• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات تحصیلی

پاسخ : سوالات و مشکلات تحصیلی

به نقل از amirziaee680 :
هنری رو قبول دارم برو یه ساز یاد بگیر! خیلی کمکت میکنه !
ساز...
پرسیدم،گفتن دوران دانشجویی بهتره،چون دیگه از سوم نمی تونم ادامه بدم

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
ساز...
پرسیدم،گفتن دوران دانشجویی بهتره،چون دیگه از سوم نمی تونم ادامه بدم
الان شروعش کنین و تو دانشجویی ادامه بدین

خدا میدونه چقد بعد از قلمچی هایی که خراب کردم ساعت ها ساز دستم بود و حالمو جا اورد

• لایک
امتیازات: panah

به نقل از amirziaee680 :
الان شروعش کنین و تو دانشجویی ادامه بدین

خدا میدونه چقد بعد از قلمچی هایی که خراب کردم ساعت ها ساز دستم بود و حالمو جا اورد
راستی قلم چی رو ترجیح میدین یا گزینه ۲؟

راستی قلم چی رو ترجیح میدین یا گزینه ۲؟
واسه سال سوم هیچ کدوم ررو ! البته قلم چی اگه قرار ازمونی هم باشع!

شما بیشتر از هر چیزی به نمرات نهایی باید فک کنین سال بعد نه تست زنی البته ازمون میتونه به عنوان مجبور کننده تون برای خوندن درس هم باشع

به نقل از amirziaee680 :
واسه سال سوم هیچ کدوم ررو ! البته قلم چی اگه قرار ازمونی هم باشع!

شما بیشتر از هر چیزی به نمرات نهایی باید فک کنین سال بعد نه تست زنی البته ازمون میتونه به عنوان مجبور کننده تون برای خوندن درس هم باشع
دیر نیست؟
زیاد ب مجبور کننده نیاز ندارم،ینی ندارم کلا.

اتفاقا ب نظر من حتمنه حتمن تست بزن!من مثن فیزیکو نزدم و خ پشیمون شدم بعدش.شیمی هم مهمه تست بزن حتما.من اگ انگیزه ی تورو داشتم دومو هم مرور میکردم حتی.

قلمچی هم بده ب نظر من.تابستونو خود دانی ولی از مهر بده.حتی اگ مجبور کننده لازم نداری!بلخره ی برنامه ی منظم بت میده واس درس خوندن.البته معلماتونم باشون حرف بزنین ک با قلم هماهنگ شن ک اذیت نشین.

ولی واغن این آخرین تابستونیه ک توش آرامش محض داری،انقد از الان سخ نگیر ب خودت!آخ از الان ب فکر نهاییایی؟؟مثن ما ک خوب دادیم چی شد؟فقط ی سالمون هدر رف،آخرشم تاثیرشو مثبت کردن!

و خب تو ک با انگیزه ای درس هر روزو همون روز بخون حتما!ما ک نتونسیم!!

به نقل از سارا کانر :
اتفاقا ب نظر من حتمنه حتمن تست بزن!من مثن فیزیکو نزدم و خ پشیمون شدم بعدش.شیمی هم مهمه تست بزن حتما.من اگ انگیزه ی تورو داشتم دومو هم مرور میکردم حتی.

قلمچی هم بده ب نظر من.تابستونو خود دانی ولی از مهر بده.حتی اگ مجبور کننده لازم نداری!بلخره ی برنامه ی منظم بت میده واس درس خوندن.البته معلماتونم باشون حرف بزنین ک با قلم هماهنگ شن ک اذیت نشین.

ولی واغن این آخرین تابستونیه ک توش آرامش محض داری،انقد از الان سخ نگیر ب خودت!آخ از الان ب فکر نهاییایی؟؟مثن ما ک خوب دادیم چی شد؟فقط ی سالمون هدر رف،آخرشم تاثیرشو مثبت کردن!

و خب تو ک با انگیزه ای درس هر روزو همون روز بخون حتما!ما ک نتونسیم!!
تست رو که حتمن میزنم،فیزیک دو فصل آخر رو باز میزنم،شیمی ک تکمیلی و محکم کاری رو خریدم...
امسال گزینه دو خیلی اذیت شدم...همش برنامه ش جلو بود،ماعم کلا عقب بودیم...
پس به نظرتون آزمون قلم چی م بدم؟

خب اون مشکلو قلمچی هم داره!گزینه2سوالاش خوبن،ن ک سوالای قلم بد باش ها،گزینه2 بهتره!ولی بدیش جامعه آماریشه ک کمه و ترازش ک قابل اعتماد نیس(بچه هایی ک دادن میگن،من خودم قلم میدادم).قلمچی شرکت کنندش بیشتره.الان ببین تو معیارت کودوم ایناس.

دیر نیست؟
زیاد ب مجبور کننده نیاز ندارم،ینی ندارم کلا.
پس ندی بهتره!! :)) البته اینایی که من میگم رو با توجه به شرایطی که داشتم و فک کنم تو داری میگم! خودت شرایطتو بهتر میدونی!

دیرم نیست ! از بدون هیچی بهتره! من تاثیرشو احساس کردم و واقعن مثه یه دوست بهم کمک کرده و میکنه!

به نقل از سارا کانر :
خب اون مشکلو قلمچی هم داره!گزینه2سوالاش خوبن،ن ک سوالای قلم بد باش ها،گزینه2 بهتره!ولی بدیش جامعه آماریشه ک کمه و ترازش ک قابل اعتماد نیس(بچه هایی ک دادن میگن،من خودم قلم میدادم).قلمچی شرکت کنندش بیشتره.الان ببین تو معیارت کودوم ایناس.
فک کنم قلمچی برام بهتر باشه.چون من خیلی برام مهمه بدونم در چه سطحیم،چندتا رقیب اصلی دارم و...
سوالاشو نمیشه جدا تهیه کرد؟

Back
بالا