیشه شکست میخوره
همونطور که نسل ها عوض میشه سبک بازی ها هم عوض میشه!

به نظرم بعد از جام جهانی دیگه باید با تیکی تاکا خداحافظی کنیم تا زمانی که یه تیم دیگه بیاد و...
این فقط در مورد اسپانیا هم نیست, در مورد بارسا هم تو چند سال آینده فکر میکنم صادقه
بارسا نیمار رو با اینهمه سر و صدا الکی نخریده!

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اره!

دقیقا نظره منم همینه! بارسا باید تاکتیکشو حداقل کمیش هم که شده تغییر بده! یه ترکیب خاص بیش از چند سال جواب نمیده مخصوصا توی باشگاهی!

یا حداقل پلن های دیگه ای داشته باشن که به بن بست خوردن روی یه نقشه حرفی برا گفتن داشته باشن!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
خب اگه متفاوت باشه و توانایی های دیگه داشته باشه که دیگه الزامی برای استفاده از این سیستم نیست!
اون نسل میتونه سیستم منحصر به خودشو داشته باشه!
البته این تغییرات قطعا" تو کوتاه مدت انجام نمیشه!
ولی تجربه نشون داده اصرار برای استمرار یه سبک بازی خاص همیشه شکست میخوره
همونطور که نسل ها عوض میشه سبک بازی ها هم عوض میشه!

به نظرم بعد از جام جهانی دیگه باید با تیکی تاکا خداحافظی کنیم تا زمانی که یه تیم دیگه بیاد و...
این فقط در مورد اسپانیا هم نیست, در مورد بارسا هم تو چند سال آینده فکر میکنم صادقه
بارسا نیمار رو با اینهمه سر و صدا الکی نخریده!
نه الزامی نیست ولی اگه به این نتیجه برسن که اون سیستم هنوز کارآمده بازم ازش استفاده میکنن...تغییر کامل سبک باعث میشه در کوتاه مدت نتیجه های خوبی نگیرن تیما( تا جا بیفته و بهش عادت کنن،یعنی تو دوران گذار از نظر نتیجه ضعیف میشن)
بله اینم قطعا هست ولی لزومی نداره اون سبکه کامل عوض شه(که این تغییر کامل هم عوارض خودش رو داره) میتونه اصلاح شه،چیزای جدید بهش اضافه شه

اولا در مورد بارسا صادقه ثانیا در مورد اسپانیا...بارسا زودتر به مشکل خورد،اسپانیا به خاطر دفاعش و توانایی برد های کج دار و مریض دیرتر به مشکل میخوره،چون هم چنان نتیجه میگیره و به نظر میاد اوضاع خوبه(ظاهرا). در سطح باشگاهی،هر سال تیما میتونن تجدید قوا کنن با خرید بازیکن و مربی یا اصن کلا سبک رو عوض کنن ولی خب در سطح ملی امکان خرید بازیکن نیس و تغییرات کند تره به نسبه و یه سرمربی ملی هم چون میدونه باید تو تورنومنت های خاصی نتیجه بگیره وگرنه ناکام تلقی میشه خب کمتر دست به ریسک میزنه :-?

من فک میکنم حتی فصل پیش هم بارسا در دوران گذار قرار داشت...راسل میخواد بارسای خودش رو بسازه و تیتو هم به مشکلات و بن بست های تیکی تاکا آگاهه...که البته همونطور که خودتونم گفتین تیکی تاکا دیگه مثل قبل کارآمد نیس نه به خاطر اصل سیستم که به خاطر بازیکنایی که اون توانایی ها رو ندارن. بازیکنایی که دارن پیر میشن و دیگه اون سرعت و توانایی پرس بالا رو ندارن که باعث میشه تیکی تاکا تبدیل "پاس" بشه صرفا(تو نیمه خودی...برا گذران بازی و...) و بارسا سعی میکنه بازیکنای سرعتی جایگزین کنه در کنار اینکه به فکر تغییرات اساسی تر هم هست.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

بازی جذابی بود ولی چیزی نبود که آدمی مثل من از دیدنش لذت ببره
جز آدرنالین هیچی نداشت
اسپانیا واقعا" بد کار کرد
خط هافبکشون افتضاح بود
فقط اینیستا و کاسیاس و راموس رو میشه گفت بد نبودن که راموسم با اون پنالتی و پاس اشتباهش عملکردشو زیر سوال برد
بدترین بازیکنای زمین از نظر من آربلوا و ژاوی بودن
آربلوا که کلا" بازیکن بزرگی نیست و یه فصل هم رو اعصاب ما بوده! ژاوی هم انگار اصلا" بازی نکرد! اصلا" نتونست ارتباط بین خطوطو برقرار کنه, به شدت کند بود و شعاع حرکتیش هم خیلی کم بود!
اگه یادتون باشه اسپانیا اصولا" با دو تا هافبک دفاعی بازی میکرد (ژابی و بوسکتس) ولی با مصدوم شدن آلونسو دل بوسکه ژاوی رو آورده عقب تر ولی وظایف قبلیش مث بازی سازی و... رو هم داره و ژاوی هم به دلیل کند بودنش نمیتونه وظایفشو انجام بده
در مورد برزیل هم حالا احتمالا" از فردا میشنویم که وای چققر خوبن و این حرفا
ولی به نظر من اونا هم چیز قوی از خودشون نشون ندادن بلکه فقط از شانسشون و ضعف اسپانیا استفاده کردن!
ولی نیمار بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم
فکر میکردم یه بازیکن معمولیه که توسط رسانه ها زیادی بزرگ شده ولی الان میبینم از چیزی که فکر میکردم بهتره!
ولی هنوز خارج از برزیل بازی نکرده و عیارش بعد از بازی تو اروپا مشخص میشه!
در مورد جام جهانی هم هنوز فکر میکنم آلمان تیم خوبیه و هنوزم فکر میکنم شانس اسپانیا از برزیل حداقل بیشتره!!!

ermia

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HnschII
شهر
mashad
مدال المپیاد
ادبیات
دانشگاه
سوال خوبیه‏!‏
رشته دانشگاه
اینم سوال خوبیه‏!‏