mariian کاربر نیمهفعال کنکوری 1404 ارسالها 7 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد یه جایی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1404 روز چهارشنبه ساعت 15:40 #1,201 کسی هست اینجا که شاهین زاد معلم ادبیاتش بوده تو فرزانگان ؟
SinaSabetifard کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,374 امتیاز 9,966 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1403 دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی دریا تلگرام اینستاگرام روز پنجشنبه ساعت 15:27 #1,202 به نقل از Black_Rose : بچه ها این خیلی ضروری و مهمه فارغ التحصیل ۱۴۰۳ ای هست که از پروسه صدور دیپلم اصلی ( نه اون موقت ۶ ماهه ک دیگه تموم شده تایمش) خبر داشته باشه، با مدرسه یا هرجایی پیگیری کرده باشه، یا کلن درموردش ارتباطی داشته باشه؟؟ میشه به من پیام بده اگه هست لطفا کلیک کنید تا باز شود... سلام برای ما صادر شده یبارم رفتم بگیرم مسیولش نبود فکر کنم بری مدرسه دست اونا باشه
به نقل از Black_Rose : بچه ها این خیلی ضروری و مهمه فارغ التحصیل ۱۴۰۳ ای هست که از پروسه صدور دیپلم اصلی ( نه اون موقت ۶ ماهه ک دیگه تموم شده تایمش) خبر داشته باشه، با مدرسه یا هرجایی پیگیری کرده باشه، یا کلن درموردش ارتباطی داشته باشه؟؟ میشه به من پیام بده اگه هست لطفا کلیک کنید تا باز شود... سلام برای ما صادر شده یبارم رفتم بگیرم مسیولش نبود فکر کنم بری مدرسه دست اونا باشه
Black_Rose کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 302 امتیاز 3,641 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهرِ دور سال فارغ التحصیلی 1403 روز پنجشنبه ساعت 16:44 #1,203 به نقل از SinaSabetifard : سلام برای ما صادر شده یبارم رفتم بگیرم مسیولش نبود فکر کنم بری مدرسه دست اونا باشه کلیک کنید تا باز شود... سلام خیلی ممنون
به نقل از SinaSabetifard : سلام برای ما صادر شده یبارم رفتم بگیرم مسیولش نبود فکر کنم بری مدرسه دست اونا باشه کلیک کنید تا باز شود... سلام خیلی ممنون