دینی و شعرای ادبیات نهایی رو اینطوری یاد گرفتم خیلی خوب بود

برای دینی دقیقا نکته همینه که همه متن درس رو نباید سعی کنی دقیق و مو به مو حفظ کنی و در حد مفاهیم و کلیات درسته.برای خودت مطلبی رو که میخونی یبار بعدش توضیح بده.اینجوری مطلب تو ذهنت پرورش پیدا میکنه و یه دور بازسازی میشه.میفهمیش دیگه نیازی به حفظ کردن نیس.بعد ناخودآگاه ذهنت هم درگیر میشه با اینکه کلمه های خودتو یاد بگیره و متن کتاب به شیوه بیان خودتو که اینطوری به خاطر سپردنش خیلی راحت میشه.پس وقتی یه پاراگراف و میخونی و بعدش میخوای برای خودت تکرارش کنی تاکیدی نداشته باش که دقیقا از کلمهها و الفاظ خود کتاب استفاده کنی و بیشتر سعی کن برداشت خودت از متن رو با کلمات خودت ولی بدون کم و زیاد کردن مفاهیم مهم و اصلی بگی.درکل چیزی که از متن بیشتر مهمه کلیدواژه هاس نه جمله ها که بنظرم اگه اینا رو توی کتابت هایلایت کنی و سعی کنی دقیقا حفظشون کنی بد نباشه.مطمئن نیستم که کتابی باشه که متن رو بصورت منسجم کلیدواژه وار کرده باشه مثلا در مورد خود من استادمون بهمون میگفتن خودشون ولی در هر صورت وقتی تستای کنکوری (و نه تالیفی!) یه درس رو بزنی تا حد زیادی دستت میان این کلیدواژهها.به نقل از ♥hastikhanoom♥ :وسواس زیادی روی دینی دارم،هم از پرسمان می خونم،هم کتاب آیات و نکات،بعد می نویسم،جای خالی دارم...
ولی خب...یادم میره.آیات و نکات نه.متن خود درس.پاسخ کامل.
+پست متوالی دادین![]()

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :وسواس زیادی روی دینی دارم،هم از پرسمان می خونم،هم کتاب آیات و نکات،بعد می نویسم،جای خالی دارم...
ولی خب...یادم میره.آیات و نکات نه.متن خود درس.پاسخ کامل.
+پست متوالی دادین![]()

کانون رو ترجیح میدم چون که هم از نظر امکانات برگزاری ازمون با توجه به تعداد دانش اموزای بیشترش نسبت به گزینه دو بهترهبه نقل از سَنا :برای تابستون گام اول گزینه دو بهتره یا کانون؟
با مدرسه پیش نمیرم.البته بعید میدونم که برنامه ای داشته باشن برامون.دلیلی که میخواستم برم کانون برای تابستون دوهفته یه بار بودنش بود که گزینه دو هم همینطوره.برای ثبت نامم اخه قلمچی الان تخفیف خوب میدنبه نقل از amirziaee680 :کانون رو ترجیح میدم چون که هم از نظر امکانات برگزاری ازمون با توجه به تعداد دانش اموزای بیشترش نسبت به گزینه دو بهتره
هم سوالاش که میشه گفت به کنکور نزدیک تره!
احتمالن اگر قراره برین پیش دانشگاهی خود مدرسه یا معلما میگن که همه یه جا برین ! بنظرم تا مرداد صبر کنین که کلاسا شروع شه

اگه قرار تو سال تحصیلی برین کانون که الانم همونو ثبت نام کنین بنظرم بهتر باشع! کلن هر ازمونی یه قلق(املا؟)ی داره که تو دو سه تای اول بدست میاد تابستون کلن 5 6 تا ازمون هست! بهتره بنظرم که همونی که قراره از مهر برین ثبت نام کنین!به نقل از سَنا :با مدرسه پیش نمیرم.البته بعید میدونم که برنامه ای داشته باشن برامون.دلیلی که میخواستم برم کانون برای تابستون دوهفته یه بار بودنش بود که گزینه دو هم همینطوره.برای ثبت نامم اخه قلمچی الان تخفیف خوب میدن![]()