• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات تحصیلی

پاسخ : سوالات و مشکلات تحصیلی

منم درسم خوبه ولی خیلی ساکتم به نظر شما باید اکتیو باشم.

شما چی پیشنهاد می کنید تا معدل بیست بشه

ببينيد نبوغ يني 99%تلاش ،1%استعداد
الان تمام تلاشتونو بكنيد سر كلاسا تمام حواستونو بزاريدفقط روي درس
سعي كنيد روشي براي خوندن درست هر درس پيدا كنيد چون هركسي ي روشي داره من نميتونم
روشي براي شما بگم..ولي ب طور كل:
1-خواندن اجمالي
2-خواندن مفهومي
3-نكته برداري با زبون خودتون
4-طرح سوال ..خودتونو جاي طراح سوال بزاريد
و دوره...
البته همه اينا تلاش،اراده و توكل بخدا ميخواد
كتابم تا دلتون بخواد هست

به نقل از meysamasadi :
منم درسم خوبه ولی خیلی ساکتم به نظر شما باید اکتیو باشم.

شما چی پیشنهاد می کنید تا معدل بیست بشه
اگر سکوتت مانع از فهم خوب و اعتماد به نفس(گاهی سکوت بیشتر حواسو پرت میکنه و آدم فکر میکنه چیزی بلد نیست) نمیشه خیلی هم خوبه
فقط در یه جا بدرد میخوره اکتیو بودن بیش از حد
اونم در تاثیر در ذهن معلمه که فکر نمیکنن در کنکور و نهایی برای شما سودی داشته باشه

البته از مزایای شخصی فعالیت نمیشه گذشت

سلام

کمک کنید خواهش میکنم بچه ها بنظرتون کار عاقلانه ای هست که من الان توی این تاریخ تغییر رشته بدم از ریاضی به تجربی .

اگه تموم تلاشم رو کنم با توجه به اینکه تا الان هیچی زیست و زمین نخوندم میتونم رتبه زیر100بیارم؟؟؟؟

به نقل از zeinabt :
سلام

کمک کنید خواهش میکنم بچه ها بنظرتون کار عاقلانه ای هست که من الان توی این تاریخ تغییر رشته بدم از ریاضی به تجربی .

اگه تموم تلاشم رو کنم با توجه به اینکه تا الان هیچی زیست و زمین نخوندم میتونم رتبه زیر100بیارم؟؟؟؟

فکر نمیکنم.
اگه معلمای خیلی خوبی بگیری که بتونن همه رو خوب یادت بدن.تازه زمین رو هم بذاری کنار و فقط زیست.فک میکنم نشه.حتی اگه خیلی حافظه ی خوبی داشته باشی.یه ذره روحیه ت پایین باشه بعد عید زیر فشار و استرسش له میش :-"
نمیخوام بترسونمت ولی خیلی کار سختیه خیلی.پشتکار بالا و اعتماد به نفس فوق العاده میخواد.

به نقل از zeinabt :
سلام

واقعا بستگی به خودت داره ! ببین الان ریاضی و فیزیک رو فکر میکنی میتونی حداقل بالای 70 بزنی مثلا؟!

شدنش میشه ولی باید ببینی میتونی؟!
معلم شیمیمون میگفت یه شاگرد داشته سال پیش سر امتحان ترم اول از ریاضی رفت تجربی ! در حالی که تجربی ها داشتن ریاضی و فیزیک و زیست رو میخوندن این فقط داشت زیست 1 و 2 و پیش رو تو ترم دوم پیش میخوند و دندون پزشکی تهران قبول شد!

این بستگی داره که خودت این توانایی رو تو خودت ببینی و همه تلاشتو بکنی!

به نقل از zeinabt :
سلام

چنین کاری نکنید. دیره الان. تابستون باید شروع میکردید. تا بیاید بفهمید که چجوری باید بخونید و چیکار بکنید دیگه وقت تموم شده. مگر اینکه بخواید پشت کنکور بمونید یک سال.

به نقل از zeinabt :
سلام

شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستیم #-o

من با حرف محمد موافقم...همچين كاري نكن
ب خودت تلقين نكن..تو الانم ميتوني همين رشترو ادامه بدي و موفق بشي

چجوری آدم میتونه تو دانشگاه اونم رشته ی برق شاگرد اول بشه؟با روزی حدودا چند ساعت درس خوندن؟

Back
بالا