rozhina.sh
bitmask
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان (log (10
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
.
آخرین ویرایش:
هر کدوم که علاقه داریموندم برم المپیاد فیزیک یا ریاضی :)
یه نظری لطفا بدین:)
کتاب فیزیک پایه فرانک ج بلت هم خوبه..نه کنکوری نیستم خب یه کتاب خوب واسه فیزیک چی هست؟ سطحشم متوسط رو به پایین ترجیحا
مگه الان می تونی بری؟ ازالان می خوای بخونی برای المپیاد؟؟موندم برم المپیاد فیزیک یا ریاضی :)
چیزی که فکر میکنی توش موفق تری :)موندم برم المپیاد فیزیک یا ریاضی :)
میتونهمگه الان می تونی بری؟ ازالان می خوای بخونی برای المپیاد؟؟
ول کن فعلا اینا رو.
فکر نکنما چطوری دقیقا؟میتونه
اگر به این فکر کنه حتما قبول میشه از همین حالا شروع میکنهفکر نکنما چطوری دقیقا؟
اولا من از نظر قانونی گفتم نمیشه.اگر به این فکر کنه حتما قبول میشه از همین حالا شروع میکنه
و هیچ چیز تو درس خوندن غیر ممکن نیست اگر بخواد
عه من فکر کردم بزرگهاولا من از نظر قانونی گفتم نمیشه.
دوما من اصلا توصیه نمی کنم از الان شروع کنن برای المپیاد خوندن.
بر اساس علاقه انتخاب کنیدموندم برم المپیاد فیزیک یا ریاضی :)
الان که نمیخوام بخونم چون فرض کنید بخوام برم فیزیک باید حسابان بلد باشم الان بلدم؟یا برای ریاضی هم همینمگه الان می تونی بری؟ ازالان می خوای بخونی برای المپیاد؟؟
ول کن فعلا اینا رو.
بهترین اتفاق رو کاملا مخالفم ، این کاملا شخصی و فرد به فرد فرق داره .بر اساس علاقه انتخاب کنید
برخلاف حرف بقیه دوستان من توصیه می کنم از همین امروز شروع کنید ولی تا وقتی که نزدیک نشدید به جای به فکر قبولی خواندن برای درک بخوانید و در فیزیک حسابان فراموش نشود...
المپیاد بهترین اتفاقی است که ممکن است برای یک دانش آموز ایرانی بیفتد و به هیچ وجه از دستش ندهید.
موفق باشید
بر اساس علاقه انتخاب کنید
برخلاف حرف بقیه دوستان من توصیه می کنم از همین امروز شروع کنید ولی تا وقتی که نزدیک نشدید به جای به فکر قبولی خواندن برای درک بخوانید و در فیزیک حسابان فراموش نشود...
المپیاد بهترین اتفاقی است که ممکن است برای یک دانش آموز ایرانی بیفتد و به هیچ وجه از دستش ندهید.
موفق باشید
ده بیست سی چهل کن بعدش هر کدوم افتاد تعداد نقطه هاش رو با تعداد حروفش جمع کن به توان سه برسون انقدر رادیکال بگیر تا از عدد پی کوچیک تر بشه بعدش هر کدوم از عدد ها که به عدد پی نزدیک تر بودن رشته متناظرش رو برو.عجب!چجوری میشه این سن رو برداشت؟
نپرسیده بودم برا سنم مناسبه پرسیده بودم کدومو برم
حالا شما فرض کنید نهمم
فکر خوبیهده بیست سی چهل کن بعدش هر کدوم افتاد تعداد نقطه هاش رو با تعداد حروفش جمع کن به توان سه برسون انقدر رادیکال بگیر تا از عدد پی کوچیک تر بشه بعدش هر کدوم از عدد ها که به عدد پی نزدیک تر بودن رشته متناظرش رو برو.