- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر ستاره ها
- سال فارغ التحصیلی
- 2020
یچیز داریم از آزمون تیزهوشان خیلی مهم تره اسمش زندگی کردنه. کاش یه چند ساعت ازون ۱۱ ساعت رو به شاد بودن و آموزش مهارتا اختصاص بدی

منم همینطور من که دهمم برای کنکور فعلا فقط بین ۴ تا ۵ ساعتپرااام ۱۱سااااعتت
منی که کنکور دارم سال دیگ انقد نمیخونم![]()

این که قبولیعاگر که یک درس رو حداقل نمره ی ۷ رو بیاری، و معدل کلت حداقل ۱۲ بشه،
ینی زیر هفت نمره آوردی؟این که قبولیع

اخه راستش برادرم خیلی شلخته هست و پتوش روتختشه و لباساش رو تختش نمیتونم تمرکز کنم.سلام. منم اتاقی که باید درس میخوندم با برادرم که 6 سال از خودم بزرگتره، مشترک بود. خودش شرایط رو درک میکرد و خیلی اصطکاکی با هم نداشتیم. وسطاش هم رفت سربازی. و نه تنها راحت تر نشدم که بعد از رفتنش عملکردم افت کرد از دلتنگیش. (=
به جز مواقعی که ناچار مهمون میومد و باید تو اتاق درس خوندن من میموندن، بقیه اش مشکلی نداشتم.
برادر منم خیلی شلخته بود. هر وقت میومد مرخصی تا وقتی برمیگشت کار من زااار بود اصلا نمیتونستم تمرکز کنم.اخه راستش برادرم خیلی شلخته هست و پتوش روتختشه و لباساش رو تختش نمیتونم تمرکز کنم.

اه چقدر شرایطمون مشابه منم امروز همین کار رو کردمبرادر منم خیلی شلخته بود. هر وقت میومد مرخصی تا وقتی برمیگشت کار من زااار بود اصلا نمیتونستم تمرکز کنم.
باهاش آروم و منطقی صحبت کردم. توضیح دادم که اگر اتاق به هم ریخته باشه تمرکزم از بین میره. اون هم یکم مدارا کرد.
اما آخرش دیدم نمیشه. به خاطر همین همه ی یک سال رو صبح تا صبح خودم اتاق رو مرتب میکردم. سعی کردم خیلی سخت نگیرم. سعی کنم تمرکز خودم رو بالا ببرم و فوقش تخت اون رو هم خودم مرتب کنم. (=
اتاق بهم ریخته تمرکزتون رو بهم میزنه؟اخه راستش برادرم خیلی شلخته هست و پتوش روتختشه و لباساش رو تختش نمیتونم تمرکز کنم.

وای چطوری سال اخر جدا بشه اتاقم؟شرایط مشابهت و داشتم ولی واقعا نمیدونم الان چی بگم
شاید اینکه بعضی وقتارو بری بیرون درس بخونی مناسب باشه ولی حتما سعی کن سال اخرت جدا بشه اتاقت
نمیتونی کتابخونه یا پانسیون بری؟وای چطوری سال اخر جدا بشه اتاقم؟

باهاشون حرف بزن، یه سالو برن تو هال بمونن فقط شبا برا خواب بیان!!وای چطوری سال اخر جدا بشه اتاقم؟

نمیتونی بری کتابخونه عمومی درس بخونی؟وای چطوری سال اخر جدا بشه اتاقم؟