پاسخ : جام کنفدراسیون ها
مهم ترین فرق تیم ملی اسپانیا با بارسا:
اسپانیا وقتی افتضاح هم بازی میکنه نتیجه میگیره،بارسا کافیه بد بازی کنه تا...
بعد از بازیشون با اروگوئه واقعا فک میکردم رو فرم اومدن
ولی نع...جلو تیمای بزرگ معلوم میشه... .
ظاهرا مشکل اسپانیا نداشتن یه مهاجم مثل مسیه ولی باطنن(!) مشکل اسپانیا افت شدید ژاوی و رو فرم نبودن اینیستا س.حتی نبود ژابی آلونسو. ستون های اصلی اجرای تفکرات دل بوسکه دیگه اون بازیکنای سابق نیستن...ژاوی واقعا سایه ی ژاوی 2010 هم نیس
(صد حیف)
و همینا باعث میشن بازی اسپانیا دیگه سریع و جذاب نباشه. دیگه "زیبا" بازی نمیکنن و کج دار و مریض نتیجه میگیرن
البته من دیشب جای پدرو رو درک نکردم
خوب نیس تو این پست. موقعیتم که کم خراب نمیکنه(چشش زدیم گفتیم تو اسپانیا خوبه
)،البته تورس رو هم نباید از یاد برد
به نقل از amir h :
بازیکنایی مثل سیلوا کاسورلا ماتا فابرگاس و...
خسوس ناباس حتی.
به نقل از amir h :
در مورد جام جهانی هم واقعا" تنها تیم شاخصی که میشه دید آلمانه!
البته چند سال قبل دکتر صدر یه مثلی میزد که هوادارای اینتر کف دستشون صافه از بس اول هر فصل دستارو میمالن به هم میگن امسال دیگه چمپیونز لیگ مال ماست!
الان حکایت آلمان هم همین شده
سه دوره که من یادمه مدعی جدی قهرمانیه ولی هربار به طریقی حذف میشه
2 دوره هم که تو یورو بساتشون همینه
اینبار هم اصلا" بعید نیست یه شگفتی ای چیز خلق بشه بازم!
در ضمن من به پرتغام امیدوارم!
الان خیلی امیدوار کننده نیستن ولی تو یورو لااقل عالی بودن!
و این اسپانیا در بدترین حالتش هم میتونه با بازی لاکپشتی خودش مدعی باشه!
و برزیل هم اگه میزبان نبود کوچکترین شانسی هم واسش قائل نبودم ولی میزبانی همیشه معادلاتو پیچیده میکنه!
و این که تا حالا هیچ تیم اروپایی تو آمریکای جنوبی جام جهانی رو نبرده...
یورو رو هم داده بودن/یم به آلمان
همیشه قبل از یه تورنومنت مهم ملی میگن آلمان تنها مدعیه! بعد آلمان در روند تورنومنت تیما رو 4 تایی میکنه و با اقتدار میره بالا،از اون ور اسپانیا با همون روش کج دار و مریض میاد بالا،بعد اسپانیا قهرمان میشه
(این حکایت دکتر صدر برا طرفدارای رئال که بیشتر صادقه
از وقتی من یادم میاد چمپیونز لیگ امسال مال رئال بوده
)
بعله دقیقا همینه
البته این طلسم رو بایرن امسال شکست و اون بار روانی از رو دوس تیم ملی آلمان برداشته شده ولی خب
من واقعا در مورد قهرمانی آلمان در جام جهانی 2014 احتمال زیادی نمیدم چون همیشه شگفتی ها در مقابل آلمان خلق میشه
بازی دیشب منو به شدت یاد بازی پرتغال و اسپانیا تو یورو انداخت،اون بازی هم پرتغال خیلی عالی ظاهر شد ولی آخرش اسپانیا تو پنالتی با اون پنالتی فابرگاس که خورد به تیر رفت فینال. پرتغال اگه صعود کنه(احتمال زیاد این اتفاق میفته) قطعا خطرناک خواهد بود.
این که تا حالا هیچ تیم اروپایی تو آمریکای جنوبی جام جهانی رو نبرده چیزیه که آرژانتین و برزیل ازش خیلی استفاده میکنن یعنی انگار این یه قانونه... 2014 اوضاع متفاوت خواهد بود...95 درصد یه تیم اروپایی قهرمان میشه (اون 5 درصد هم به حساب ابر و باد و تماشاگر پرشور و مسی
)
به نقل از LEGEND :
اتفاقا اونا تاثیری نداره!
به خاطر اینکه تا دلت بخواد بازیکن خوب تو هافبک داره!
بوسکتس میتونه جای آلونسو وایسه یا خاوی مارتینز و سیلوا و فابرگاس جای ژاوی! اینیستا هم هنوز محشره! وقتی تیمی اصلا مهاجم نداشته باشه عذابه اونم برا این تیم با این هافبک!
توی همین بازی ایتالیا پیکه و تورس 3 ، 4 تا موقعیتی داشتن که دست یه مهاجم خوب بود راحت 2 تاش تو گل بود!
ژاوی افت داشته ولی هنوزم تاثیرش به سزا هست و برا همین ترجیحش میده فعلا و قطعا بعد جام جهانی یه فکری به حال جایگزین ها میکنه تا اون جایگزین مچ تر بشه با تیم!
همین طوریشم اسپانیا فقط 1 مهاجم 6 دنگ داشته باشه قهرمان جام جهانیه! فقط 1 مهاجم!
بوسکتس خوب جواب میده یا مارتینز ولی فابرگاس نه.فابرگاس جانشین ژاوی نیست،هیچ وقتم نخواهد بود.
پدرو هم حتی
ولی مشکل فوتبالی که اسپانیا الان بازی میکنه این نیست...مشکلش خیلی اساسی تره.
مهاجم 6 دنگ رو حالا میخوان از کجا بیارن؟
خیلی بعیده داوید دوباره همون داوید بشه و تورس و پدرو هم امیدی بهشون نیس واقعا. البته اگه دل بوسکه دست به جوون گرایی بزنه هم تو آکادمی رئال هم تو آکادمی بارسا بازیکنای واقعا خوبی پیدا میشن(تیو،موراتا) البته دل بوسکه و کلا هیچ مربیِ ملی (جز لوو) دست به چنین حرکتی اونم یک سال مونده به جام جهانی نمیزنه.