• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات تحصیلی

پاسخ : سوالات و مشکلات تحصیلی

به نقل از mr.aliof :
یکی نبود محض رضای خدا جواب مارو بده؟؟ [-o<
واسه عمومیا نمیخواد الان کاری بکنی.لازم نیست.به نظر من البته! :-"

با سلام
ی سوال داشتم:: چطوری تمرکزم رو بیشتر کنم؟
با تشکر

به نقل از ❼ Cristiano Ronaldo ❼ :
با سلام
ی سوال داشتم:: چطوری تمرکزم رو بیشتر کنم؟
با تشکر

داداش این کتابو دانلود کن این تابستونی که وقت داری بخونش و تمریناشو انجامش بده ...تاثیرش فوقالعادس

http://phisicsone.blogfa.com/post/864

نميدونم جاش اينجاس كه بپرسم.....
معدل ديگه واسه 93 ايا تاثير مثبت نيس؟يكي از 93 ايا بهم ميگفت.....

واسه 93 ایا 25% تاثیر مستقیم داره سوم
دوستان یه سوالی دارم :-؟ کدوم موسسه آزمون های بهتری داره؟ قلم چی . گزینه دو یا:-؟ الان تابستان سوم هستم
چون با یک مشاور صحبت کردم گفت که قلم چی بانک سوالات ضعیفی داره از دوستانی که تجربه دارند یا در این مورد اطلاعی دارند خواهش میکنم جواب بدهند

به نقل از ɧԾԾԵԹՌ :
دوستان یه سوالی دارم :-؟ کدوم موسسه آزمون های بهتری داره؟ قلم چی . گزینه دو یا:-؟ الان تابستان سوم هستم
چون با یک مشاور صحبت کردم گفت که قلم چی بانک سوالات ضعیفی داره از دوستانی که تجربه دارند یا در این مورد اطلاعی دارند خواهش میکنم جواب بدهند
من گزینه2 میرم سطح سوالای آزمونای حضوریش بالاس به خاطر همین میرم گزینه 2،ولی تعداد آزموناش کمه برای تابستون میگم ولی در طول سال سوم پارسال 10 تا آزمون داشت که فکر کنم برای سوم تعدادش خوب باشه ولی برای پیش لازمه بیشتر آزمون بدی من قلمچی نبودم ولی شنیدم که سطح سوالاش پایینه چون آزمون قلمچی ندادم نمیتونم نظر دیگه ای بدم ولی از لحاظ جامعه آماری و تعداد آزمون نسبت به گزینه 2 برتری داره
باید شرایط خودتم درنظر بگیری و بعد تصمیم بگیری

به نقل از ɧԾԾԵԹՌ :
بله معدل 25% تاثیر مستقیم داره.واسه سوم و پیش هم آزمونا قلم چی رو بده و سوالای گزینه دو رو هم گیر بیار و کار کن.یه نگاهی هم به اینجا بنداز و پستای بچه هارو بخون: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,46989.0.html
موفق باش ;D

به نقل از mr.aliof :
به نظر شما کتاب تست و آموزش ریاضی دو خوب چیه؟؟ ;D

نشر الگو تست های خوبی داره

به نقل از ɧԾԾԵԹՌ :

چه مستقیم چه غیر مستقیم برای کسی که میخواد زیر هزار بشه فرقی نمیکنه چون هم پوشانیه درصد ها و معدل خیلی نا چیز میشه

بانک سوالاش ضعیف نیست تکراری هستش , این دوتا رو قاطی نکن ...اما برای تو که فرقی نمیکنه چون اشنایی قبلی نداری ...فقط اصولا برای تابستون پیش گزینه 2 برنامه ریزی منطقی تری داره

البته ببین الان یه بحث دیگه هم هست سوالای اختصاصیه امسال یه چیزی مافوق هر ازمونی بود که بتونی فکرشو کنی واسه همین تو جای

اینکه فکر کنی کدوم ازمون بهتره یا کدوم بدتره باید سعی کنی تو تابستون فقط پایتو قوی کنی خیلی خیلی قوی چون ریاضی امسال سوالات

پایش چه هندسه و چه دیفرانسیلش سخت بود ...ازمون فقط تو رو اماده تر میکنه همینو بس

سلام به همگی.....میخواستم از تجرباتتون درباره کنکور استفاده کنم....من الان اول دب هستم....از کی شروع کنم برای خوندن کنکور؟از چه کتابایی برای تست استفاده کنم؟رشتمم تجربیه....ممنون میشم راهنماییم کنین

Back
بالا