راستش من الان عضو سمپاد نیستم. میخوام برا سال ۱۴۰۰ ۱۴۰۱ امتحان بدم.
و خیلی فشار روم زیاده. از طرفی ما الان تهران نیستیم و امسال میخوایم بیایم تهران واسه هفتم من. ولی من خودم تهرانیم.
از طرفی دیگه مامانم خیلی انتظار داره از من ک قبول شم. میگه بهت ایمان دارم. اینا بهم آرامش میدن ولی واقعا بعدش که فک میکنم میبینم خودم خیلی انگیزه دارم ولی به قبولیم خیلی ایمان ندارم.رو گاهی اوقات فکر اینکه اگه قبول نشم مامان بابام ناامید میشن دیوونم میکنه.
از یه ور دیگه معلممون فوکوس کرده رو قبولی من ولی میترسم نتونم پاسخگو باشم.
شاید فکر کنید بگید خب بیشتر بخون. ولی خب الان من روزی حداقل ۱۱ ساعت دارم تست میزنمو کتاب میخونم.
از نصیحتا و فکرای بیخودی دوستام که ب خودشون زحمت نمیدن لای کتابارو وا کنن هم که هیچی.
لطفا اگه میتونین یا شرایطی شبیه من داشتید بهم کمک ک
روزی یازده ساعت برای امتحانی که فقط تست هوشه زیاده.. اونم از الان و تو این سن که باید بچگی کنی، نه اینکه خودتو با کتاب خفه کنی!
من وقتی آزمونو دادم دومین سالی بود که سوالا مربوط به استعداد تحلیلی بود نه تحصیلی.. و خوب چون اون اولاش بود ما تا مدتها گیج بودیم که چجوری قراره امتحان بدیم! (هر سری یه چیزی میگفتن..)
من از فیلمای توی آپارات و.. استفاده میکردم، چند جلسهم یه کلاس رفتم که واقعا هیچ فایدهای نداشت (همون سوالایی که خودم توی ویدئوها دیده و بلد بودم رو حل میکردن و بابتش پول الکی میگرفتن!)
میتونم بگم اون چند جلسهی بیارزش هیچ تاثیری تو تراز من نداشته..
تو سعی کن ویدئوهارو ببینی، با نوع سوالا و روشای حلشون آشنا بشی، و اینکه تا جایی تست بزنی که برات راحت بشن.. (آزمون هیچ منبع مشخصی نداره که بخوای بری بخونیش! همش تمرین و تمرینه..)
خودتم خسته نکن، اعتماد به نفستو ببر بالا و به خودت تلقین کن که میتونی..!
راستی، اون سالی که ورودیای 98 آزمون دادن، یه دفترچه هم مربوط به بخش سرعتعمل بود (سعی کن سرعتتم ببری بالا) که من به شخصه بیشترین امتیازو از اونجا داشتم..
و اینکه این سایت برای اعضای سمپاده.. قبول شو و اینجا بمون:)