سوالات و مشکلات تحصیلی

Shaghayegh11

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
سیرجان-کرمان
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
پاسخ : سوالات و مشکلات تحصیلی

به نقل از mr.aliof :
یکی نبود محض رضای خدا جواب مارو بده؟؟ [-o<
واسه عمومیا نمیخواد الان کاری بکنی.لازم نیست.به نظر من البته! :-"

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

با سلام
ی سوال داشتم:: چطوری تمرکزم رو بیشتر کنم؟
با تشکر

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

به نقل از ❼ Cristiano Ronaldo ❼ :
با سلام
ی سوال داشتم:: چطوری تمرکزم رو بیشتر کنم؟
با تشکر

داداش این کتابو دانلود کن این تابستونی که وقت داری بخونش و تمریناشو انجامش بده ...تاثیرش فوقالعادس

http://phisicsone.blogfa.com/post/864

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
دندون پزشكي:*

نميدونم جاش اينجاس كه بپرسم.....
معدل ديگه واسه 93 ايا تاثير مثبت نيس؟يكي از 93 ايا بهم ميگفت.....

ɧԾԾԵԹՌ

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
ابراهیمی
شهر
اهواز
مدال المپیاد
المپیاد عربی

واسه 93 ایا 25% تاثیر مستقیم داره سوم
دوستان یه سوالی دارم :-? کدوم موسسه آزمون های بهتری داره؟ قلم چی . گزینه دو یا:-? الان تابستان سوم هستم
چون با یک مشاور صحبت کردم گفت که قلم چی بانک سوالات ضعیفی داره از دوستانی که تجربه دارند یا در این مورد اطلاعی دارند خواهش میکنم جواب بدهند

mahen1375

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
دو بار مرحله اول فیزیک یه بار کامپیوتر یه بار ریاضی!
دانشگاه
اگه خدا بخواد شریف
رشته دانشگاه
عمران سازه برق ریاضی محض فی

به نقل از ɧԾԾԵԹՌ :
دوستان یه سوالی دارم :-? کدوم موسسه آزمون های بهتری داره؟ قلم چی . گزینه دو یا:-? الان تابستان سوم هستم
چون با یک مشاور صحبت کردم گفت که قلم چی بانک سوالات ضعیفی داره از دوستانی که تجربه دارند یا در این مورد اطلاعی دارند خواهش میکنم جواب بدهند
من گزینه2 میرم سطح سوالای آزمونای حضوریش بالاس به خاطر همین میرم گزینه 2،ولی تعداد آزموناش کمه برای تابستون میگم ولی در طول سال سوم پارسال 10 تا آزمون داشت که فکر کنم برای سوم تعدادش خوب باشه ولی برای پیش لازمه بیشتر آزمون بدی من قلمچی نبودم ولی شنیدم که سطح سوالاش پایینه چون آزمون قلمچی ندادم نمیتونم نظر دیگه ای بدم ولی از لحاظ جامعه آماری و تعداد آزمون نسبت به گزینه 2 برتری داره
باید شرایط خودتم درنظر بگیری و بعد تصمیم بگیری

mr.aliof

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه1
شهر
هِمدان
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
صنایع

به نقل از ɧԾԾԵԹՌ :
بله معدل 25% تاثیر مستقیم داره.واسه سوم و پیش هم آزمونا قلم چی رو بده و سوالای گزینه دو رو هم گیر بیار و کار کن.یه نگاهی هم به اینجا بنداز و پستای بچه هارو بخون: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,46989.0.html
موفق باش :D

fatemeh76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از mr.aliof :
به نظر شما کتاب تست و آموزش ریاضی دو خوب چیه؟؟ :D

نشر الگو تست های خوبی داره

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

به نقل از ɧԾԾԵԹՌ :

چه مستقیم چه غیر مستقیم برای کسی که میخواد زیر هزار بشه فرقی نمیکنه چون هم پوشانیه درصد ها و معدل خیلی نا چیز میشه

بانک سوالاش ضعیف نیست تکراری هستش , این دوتا رو قاطی نکن ...اما برای تو که فرقی نمیکنه چون اشنایی قبلی نداری ...فقط اصولا برای تابستون پیش گزینه 2 برنامه ریزی منطقی تری داره

البته ببین الان یه بحث دیگه هم هست سوالای اختصاصیه امسال یه چیزی مافوق هر ازمونی بود که بتونی فکرشو کنی واسه همین تو جای

اینکه فکر کنی کدوم ازمون بهتره یا کدوم بدتره باید سعی کنی تو تابستون فقط پایتو قوی کنی خیلی خیلی قوی چون ریاضی امسال سوالات

پایش چه هندسه و چه دیفرانسیلش سخت بود ...ازمون فقط تو رو اماده تر میکنه همینو بس

shakiba gh

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1تهران
شهر
تهران

سلام به همگی.....میخواستم از تجرباتتون درباره کنکور استفاده کنم....من الان اول دب هستم....از کی شروع کنم برای خوندن کنکور؟از چه کتابایی برای تست استفاده کنم؟رشتمم تجربیه....ممنون میشم راهنماییم کنین

m.r.jazini

محمدرضا جزینی زاده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان دوره دوم علامه حلی
شهر
بم
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
یبار شیمی
دانشگاه
kmu ( علوم پزشکی کرمان )
رشته دانشگاه
دندون
تلگرام
اینستاگرام

سلام . امروز تصمیم گرفتم برای زمستان کتاب بگیرم . ولی تو یه چیزی موندم.
راستی می خواستم بگم می خواستم از کتاب های کانون بگیرم .
مثلا بای فیزیک موندم کتاب سوال های پرتکرار را بگیرم یا کتاب آبی .
بخاطر این کتاب کانون می خواهم بگیرم چون در آزمون هاش شرکت می کنم .
الآن کتاب سوال های پر تکرار را بگیرم که مهم ترین سوالات تشریحی اند . یا کتاب آبی که مجموعه تست های طبقه بندی شده است ؟
ورو خدا کمکم کنید . ~X( :-s

Behz@d

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نکا
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
شایعه ای بیش نبود!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
برق
اینستاگرام

سلام
برای شما ک سال اولین ب نظر من پرتکرار بهتره آخه تشریحیه.
این نظر خودمه ولی ب نظر من سطح سوالای کانون یکم پایینه کتاب نشر الگو بهتره سوالای جوندارتری داره :-?

Marjan.N

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران

به نقل از shakiba gh :
سلام به همگی.....میخواستم از تجرباتتون درباره کنکور استفاده کنم....من الان اول دب هستم....از کی شروع کنم برای خوندن کنکور؟از چه کتابایی برای تست استفاده کنم؟رشتمم تجربیه....ممنون میشم راهنماییم کنین
به نظر من الان اصلا به کنکور فک نکن فقط همون درسایی که میخونی خوب و عمیق بخون چون تو سال کنکور دیگه زمان نداری که بری اونارو تازه یاد بگیری یه جوری پایه تو قوی کن که پیش دانشگاهی فقط واسه پایه تست بزنی چون اونموقع درسای پیشم هست که باید همون موقع یاد بگیری بفهمی تستشم بزنی حجمشم کم نیس ولی این سه سالو راحت زندگی کن تجربم به من ثابت کرده که اگر یه نفر سه سال پایه همونا رو دقیق و تشریحی بخونه و بفهمه بعد از تابستون قبل پیش واسه تست و کنکورو اینا شروع کنه نتیجه ی مطلوبی میگیره

samira16

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد کاووس
مدال المپیاد
ندارم :-&quot;
دانشگاه
دانشگاه گلستان-گرگان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Marjan.N :
به نظر من الان اصلا به کنکور فک نکن فقط همون درسایی که میخونی خوب و عمیق بخون چون تو سال کنکور دیگه زمان نداری که بری اونارو تازه یاد بگیری یه جوری پایه تو قوی کن که پیش دانشگاهی فقط واسه پایه تست بزنی چون اونموقع درسای پیشم هست که باید همون موقع یاد بگیری بفهمی تستشم بزنی حجمشم کم نیس ولی این سه سالو راحت زندگی کن تجربم به من ثابت کرده که اگر یه نفر سه سال پایه همونا رو دقیق و تشریحی بخونه و بفهمه بعد از تابستون قبل پیش واسه تست و کنکورو اینا شروع کنه نتیجه ی مطلوبی میگیره
کاملا موافقم :لایک ولی توی رشته ی ریاضی!! رشته ی تجربی به نظرم باید 2برابر خوند واسش! شاید از همون دوم سوم خوب باشه مثلا شروع کنی کنکوری خوندن رو!

سپيده

3pide gh :-"
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشكي گيلان
رشته دانشگاه
پزشكي

کلا سطح سوالات کتاب های کانون پایینه ولی بازم کتاب های آبی خیلی بهترن ) تجربه شخصی از دو تا کتاب(
نشرالگو هم ریاضیش خیلی چنگی به دل نمیزنه :D بیشتر واسه فیزیک خوبه

roxana.kiyanifar

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
farzanegane madar
شهر
ایران سرای من است.............

سلام خسته نباشین من واسه خلاصه نویسیه درس زیستم چییییییییییییییییییکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2صفحه میخوام خلاصه کنم میشه 1 ساعتتتتتتتتتتت؟ اصلا خلاصه نویسی چه قدر کمک میکنه؟؟؟؟؟؟ از تابستون پیش دانشگاهی تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?

incognito

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از roxana.kiyanifar :
سلام خسته نباشین من واسه خلاصه نویسیه درس زیستم چییییییییییییییییییکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2صفحه میخوام خلاصه کنم میشه 1 ساعتتتتتتتتتتت؟ اصلا خلاصه نویسی چه قدر کمک میکنه؟؟؟؟؟؟ از تابستون پیش دانشگاهی تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?
واسه خلاصه نویسی بهتره یه بار کتابو با تمام جزئیاتش کامل بخونی اونم زیست ! بیشتر رو تعریفایی مثل اکثرا،بیشتر و...کلیک کن تو خلاصه لازم نیست جمله هات دقیقا عین کتاب باشه من خودم موقع خلاصه فعل جمله ها رو دیگه نمی نویسم وسواس به خرج نده ولی من خودم خلاصه نویسی رو خیلی قبول دارم تو ازمونا خیلی کمکت می کنه :)

ابوالفضل

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سبزوار
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از roxana.kiyanifar :
علیک سلام
واقعا میخای زیستو خلاصه کنی؟؟ به چه دردت میخوره؟؟ همه میگن زیست باید جوید کتابشو....چون از چیزای ریز سوال میدن ولی بازم اگه میخای خلاصه نویسی کنی برای زیست فقط پیکره اصلی درسو بنویس.....مث درخت دانش (;

fatemeh-s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
رشته دانشگاه
پزشکی

ببین دوست عزیز کتاب کانون فقط بدرد این میخورن ک ترازت رو افزایش بدی ک بنظر من این فکر درست نیست شما کتاب خیلی بهتری مثل گاج مشکی برای تشریحی و یا تستای گاج و نشر الگو و... میتونین تهیه کنین البته بگم کتابای پرتکرار کانون موقع امتحانای ترم رد خور نداره خوبن انصافن :> ولی میگم فکرت فقط افزایش تراز نباشه سوالای کانونو میتونی خیلی عالی بزنی با خوندن کتابای خودش ولی اینجوری خوب نیست چون خوندن کتاب آبی کانون مثلا 100زذن تو کانون دلیل نمیشه ک شما ت اون درس ب تسلط کامل رسیده باشین چون چن تا سوال تکراری هم میاد :-" :-"نمیگم کتاباش بده ن اتفاقا کتاب ریاضی و فیزیک آبی سوم خوبه ب اعتقاد من ولی در کنارش کتابای دیگه هم کار کن راسی یه کتاب فیزیک توپ برا سال اول بود الان هر چی فک میکنم یادم نمیاد :-? :-?اومد میگم بت /m\

incognito

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
پزشکی

واسه سال اول فیزیک خوشخوان خوبه ریاضی مبتکران و خوشخوان شیمی نشر الگو کتابای کانون سال اول خیلی سطحش پایینه

بالا