- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
سلام.بله تو آزاد.سلام
من یه سوالیه ذهنمو درگیر کرده که ایا با کنکور تجربی میشه توی دانشگاه رشته حقوق خوند؟
سلام.بله تو آزاد.سلام
من یه سوالیه ذهنمو درگیر کرده که ایا با کنکور تجربی میشه توی دانشگاه رشته حقوق خوند؟
سلام....یازدهم تجربی ام
امتحانای ترمم یه ماه طول کشیدن و من با وجود گذشت یه هفته هنوز خیلی خسته ام....اصلا نمیتونم بخونم..از کتاب فراری شدم...در عین حال باید نیم سال دومو خیلی جدی تر بخونم...ولی خیلی بی اراده شدم...تازه خراب کردن دوتا از امتحانا باعث شد کلی معدلم بیاد پایین وخیلی خورد تو ذوقم...جمعه هم قلم چی هستش و چیزی نخوندم
خیلی هم استرس دارم و نتونستنم کمش کنم
بچهها وقتی بی اراده میشین چیکار می کنین؟؟
فکر کنم "فقه و حقوق" بشه . نه حقوق .سلام
نوبت دومش تاثیر نداره. چه برسه به اولامتحانات نوبت 1 نهم مهمه یا ن ؟تو کنکور که تاثیر نداره؟
خب فرق این دوتا چیه؟فکر کنم "فقه و حقوق" بشه . نه حقوق .
حقوق هم توی آزاد بدون کنکور میشه ، با کنکور رو نمیدونم
فقه و حقوق بیشتر تمرکزش احتمالا روی فقه و قوانین فقهیهخب فرق این دوتا چیه؟
بعد کسی که فقه و حقوق میخونه میتونه ازمون وکالت بده؟؟فقه و حقوق بیشتر تمرکزش احتمالا روی فقه و قوانین فقهیه
تست بزن تو خونه! برای همه درسا، استثنا در نظر نگیر اصلاً.برای افزایش سرعت تست زنی تو آموزنا چیکار کنم
فک نمیکنم به اون مقداری که نیازه سرعتمو بیاره بالاتست بزن تو خونه! برای همه درسا، استثنا در نظر نگیر اصلاً.
مباحثی که بلدی رو رد نکن. همشون رو کار کن.
من از ۱۰ شب به بعد خیلی خوابم میگیره و هیچی نمی تونم بخونم چه گلی به سرم بزنم؟
سلام چند وقتی هست که خیلی درس نخون شدم... و هر وقتم میخوام شروع کنم درس خوندن چنان استرسی میگیرم که نمیتونم بشینم پاش... مخصوصا واسه یه سری درسای خاص و اگه امتحانم باشه که دیگه بدتر میشه اصلا جوریه که هرچی شرایط بحرانی تر باشه بیشتر نمیخونم! وقتی میگم نمیخونم یعنی واقعا ساعات مطالعم صفر هست اکثر روزا.... لازم به ذکرِ که به فضای مجازی مثل تلگرامو اینستاگرامم خیلی وابستم و بیشتر وقتمو پای اینا میگذرونم... ولی چند وقته شروع کردم درس بخونم و با خودم گفتم شاید اگه فضای مجازیو محدود کنم و بشینم پای درس بعد یه مدت این استرسا کم شه... ولی همچنان این مشکل ادامه داره خواستم از شما کمک بگیرم به نظرتون با گذشت زمان با همین روشی که پیش گرفتم مشکلم حل میشه؟ و اینکه شما چه راه هایی پیشنهاد میکنید واسه حلش؟
نه ندارهاگه یه ازمون غیبت کنیم چی میشه؟!! منطورم اینه که رو میانگین تراز تاثیر نداره که؟