dr.namingstuff
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلی 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 98
نظرتون چیه از یه یازدهمی بپرسین؟
من موافقمنظرتون چیه از یه یازدهمی بپرسین؟
شیمی خیلی سبزکتاب کار خوب برای زیست،فیزیک،ریاضی و شیمی دهم تجربی معرفی کنین لطفا!
و یه سوال دیگه...برای دروس عمومی هم کتاب کار نیازه؟!
يادمه دو تاكار بود ك كمك مي كردسلام
چطوری سال کنکور خوابتونو کم کردین؟
در مورد زيست يه مطلب كليه كه دوست دارم راجع بهش صحبت كنمخب نه تجربی میخونم.
ولی بیا و قبول کن زیست جوری نیست که بتونی بدون تست بفهمی کتابو!
تمرکزاقا من یه مرضی پیدا کردم. تو تستا مثلا ۲ تا گزینه رو رد میکنم میمونه ۲ تا. میگم مثلا گزینه دو نمیشه. در عین حال گزینه ۲ رو وارد میکنم. چه کنم؟
من هم این مرض رو داشتم تنها راهی که باهاش تونستم کنترلش کنم این بود که اولا اون گزینهای که تهش رد میکنم رو یه خط کامل روش میکشیدم و بعد مدام تا برم سر پاسخنامه و جوابو وارد کنم زیر لب گزینه درست رو تکرار میکردم. من شخصا بیشتر حواس پرتیهام رو با حرف زدن تونستم حل کنم! یعنی میگفتم زیر لب.اقا من یه مرضی پیدا کردم. تو تستا مثلا ۲ تا گزینه رو رد میکنم میمونه ۲ تا. میگم مثلا گزینه دو نمیشه. در عین حال گزینه ۲ رو وارد میکنم. چه کنم؟
امتحان دادن دروس گذرونده نشده ی رشته ی مقصد تو شهریور.ببخشید شرایط تغییر رشته رو میشه کامل توضیح بدید
اگ مدرسه میری وقتی می یای خونه سعی کن با کم ترین اتلاف وقتی بزی بخوابی .سلام
چطوری سال کنکور خوابتونو کم کردین؟
دوست عزیز ،اینو که خودمم می دونمامتحان دادن دروس گذرونده نشده ی رشته ی مقصد تو شهریور.
xدوستان اگه غلطه اصلاح کنن.
نه همونه! هیچ چیز اضافه ایی نداره مهم اینه که فقط نمره ات تو امتحانت خوب باشه! همین !دوست عزیز ،اینو که خودمم می دونم
شرایط سمپاد خیلی بیشتره
سلام. سال یازدهمید و امتحاناتون نهاییه. چه ارزشی داره معدل ترم اول؟! فراموشش کنید... امتحانای ترم دوم هم با وجود تاثیر مثبت تو کنکور بازم برا اونایی که میخونن و میخوان رتبه خوبی بشن تاثیر نداره. ذهنتون رو با این چیزا درگیر نکنید. وقتی بی اراده میشین، اولا در حد دو سه روز درس رو بذارید کنار. یه جایی برید. یه تفریحی. یکم از اون حال و هوا دربیاید بیرون. بعد دوباره با برنامه شروع کنید. این برنامست که تلاشتون رو هدفمند میکنه و انگیزه میده بشینید بخونید. اگر هم بتونید ساعت مطالعتون رو یادداشت کنید آخر هر روز و هفتگی جمع بزنید، هر هفته با خودتون رقابت میکنید. البته این بیشتر مال سال کنکور هست.سلام....یازدهم تجربی ام
امتحانای ترمم یه ماه طول کشیدن و من با وجود گذشت یه هفته هنوز خیلی خسته ام....اصلا نمیتونم بخونم..از کتاب فراری شدم...در عین حال باید نیم سال دومو خیلی جدی تر بخونم...ولی خیلی بی اراده شدم...تازه خراب کردن دوتا از امتحانا باعث شد کلی معدلم بیاد پایین وخیلی خورد تو ذوقم...جمعه هم قلم چی هستش و چیزی نخوندم
خیلی هم استرس دارم و نتونستنم کمش کنم
بچهها وقتی بی اراده میشین چیکار می کنین؟؟
نهسلام
من یه سوالیه ذهنمو درگیر کرده که ایا با کنکور تجربی میشه توی دانشگاه رشته حقوق خوند؟