maedeh mohaghegh
M@edeh
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ٢
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
پاسخ : سوالات و مشکلات تحصیلی
حذف
حذف
سلامبه نقل از tata :سلام
راستش من برنامه ریزی که میکنم نمیتونم طبق اون عمل کنم یا کمتر میخونم یا بیشتر. به همین دلیل کل برنامه ام به هم میخوره .میشه یه راه حل بدین؟؟؟؟
مگه روزی چند ساعت نگاه میکنی؟!!!!به نقل از maedeh mohaghegh :سلام من چند وقته یه مشکلی دارم و اونم تماشای زیاد فیلم ها و سریال های کره ایه و وقتمو خیلی تلف میکنه من جزو دانش اموزای خوب کلاسم و فکر میکنم استعداد دارم ولی ازشون درست استفاده نمی کنم این موضوع خیلی برام مهمه و به کمکتون نیاز دارم اگه کمکم کنین واقعا ممنون میشم
یهویی بیخیال شو و سریال جدید شروع نکن.به نقل از maedeh mohaghegh :سلام من چند وقته یه مشکلی دارم و اونم تماشای زیاد فیلم ها و سریال های کره ایه و وقتمو خیلی تلف میکنه من جزو دانش اموزای خوب کلاسم و فکر میکنم استعداد دارم ولی ازشون درست استفاده نمی کنم این موضوع خیلی برام مهمه و به کمکتون نیاز دارم اگه کمکم کنین واقعا ممنون میشم
به خودت بگو ايا زندگي من از اون ادمه مهم تره ك زندگيمو پاي اين سريال بسوزونمبه نقل از maedeh mohaghegh :سلام من چند وقته یه مشکلی دارم و اونم تماشای زیاد فیلم ها و سریال های کره ایه و وقتمو خیلی تلف میکنه من جزو دانش اموزای خوب کلاسم و فکر میکنم استعداد دارم ولی ازشون درست استفاده نمی کنم این موضوع خیلی برام مهمه و به کمکتون نیاز دارم اگه کمکم کنین واقعا ممنون میشم
هر كاري ميكني بنويس مثلا من از 3تا4 هيچ كاري نكردم.به نقل از tata :سلام
راستش من برنامه ریزی که میکنم نمیتونم طبق اون عمل کنم یا کمتر میخونم یا بیشتر. به همین دلیل کل برنامه ام به هم میخوره .میشه یه راه حل بدین؟؟؟؟
والا فکر کنم منظور این سال نهم هست.چون گفته پایه نگفته مقطعبه نقل از Samaneh.T :در رابطه با مورد اولی که گفتین :
همیشه نباید با احساسات جلو رفت. گرچه علاقتون مهمه ولی بهتره سعی کنید منطقی باشید و به آینده هم فکر کنید.
در رابطه با مورد دوم من دقیقاً نفهمیدم سوالتون چیه. یعنی میخواید مرور کنید؟! راستی فکر نکنم امتحانایی که دادیم تو قبولی سال بعدمون تأثیر داشته باشن.
لینک خبر
اول اين كه صبح ها كه پاشدين يه كوچولو قربون صدقه ي خودتون بريد(شايد مسخره ب نظر بياد ولي جواب ميده)به نقل از ı ๓คгzเє ı :من صبح هام به طرز فجیعی داره مفت یگذره.. درس شروع کردنم شده ساعت 4 عصر حتا حالا که صبح ها بیکارم.. what can I do? :-s