مهندسی نرم افزار برم یا نرم؟
سلام. مرتضی هستم، 16 سالمه و تو مدرسه سمپاد شماره 2 مشهد درس میخونم(شهید هاشمی نژاد2).
الان در رشته ریاضی سال دوم دبیرستان مشغول به تحصیلام. میخواستم بپرسم چه رشتهای برم تو دانشگاه؟ مهندسی نرم افزار و IT یا عمران؟ آخه خیلی به گرافیک و برنامه نویسی علاقه دارم. فتوشاپ و ایلوستریتور رو در حد خوبی بلدم و طراحی وب رو هم دارم یاد میگیرم.
خدا رو شکز خلاقیت بسیار بالایی دارم اما هوشم در حد خوب هست.
والا همینجوریشم روزی هزاربار از طرف خانواده و اطرافیان فحش و تیکه میخورم که چرا نرفتم تجربی. کاملا با ریاضی مخالفاند و همین الان هم با هزار زحمت و دعوا رفتم ریاضی. (فک و فامیله ما داریم؟!)
این از این، حالا کامپیوتر که به کنار. اصلا کامپیوتر و IT رو قبول هم ندارند! (هر سه ماه باید به خاطر یه اینترنت 30 هزارتومنی غربت بازی در بیارم و دعوا بکنیم تا خانواده تمدیدش کنن!)
موندم چیکار کنم. الان سه تا انتخاب دارم: 1- یک راست برم رشته عمران یا هر رشتهی دیگهای و فقط رو همون تمرکز کنم 2- در کنار عمران، برنامه نویسی و گرافیک رو ادامه بدم 3- فقط برم مهندسی نرم افزار
در مورد مهندسی نرم افزار اگه میشه یکم توضیح بدید که درآمدش چقدر میتونه باشه و بازار کارش چطوریه. و اینکه آدم بیکار هم داره این رشته؟
خواهشا در مورد عمران هم توضیح بدید.
ممنون!