سلام
ببین درسهای پایه رو هر سال اگه تو سال خودش جمع کنی، برای کنکور مشکلی پیدا نمیکنی. یعنی اینکه تو باید درسای خودتو بخونی. بهتره که از درسی(درایی که تو کنکور هستن، نه تاریخ جغرافی) غافل نشی. کتاب درسی مرجع اصلیه برای خیلی درسا مثل شیمی و دینی. برای فیزیک و ریاضی کمتر اینطوریه. از یه کتاب مرجع درسها رو دنبال کن. جاهایی که مهمه خط بکش. نکات مهمو بنویس برای خودت. اگه سوالی حل میکنی سوتی میدی تو یه دفتری چیزی بنویس. اینطوری وقتی رسیدی آخر سال، یه کتابی داری که برای خودت شخصی سازی کردی و چند بار قبلا خوندیش و احتمالا حتی جای مطالب توی حافظه تصویریت مونده و کمکت میکنه.
یه کتاب تست خوبم اگه داشته باشی برای این درسها، کمک خوبیه. خیلی اینکه تو تایم بزنی رو فکر نکن. درسها رو به مرور بزن برای خودت (همه مثال های یه فصلو یه جا نشین حل کن. برای بعدا هم سوال نگه دار هر چند وقت یه بار مرور کنی) و نکات اینا رو هم سعی کن بنویسی که بعدا مراجعه کنی.
معدل مدرسه و ازمون پیشرفت تحصیلی و اینا هم چیزی نیست که بخوای ناراحت شی. شاید به عنوان انگیزه برای بهتر شدن استفاده کنی ازشون خوب باشه.
در نهایت (نمیدونم درسته بگم یا نه، برای اینکه حس نکنی عقبی میگم) اگه هیچ درسیو جمع نکردی و اینا، بازم فکر کنم تو سال کنکور جمع شدنیه. من سر المپیاد سه سال اخر دبیرستانمو(برا ما 4 سال بود دبیرستان) به جز فیزیک، تقریبا هیچی نخوندم و سال کنکور فقط فیزیکم خوب بود و حساب دیفرانسیل. ولی بازم تونستم ادبیات و عربی و دینی و شیمی و یقیه چیزای ریاضیو خوب جمع کنم، ولی خب فشار کار بالا بود دیگه. اگه هر سال رو سال خودش خونده باشی، خیلی راحت تری اونموقع و استرس کمتری داری.
مطالبم یه ذره پخش و پلا شد، ولی دونه به دونشو جدی بگیر و امیدوارم بهت کمک کنه موفق شی