• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات تحصیلی

پاسخ : سوالات و مشکلات تحصیلی

به نقل از نـاطـــق :
خب در آمد هم میتونه هدف باشه(گرچه کسی که اینو بگه من دیگه باش کاری ندارم:دی) ولی خب هدفه دیگه
ببین دوست خوبم
اگر هر دو رو دوس داری
ببین توی کدوم میتونی از نظر سطح تحصیلی بری یه دانشگاه بهتر و یه رشته ی بهتر
و البته من اطلاعی ندارم باید بری بپرسی ببینی توی کدوم یکی بقول خودتون در آمد بیشتری هست
اینا دیگه چیزاییه که به خودتون ربط داره

پ.ن: اط نظر من بیشتر این تنبلی به اون ملاک انتخاب رشتتن برمیگرده:)

من یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که وضع مالی خانواده ی من یکمی ناجوره به نظر شما بهتره من تو سمپاد بمونم یا نه.

آیا تاثیری تو آینده ی من خواهد داشت

عاغا من الان سال دوم دبیرستانم دارم واسه المپیاد فیزیک میخونم چهار سال دبیرستان هم تموم کردم فقط چند تا مشکل دارم اولی این که کل معلمامون میگن نخونو از این حرفا تازه معلمم ندارم واسه المپیاد دوم اینکه پدرو مامانم شدید مخالفن کلا همه تضعیف روحیه میکننو هر کاری میکنن من نخونم ولی من خیلی دوس دارم المپیاد بدم به نظرتون چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از meysamasadi :
من یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که وضع مالی خانواده ی من یکمی ناجوره به نظر شما بهتره من تو سمپاد بمونم یا نه.
آیا تاثیری تو آینده ی من خواهد داشت
هزینه ثبت نام مدرسه؟ مدرسه نباید از کسی که مشکل مالی داره شهریه بگیره. بهشون بگید نمیتونید شهریه بدید. اگر قبول نکردن برید اداره آموزش پرورش نامه بگیرید. موظف هستند رایگان ثبت نام کنن شما رو.

به نقل از shahid rahe fizik :
عاغا من الان سال دوم دبیرستانم دارم واسه المپیاد فیزیک میخونم چهار سال دبیرستان هم تموم کردم فقط چند تا مشکل دارم اولی این که کل معلمامون میگن نخونو از این حرفا تازه معلمم ندارم واسه المپیاد دوم اینکه پدرو مامانم شدید مخالفن کلا همه تضعیف روحیه میکننو هر کاری میکنن من نخونم ولی من خیلی دوس دارم المپیاد بدم به نظرتون چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مواردی داشتیم که فرد بدون معلم مدال طلا هم گرفته. خودش خونده یعنی.

- ورزش تو نهایی تاثیر داره؟!
- مستمر تاثیر داره تو نهایی؟!
- یکی منو متقاعد کنه ترمودینامیک بدرد میخوره!

به نقل از نـاطـــق :
نمره ورزش در نمرات نهایی که مستقیم تاثیر داره رو کنکور تاثیر داده نمیشود.
مستمر در معدل کل شما موثر هست اما در نمرات نهایی مختص کنکور نه و فقط دروسی در نهایی شرکت دارن که به صورت آزمون هماهنگ کشوری امتحان داده بشه.
برای متقاعد کردن کاربرد دروس خیلی چیز هایی هستن که باید گفته بشه...این هم یکیش...اما کسی بلد باشه و بگه منم خوسحال میشم
عههههه ینی من باید لباس ورزش بپوشم؟!!!؟ ;D
ینی مستمر من نمره دیپلممو عوض میکنه؟! (فهمیدم که تو کنکور تاثیری نداره)
ترمو خدایی چرنه :-"
یه سوال دیگه، کسی با آقای لواسانی کلاس داشته تا حالا (حسابان!)

من توی درس خوندن تنبلی می شه نظربقیه ی شما دراین مورد چیه من چطوری می تونم با این تنبلی مبارزه کنم

اواتار اخرین باد افزار ^-^ که چی بشه

به نقل از meysamasadi :
اواتار اخرین باد افزار ^-^ که چی بشه
وقتی که فیلمی رو دوس داری اگر وسط پخشش باشه آیا بلند میشی بری کاری بکنی؟

به هیچ وجه ولی گاهی اوغات اگه کار مهمی باشه اره

به نقل از meysamasadi :
به هیچ وجه ولی گاهی اوغات اگه کار مهمی باشه اره
خب ببین دوست من درس خدند هر وقت به اون شدت مثل اون فیلم برات مهم بشه میری طرفش...من قبلا هم راه موفیقتو گفته بودم
من به تو میگم که هدف نداری...یعین هدفی توی درس خوندنت وجود نداره بدون اینکه چیزی ازت بپرسم

Back
بالا