- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
حس می کنم روش مطالعه ی درست هر درسو هنوز پیدا نکردم...
راهنمایی لطفا
راهنمایی لطفا

سلام. منم همينجورى بودم شايد هم بدتر. بايد تايم خوابت رو پيدا كنى من الان اگه از ٧ شب بخابم ٢ يا ١ شب بيدار ميشم. اين تايم بهترين خوابو دارم البته امشب دير بيدار شدم دوباره بهم ريختبحث خواب شد منم بگم ؛ به طرز وحشتناکی زیاد میخوابم ! در این حد که شب امتحان تا صبح بیدارم بعد از امتحان از ساعت 2 بعد از ظهر تا 8 شب میخوابم بعد دوباره 12 تا 7 صبح میخوابم
برم آزمایش بدم ؟ به نظرم یه مشکلی دارم
راه حلی داره عایا ؟![]()

یعنی روش درسای مختلفم خیلی نزدیکنسوالت خیلی کلیه بیشتر تو چه درسایی مشکل داری ؟

اين روشا رو خودتون بايد پيدا كنيد با ازمون و خطا ! من روش هاى خودم رو ميگم من نقطه ضعفى ندارم مثلا همين ازمون ادبيات رو از ١٠ به ٨٠ رسوندم ولى متاسفانه كم درس مى خونم. ادبيات: من مبحثى ميخونم ولى اول گاج سبزو ميخونم بعد تست از كتاباى هفت خوان با علاقه ميخونم مثلا شعرا رو. عربي : من اول كتاب خيلي سبز رو ميخونم بعد خيلي تست. تست خيلي تاثيرداره تو عربي از ابن به بعد هم ميخام روزاى زوج ٢ متن عربي كار كنم. عربي خيلي راحت با رد گزينه ميشه زد اصلن جواب تو گرينه ها تابلو هست. دينى : اول گاجو ميخونم بعد متن رو به ايات ربط مي دم و فقط تست كنكور ميزنم.یعنی روش درسای مختلفم خیلی نزدیکن

رياضي : كليد اين درس تست زدن زياده به جاي درسنامه خوندن. فيزيك : خيلي شبيه رياضيه من نكاتو وارد كتابم ميكنم از كتاب غافل نشو مفهومي بخون نه فرمولي. شيمي : بهترين درسم هست من اول از كتاباي مختلف درسنامشونو ميخونم بعد وارد كتابم ميكنم كتابم شلوغه. بعد فقط تست ميزنم از ايكيو. زيست : الان فقط كتاب رو ميخونم اصلن تست نمي زنم درصدم بهتر شده ولي هر جمله ي كتاب رو تحليل ميكنم و ازش صحيح و غلط تو ذهنم ميسازم. ولي يه بار از ايكيو تست زدم زيستو ٩٠ زدم اگه وقت كني تست هم بزني درصدت فوق العاده ميشه من فقط با مفهومي خوندن و بدون تست زيستو معمولا بالاي ٦٠ ميزنم.یعنی روش درسای مختلفم خیلی نزدیکن
. در اشتباهم؟