dr.namingstuff
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلی 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 98
خیلی جالبه شما اولین پسری هستی که اینطوری فکر می کنی معمولا دخترا اینطوری فکر می کنن.واقعا چی باعث شده فکر کنید تست زدن با یادگیری متناقضه؟
والا من تستم میزنم و به نظر خودم یادگیری کامل هم دارم!
خیلی جبهه گرفتید. خیلی. میتونه آسیب زننده باشه این.
تست،
1-باعث میشه مطالب کتابو بهتر بفهمید و شک ها و برداشت های غلط از بین بره(مخصوصا زیست و فیزیک!)
2-باعث کامل شدن یادگیری میشه(مثلا عربی و شیمی)
3-میتونه شما رو به خیلی از فیلد ها علاقه مند کنه(تستای قرابت فارسی مثلا)
4-به شما میگه چقدر مطلب رو گرفتید(بازم زیست و فیزیک)
5-کارتون رو تو کنکور خیلی راحت میکنه!
و اگه همه اینارو بذارید کنار، باز هم برای کنار اومدن با کنکور واقعا لازمه.
+چرا فکر میکنید هر کی تست میزنه و واسه کنکور میخونه باید زندگیشو خراب کنه؟ والا من میخونم و تستم میزنم و زندگیمو طبق روال قدیم ادامه میدم الان جبهه گرفتید چرا؟
برای یادگیری هیچ نیازی به تست نیستش. و تست زدن چیزی رو عمیق به آدم یاد نمیده. حرف من به تنهایی هم نیستش اقای صفر معلم حسابانمون بیست ساله که داره درس میده و تقریبا بهترین معلم ریاضی و حسابانیه که دیدم و توی این دو سالی که معلم من بوده یه بار هم از تست خوب نگفته.
چرا جبهه نگیریم در برابر تست؟؟
تست باعث میشه که چیزایی که خیلی در یادگیری مهم نیستن ولی تو کنکور مهمن رو یاد بگیرین.ولی چیزی که برا کنکور خوبه الزاما خوب یا بد نیستش.
کدوم معلمی گفته که تست برای یادگیری مفیده حالا مضر نیستش ولی مفیدم نیست خصوصا توی ریاضی و فیزیک و شیمی.
تازه شمایی که هی قرابت معنایی قرابت معنایی می کنی و معیارت کلمچیه این آزمون ۷ مهر اولین آزمون من بود و دهم هم هیچ کتاب تستی نخریده بودم. اما ادبیات رو یک کشور شدم.
تست زدن در راهنمایی تلف کردن وقت و توی دهم نیاز نیست و از یازدهم نیازه ولی برا کنکور قطعا نیازه.
ولی همه چی که کنکور نیست.