سوالات و مشکلات تحصیلی

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
پاسخ : سوالات و مشکلات تحصیلی

به نظرتون وقتی دبیر شیمی و فیزیکم بی نهایت درس دادنشون ضعیفه،متکی به کتاب کار باشم،یا کلاس آزاد هم برم؟

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
به نظرتون وقتی دبیر شیمی و فیزیکم بی نهایت درس دادنشون ضعیفه،متکی به کتاب کار باشم،یا کلاس آزاد هم برم؟

دبيربگيرى بهتره به نظرم ويادگيرى تر هم هست ،كتاب هاى كارم خوبه ولى براى امتحاناى تشريحى اول بايد ياد داشته باشى تا بتونى سوال حل كنى.

YaSm!nA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان حکیم زاده
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
98
تلگرام

هر دو.
هم کلاس هم کتاب
چون واسه اینده خودت میخونی و فردا این دبیر شیمی و فیزیک جوابگوی ضعیف شدن پایه درسی تو نیستن.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

مطمئنم که توی امتحانا و اینا کم نمیارم.
ولی خب ریسک بزرگیه سال پایه چنین خراب کاریی به بار بیاد
یه جوری آدم غرور داره بهش برمیخوره،ولی خودمم تو فکرش بودم.
گفتم میام آزمونای گزینه رو میدم،تو هر درسی ضعیف بودم میام....

zahra1375

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

بچه ها من تستها خیلی ازم وقت میگیره مثلا یه سوال فیزیک یا دیفو میشینم فک میکنم حل کنم ده دقیقه فک میکنم و حل میکنم به پاسخنامه نگاه نمیکنم بعد اگه نتونستم میرم پاسخنامه اولش رو میبینم بعد دوباره حلش میکنم نکته ای هم داشت مینویسم کلی وقتم میره مثلا بیست تست سه ساعت...آخع میگن اینجوری آدم قدرت تحلیلش میره بالا واگه سوال جدیدی بدن حل میکنه من اینجوری عقب میمونم از آزمون...اعصابمم خرد میشه با این وضع نصف تستای آزمونو هم نمیتونم بزنم..چیکار کنم؟؟چقد فک کنم بعدش پاسخنامه رو ببینم؟شما چجوری تست میزنین؟اگه فوری پاسخنامه رو ببینم مشکل ایجاد نمیکنه و یادم نمیره؟مررسی

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از zahra1375 :
بچه ها من تستها خیلی ازم وقت میگیره مثلا یه سوال فیزیک یا دیفو میشینم فک میکنم حل کنم ده دقیقه فک میکنم و حل میکنم به پاسخنامه نگاه نمیکنم بعد اگه نتونستم میرم پاسخنامه اولش رو میبینم بعد دوباره حلش میکنم نکته ای هم داشت مینویسم کلی وقتم میره مثلا بیست تست سه ساعت...آخع میگن اینجوری آدم قدرت تحلیلش میره بالا واگه سوال جدیدی بدن حل میکنه من اینجوری عقب میمونم از آزمون...اعصابمم خرد میشه با این وضع نصف تستای آزمونو هم نمیتونم بزنم..چیکار کنم؟؟چقد فک کنم بعدش پاسخنامه رو ببینم؟شما چجوری تست میزنین؟اگه فوری پاسخنامه رو ببینم مشکل ایجاد نمیکنه و یادم نمیره؟مررسی

اوّل درس رو حسابی بجو، جوری که مطمئن شی حتّی یه نکته هم جا ننداختی و همه رو فولی! بعدش برای یادگیری شروع کن و یه‌سری تست بزن. اون تایم چون برای یادگیریه می‌تونی وسطاش برایِ فهمِ به‌تر به پاسخ‌نامه یا در‌س‌نامه وجزوه و اینا نگاه کنی و همه ی نکته‌هاش رو به‌خاطر بسپاری.
بعدش تایمر بذار و مثلاً مشخص کن که توی 10 دقیقه 15 تا تست رو بزنی و توی اون تایم هم تا تموم نکردنِ همه ی تستا حق نداری به پاسخ‌نامه نگاه کنی. محیطِ اطرافت هم خیلی مؤثره؛ سعی کن توی یه محیطی مثلِ شرایطِ رسمیِ جلسه بشینی؛مثلاً یه محیطِ ساکت و پشتِ میز و صندلی. بعد این کارت رو مستمر ادامه بده، چندین روز ممکنه طول بکشه ولی کم‌کم مسلّط می‌شی به درس‌ها و سوالات و دستت راه میوفته تو تست‌زنی و می‌تونی راحت زمان‌ت رو مدیریت کنی.

f@him

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فاتح
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

بچه ها شما چه جوری ادبیات می خونین؟ :-< خیلی زیاده.
اصن کلا چه جوری باید ادبیات خوند؟
واسه کنکور دیگه!؟!
ببین اگه سال چهارمی که به نظرم هامون سبطی بخون با گاج نقره ای موضوعی جامع
اگه سالای پایین تری تو اوقات بیکاری شعر از حافظ و اینا زیاد بخون واقعا روشش موثره واسه ترکوندن ادبیات
موفق باشی

• لایک
امتیازات: reza7
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

نه من دقیقا تو ادب دبیرستان گیر کردم. تو ذهنم نمی مونه،ازشم متنفرم :|
+شما برنامه ریزیتون هفتگیه،روزانه ست،یا ماهانه؟

f@him

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فاتح
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

نه من دقیقا تو ادب دبیرستان گیر کردم. تو ذهنم نمی مونه،ازشم متنفرم :|
+شما برنامه ریزیتون هفتگیه،روزانه ست،یا ماهانه؟
واسه نهایی پس ینی دیگه
وقتی میخوای حفظ کنی مثلا تاریخ ادبیاتو رمز بذار برای خودت(کتابای مختلفیم وجود داره که رمزای مختلف گذاشتن(تاریخ ادبیات مصور تخته سیاهو من داشتم باحال بود :D)
معنی اینام وقتی شعرو میخونی و یه چیزی میفهمی ازش بعد همون برداشتتو تف بده با بیانای مختلف چنتا جمله مترادف بساز با حرف ربط بهم بچسبون
ارایم معمولا تو نهایی ها همون آرایه هایی که تو کتاب هس(تو بیاموزیم اینا)رو اول بررسی کن یام کلا آرایه ها رو همشو برای خودت رو کاغذ بنویس چنبار نگاشون کن همشون تو ذهنت باشن که بررسیشون یادت نره
واسه بررسیشونم اگه مشکل داری تو بعضیاش که عب نداره همه دارن باید نمونه زیاد ببینی دستت بیاد :D
برنامه ریزی من هفتگی بود معمولا یام هردو هفته البته باز واسه هر روز تو اون دو هفته مشخص میکردم ولی خب امکان جابه جایی واسشون تو 2هفتم داشتم

prosur

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور

به نقل از f@him :
واسه نهایی پس ینی دیگه
معنی اینام وقتی شعرو میخونی و یه چیزی میفهمی ازش بعد همون برداشتتو تف بده با بیانای مختلف چنتا جمله مترادف بساز با حرف ربط بهم بچسبون

من فقط راجع به همین قسمت یه چیزی بگم؛ تو امتحان نهایی از توضیحات هر درس خیلی سوال میاد تو قسمت معنی، حتما و حتما و حتما اون توضیحات رو دقیق بخون. ینی سوالایی که جواباشون به توضیحات ربط داره، به هیچ عنوان سوالاتِ نمره آورِ انعطاف پذیری نیستن. واسه جواب دادن، اول آنچه که تو کتاب اورده شده رو بنویس، حتما، بعد اگر دوست داشتی نظر خودتم بنویس.: )

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

من دومم یعنی از الان باید برای نهایی بخونم؟ :-s
هفتگی برنامه ریزی خیلی بهتره الان. چون مستمرا و کلاسیا زیاد تر شدن،یکم ساعتای مطالعه جابه جا میشن...
به هر حال اگه ماهانه باشه خیلی همه چی بهم میریزه نمی رسم #S-:

f@him

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فاتح
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

من دومم یعنی از الان باید برای نهایی بخونم؟ :-s
هفتگی برنامه ریزی خیلی بهتره الان. چون مستمرا و کلاسیا زیاد تر شدن،یکم ساعتای مطالعه جابه جا میشن...
به هر حال اگه ماهانه باشه خیلی همه چی بهم میریزه نمی رسم #S-:
خب نمیدونستم دومی
اگه دومی که اصلا مهم نیس نمرت چندشه معدل دوم فقط سال دوم مهمه
منم خودم معدلم خوب بود ولی توصیه میکنم لاقل واسه درسی مثه ادبیات به امتحان مدرسه اهمیت ندی و بجاش بری شعر حافظ بخونی که تو کنکور به دردت بخوره
ادب کنکور خیلی با ادب مدرسه فرق داره

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

هستی منم ادبیاتم ضعیف بود . اگه میانگین دروسم 19.5-20 بود ادبیاتم میشد 17 ! یا 18.5 مثلن .

کاری ک بهت پیشنهاد میکنم ک برای کنکورت ب دردت میخوره اینه ک نشر الگو کوچیک ادبیات رو بگیری روزی 4 5 تا تستشو بزنی از الان . هم قرابت هم ارایه .

یا اینکه مهر و ماه لقمه بگیر دونه ای 4 5 تومن بیشتر نیست . قرابتش و ارایش . روزی یه صفحشو از الان بخون .
سوم هم ک رفتی زبان فارسی نشر الگو کار کن تستهاشو ب همین روال .

اینجوری سال کنکور ادبیاتت خ بهتر میشه تا اینکه اون سال بخوای کنکوری کار کنی برای تو ک ضعیف بودی .
من پشیمون بودم سال کنکور ک چرا اینکارو نکردم . خیلی دوستام اینکاروو انجام داده بودن و ادبیاتشون خوب شده بود .

f@him

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فاتح
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

ینی چی حافظ بخونم؟ متوجه نمیشم.
شعراشو بخونو تحلیل کن واسه خودت
یگی از بچه های مدرسه ما ادب کنکورو 94زده بود پیشنهاد کرد به ما که این کلرو بکنیم سال سوم
من گوش نکردم وتست میزدم برلی خودم همچنان(سال سوم)
ادبیاتمو خوب نزدم تو کنکور اصلا :D
به نظرم تست اینام کارکنی خوبه ولی هرشب قبل خواب یه غزل از حافظ واسه خوت بخونو سعی کن تحلیلش کنی و با سبک تحلیل اشعارش کم کم اشناشی

f@him

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فاتح
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

خب پس تحلیل کنم ینی چی؟ :-?
آرایه یا...؟
نه منظورم از لحاظ مفهوم ایناس واسه قرابت خوبه...
بعد جاهایی که نمیفهمی رو از دبیرتون بپرس

shiva93

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرز
شهر
کــرج
سال فارغ التحصیلی
1398

من خیلی بی دقتی می کنم این بی دقتی هم فقط در مورد درسی مثل ریاضی نیست .حتی در مورد درس های عمومی هم بی دقتی می کنم .

مثلا همین امروز سر امتحان اجتماعی بی دقتی کردم ، چیزی رو که قشنگ خونده بودم اشتباه کردم .اگه راهی دارین ممنون می شم کمکم کنین

f@him

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فاتح
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

به نقل از shiva93 :
من خیلی بی دقتی می کنم این بی دقتی هم فقط در مورد درسی مثل ریاضی نیست .حتی در مورد درس های عمومی هم بی دقتی می کنم .

مثلا همین امروز سر امتحان اجتماعی بی دقتی کردم ، چیزی رو که قشنگ خونده بودم اشتباه کردم .اگه راهی دارین ممنون می شم کمکم کنین
یه دفترچه وردار واسه بی دقتی هات،بعد قسمت بندیش کن واسه درسای مختلف و بی دقتی های هر درسو تو قسمت خودش بنویس و هر هفته یه بار اونو بخون(از اول تا آخر)
باعث میشه از حافظه ناخودآگاهت برن تو حافظه خودآگاه و هر وقت خواستی انجامشون بدی ذهنت یادش میاد که اینو قبلا انجام دادی و مانع میشه
موفق باشی :لایک

بالا