• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات تحصیلی

پاسخ : سوالات و مشکلات تحصیلی

سلام امیدوارم بتونم کمکتون کنم

درباره موضوع اول فکر میکنم شما باید به دنبال چیزی برید که به اون علاقه دارید

حتی اگه تو اون درسی که دوست ندارید بهترین هستید

اما درباره موضوع دوم منم خودم همین مشکل رو دارم و منتظر راهنمایی و کمک میمونم :-s اما فکر نمیکنم ک رتبه خیلی در ازمون سال بعد تاثیر داشته باشه مهم معدل ترم دوم و اول هستش

در رابطه با مورد اولی که گفتین :
همیشه نباید با احساسات جلو رفت. گرچه علاقتون مهمه ولی بهتره سعی کنید منطقی باشید و به آینده هم فکر کنید.

در رابطه با مورد دوم من دقیقاً نفهمیدم سوالتون چیه. یعنی میخواید مرور کنید؟! راستی فکر نکنم امتحانایی که دادیم تو قبولی سال بعدمون تأثیر داشته باشن.
لینک خبر

سلام

خوب در رابطه با موضوع اول باید بگم اگر با توجه به علاقه و استعدادتون انتخاب نکنید شکست میخورید بهتره به عاقبت تصمیمتون فکر کنید

اما مسئله دوم من خودم شانس اوردم در این ازمون رتبه خوبی کسب کردم ولی دبیرامون گفتن که تاثیری نداره و معدل در انتخاب رشته و حذف کردن دانش اموزان موثر هست

موفق باشید

به نقل از Samaneh.T :
در رابطه با مورد اولی که گفتین :
همیشه نباید با احساسات جلو رفت. گرچه علاقتون مهمه ولی بهتره سعی کنید منطقی باشید و به آینده هم فکر کنید.

در رابطه با مورد دوم من دقیقاً نفهمیدم سوالتون چیه. یعنی میخواید مرور کنید؟! راستی فکر نکنم امتحانایی که دادیم تو قبولی سال بعدمون تأثیر داشته باشن.
لینک خبر
والا فکر کنم منظور این سال نهم هست.چون گفته پایه نگفته مقطع

به نقل از ı ๓คгzเє ı :
من صبح هام به طرز فجیعی داره مفت یگذره.. درس شروع کردنم شده ساعت 4 عصر حتا حالا که صبح ها بیکارم.. what can I do? :-< :-s
اول اين كه صبح ها كه پاشدين يه كوچولو قربون صدقه ي خودتون بريد(شايد مسخره ب نظر بياد ولي جواب ميده)
دوميش كه همه ي كارايي ك ميخواين انجام بدين از صبحونه و اهنگ گوش دادن و .. تا درس
بعدش اولويت بنديش كنين

پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

سلام بچه ها،بنظرتون رشته فیزیک اینده داره؟

سلام

به نظر من شما ایندتونو خودتون میسازید و هر رشته ای که انتخاب کنید میتونید ایندتونو بسازید

موفق باشید

خب در جواب دوستمون (البته ایشون شاید از من بزرگتر باشن جسارت نباشه):نظر من اینه شما هر رشته ای که عقیده داری توش موفق میشی برو،و اگه رشته فیزیکو نگاه کنی دنیا داره طرف انرژی هسته ای و..میره که فیزیک هسته ای میخواد. :) :D
دوستان من سوال دومی دارم که دوباره مطرح میکنم ج.اب بدین شاد میشم:
ببینین اونایی که یک سال از ما بزرگتر بودن سال قبل که ما هفتم میخوندیم نهم(سوم راهنمایی سابق)میخوندن که بعد اعلام شد بدون حذف تعیین سطح میشن میرن دبیرستان چون جای خالی هست.حالا میخوام بپرسم که چقدر جای خالی بود که واسه همه جا داشتن؟ :|و برای ما که وقتی میرم اول نه دومی هست نه اولی(دبیرستان)جا نیست و ازمون حذفی میگیرن؟لطفا توضیح بدین شفاف شم

بله سال گذشته دانش اموزان سال سوم راهنمایی بدون ازمون ورودی وارد دبیرستان شدند ولی بر طبق بخشنامه جدید ما هم قرار نیست ازمون بدیم و فقط دانش اموزان با معدل بایین حذف خواهند شد

موفق باشید

پس چرا به ما همچین چیزی نگفتن؟رسمیه؟امان از دست معاون های ما...

Back
بالا