-ویژه مدیرگزینی بین دوره ای
این چند نفر...
پس از پایان مهلت ارسال درخواست ها برای مدیرگزینی بین دوره ای، زمان بررسی صلاحیت ها توسط مدیران داخلی آغاز شده و این مرحله تا چند روز ادامه خواهد داشت. no one، مدیر داخلی سایت، در این باره اضافه کرد: "درباره ی زمان دقیق اعلام نتایج نهایی نمی توان با قطعیت سخن گفت." وی زمان حدودی اتمام بررسی ها را پس از یک هفته تخمین زد.
اما دیده شدن نام "گفت و شنود اجتماعی" در لیست انجمن های این دوره، باعث شد تا اهمیت مدیرگزینی بین دوره ای مهرماه 92 افزایش یابد. انجمنی که "حرف بزن"، "خانواده ی سمپادیا"، "شب نشینی ها" و موضوعات بحث برانگیز اجتماعی را در خود دارد و به جرات می توان آن را یکی از مهمترین انجمن های سایت قلمداد کرد.
روند کند ثبت نام افراد برای مدیریت گفت و شنود تا اواسط هفته ی گذشته، نگران کننده به نظر میرسید تا اینکه در روز های اخیر، تعداد درخواست دهندگان مدیریت این انجمن به 8 نفر رسید که البته نام 2 نفر از این تعداد، در زمینه ی مدیریتی سایت شناخته شده تر است.
خبرگزاری سمپادیا از آغاز مراحل مدیرگزینی این دوره، به انتشار گزارش های تحلیلی پیرامون ابعاد مختلف این برنامه و معرفی و بررسی نامزدهای دواطلب مدیریت پرداخته و اکنون با توجه به اهمیت انجمن گفت و شنود اجتماعی، مصاحبه ای با کاندیداهای مدیریت این انجمن تدارک دیده است.
لازم به ذکر است در جهت اصول حفظ امانت در خبرنگاری، جملات و شکلک های نامزدها عیناً در متن مصاحبه آورده شده است. ضمناً ترتیب پاسخ ها بر اساس زمان درخواست داوطلبان در تاپیک مدیرگزینی اولویت بندی شده است.
نظر شما را به متن مصاحبه با نامزدهای مدیریت انجمن گفت و شنود اجتماعی جلب میکنیم.
چرا گفت و شنود رو انتخاب کردین؟
ایلیا:راستش به چراش فکر نکرده بودم
milad.a:خب چون از انجمن های معروف سایته و بسیاری از بحثای توش بیشتر جامعه شناسانه هست تا گفت و شنود اجتمایی و این نیاز به اصلاح داره
.::MoJi:چون بیشتر فعالیت خودم تو این تاپیک ـه مخصوصن ح.ب و بیشتر میام اینجا تا حرف ـهای بچه هارو بخونم ( قشنگ ـه واسم )
N. Y. M:از نظر خودم چون ادمی هستم که میتونم سریع ارتباط برقرار کنم ینی روابط عمومیم خوبه و همچنین بین انجمنای دیگه که خوب با این که مورد علاقه بودن ولی تخصصی بودن و ترجیح دادم کسی که ماهرتر کاندیدش بشه مثه انجمن مکانیک , انجمن گفت و شنود بیشتر دوس داشتم و مایل بودم تو این بخش فعالیت کنم
shnk : چون خب یه سری برنامه ها تو سرمه
ο εραστής φάντασμα: رسما به دلیل ح . ب چون اونجا رو دوس دارم و زیاد وقتمو توش میگذرونم و اینکه خب تاپیکاییم که توی گفت و شنود هست به نظر من ارزش بیشتری برای وقت گذاشتن و رسیدگی داره
میعاد: فکر کنم چن وقته پیش بود که تو یه جای سایت اینو گفتم که الان سمپادیا رو با گفت و شنود میشناسیم نه گفت و شنود رو با سمپادیا
Alyssa: چون علاقه خاصی به هیچکدوم از اون انجمن های دیگه نداشتم
اگر انتخاب شدین بعنوان یه مدیر چه برنامه هایی دارین؟چه کارهایی برای جذابیت بیشنر این انجمن میکنین؟
ایلیا:هنوز برنامه مشخصی ندارم ولی خب اول از همه شعی میکنم به هر طریقی که شده کاربرای جدیدو آگاه کنم که نیان رگباری و بی محتوا پست بدن یا تاپیک بزنن،میگن پیشگیری بهتر از درمانه
البته شاید هم توی اینکار موفق نشم
milad.a:خب سعی می کنم حالت جامعه شناسانه رو یکم کمتر کنم ولی نمیشه هیچ کرد چون تا حدودی به هم ربط دارن چون این انجمن جایه که هر کسی که اول وارد سایت شده زود میاد و اونجا اسپم میده و موضوعات بی ربط ایجاد می کنه رو باتشویق بیشتر نه مثل قبل کاربرای همکار شناسایی کنم و حذف کنم و نشان همکار مدیریت رو بیشتر به کاربرا بدم تاپیک حرف بزن رو از لحاظ قانونی زیاد نمی خوام بچسبم چون می خوام یکم ازاد باشه اما نه بی نظم . سعی می کنم بسته به موقعیت کابران رو تشویق به ایجاد محتوای مفید کنم (خیلی روی این مسعله تاکید خواهم داشت) از بحث میان دو نفر که می خوان فقط هم دیگه رو توی یه تاپیک خراب کنن جلوگیری می کنم و نمی زارم چنین موقعیتی ایجاد بشه.
برنامه هامو به جز ایجاد نطم و ... می خوام نزارم تا بحث ها از یک مقدار بیشتر کش بره چون گاهی اوقات یک بحث به طور کامل مطرح شده و چیزی برای بحث باقی نمی مونه اما باز هم بعضی ها نوار رو از اول می زارن برای همین این چنین تاپیک هارو حذف می کنم تا تاپیک های جدبد به جای اون ها بیان و بحث ها هی هی عوض بشن و انجمن جذاب تر بشه
.::MoJi:برنامه خاصی ک ندارم ، یعنی هنوز ایده ای نزدم... واسه جذابیت بیشتر هم ایده ای ندارم فقط پاکسازی تو فکرم ـه الان ( ک اصن جذاب نیس )
N. Y. M:کاملن صادقانه باید بگم فعلا ایده خاصی به ذهنم نرسیده برای تغییر روند این انجمن یا جذاب تر کردنش ولی خوب بی تغیر هم نخواهد موند
shnk : رنامه که زیاده چون بچه ها شب نشینی و خانواده سمپادیا رو دوس دارن ادامه پیدا کردن اینا و شب نشینی موضوعی مثن و اگه بشه مسابقه هم برگزار بشه.ضمن اینکه نظرسنجی های حرف بزن دوباره برگرده و کاربران برتر و تاپیکای برتر هرماه معرفی بشن.
مسلما خب انجمن 2مدیره خواهد بود همه اینا با مشورت با اون یکی مدیر صورت خواهد گرفت
ο εραστής φάντασμα:خب گفت و شنود فضای زیادی برای خلاقیت نداره و بیشتر کار های اجرایی و از پیش تعیین شده داره ، مثلا نمیشه توش مسابقه گذاش
میعاد: گفت و شنود میتونه ی زمینه خوب برا جذب کاربرا به سایت باشه،انجمن جذابیت های زیادی داره ولی میشه بیشترش کرد.گفت و شنود رو با حرف بزنش میشناسیم.شاید اگه حرف بزنی در کار نبود اینطوری این انجمن تو چشم نبود.ولی یه جاییه که دامنه بحث توش خیلی گستردس فکر کنم بهترین جا باشه برای اینکه کاربرای تازه وارد رو با فروم اشنا کنیم.ما معمولن تو هر تاپیکی که تو کله فروم شکل میگیره دو نوع طیف فکری داریم.من سعی سعی میکنم با هر دونوعشون کنار بیام.نمیخام زیاد کلیشه ای باشه.سعی میکنم تو بحثا حتمن شرکت کنم.چون گاهن یه پست ساده از طرف مدیر انجمن به شدت به ادامه بحث کمک میکنه.مدیرا خیلی میتونن از این که یه انجمن نخابه جلو گیری کنن.گاهن چن تا تاپیک جنجالی یا تاپیک با یه ایده ی جالب انجمن رو دوباره سرحال میکنه.
Alyssa: برنامه خاصی ندارم در حال حاضر!ولی به نظرم یکم انجمن خشکی شده!!!شاید با یه ذره تاپیک های متنوع تر بشه جذاب ترش کرد
آیا با درنظر گرفتن این که گفت و شنود یه انجمن شلوغ و همیشه در خطر اسپمه،باز هم مایلین مدیرش بشین؟
ایلیا: من روزی حداقل 1 ساعت میام سمپادیا البته باز هم کمه برای گفتو شنود این زمان! نمیدونم شایدم وخ کم بیارم
milad.a:بله باز هم مایل هستم که مدیرش بشم و وقتم هم هر روز می تونم حد اقل یک ساعت صرف کنم ولی حتما تعدادی همکار مدیریت می زارم تا برای اسپما کمک کنن
.::MoJi:شما امسال پیش دانشگاهی هستین و وقتتون برای کارای دیگ کمه. پس چطور میتونین روی همچین انجمنی مدیریت و کنترل داشته باشین؟ آره این مورد رو راست میگید ؛ درس و اینا زیاده ؛ نت هم کمه ؛ با اینکه حدس میزنم ( مطمئنم ) ک کم آن میشم ولی تمام سعی خودم رو در تمیز نگه داشتن انجمن میکنم ( همه اینا واسه اینه ک اگر مدیر بشم هاا
)
N. Y. M:بله اطلاع دارم و این که هر نیو ای باید چک بشه و این ها منم سال سومم واس این که کم کاری نشه مایلم ی همکار داشته باشم با این حال دوست دارم این انجمن رو و کلن در یک صورت سایت نمیام که نتم قطع باشه
shnk : دقیقا مایلم شاید یکی از دلایللش پر اسپم بودنشه چون زیاد آنم میتونم کامل بش رسیدگی کنم
ο εραστής φάντασμα:دقیقا قشنگیش همینه دیگه ، راکد و حوصله سر بر نیس ، کلا اینجا و شناخت عالیَن از این نظر واسه همینم دوسشون دارم
میعاد: آره
این که من الان تو سایت شناخته شده ام یه جوریاییی رو مدیون همین گفتو شنودم...
یه زمانی همه پستای حرف بزن رو میخوندمو لایک میکردم هر جا تخلفی بود به خود کسی که پست رو داده بود پ.خ میکردم میگفتم برو درستش کن
Alyssa: خب وقتی آدم مدیر باشه سعی میکنه نظم رو تو انجمن نگه داره وقتی با کسایی که اسپم زیادی میدن درست برخورد بشه صد در صد برای بقیه هم درس میشه
گفت و شنود انجمن حساسیه و برخوردهای نامناسب هم گاها توش زیاد دیده میشه.چطور میتونین از پس این اختلافات بربیاین
ایلیا:فک کنم بتونم بر بیام توی مدرسه که به قول معروف مبصر(املا) یا انتظامات خوبیم
milad.a:خب بینش ها متفاوته برای همین بحث ایجاد میشه اما گاهی این تفاوت ها در بین افراد نا جور باعث دعوا و بحث خشن میشه در قدم اول سعی می کنیم نذاریم این بحث ها باعث دعوا بشه و اگر دعوا شد سعی می کنیم بحث رو زود بهبود بدیم اما با هاشون برخورد می کنیم بصورت اخطار فرستادن
.::MoJi: فکر کنم بتونم ؛ در ضمن میشه از تجربیات مدیر های قبلی استفاده کرد !!!!
N. Y. M:حل اختلافات مراتب خاص خودش رو داره دفعه ی اول با ی پست عمومی بلکه طرفین رو از موضعشون پایین اورد بعدش تو پ خ و خوب مراتب بالا تر ولی ابدن اجازه نمیدم کار به بی احترامی بکشه تو ی تاپیک اجتماعی
shnk : واالله من مدیر المپیادزیست هم بودم کاربرایی بودن ک برخورد نامناسب هم داشتن،تو هر انجمنی طبیعیه فقط این انجمن بیشتره که با یه لحن مناسبو چن کلمه مهربانانه حرف زدن میشه حلش کرد،نیازی ب دعوا نیس
ο εραστής φάντασμα:جواب قبلی و اینکه راه کارم استفاده از یه فلوچارت از پیش تعیین شدس که تا جایی که بشه برخورد نا مناسب فقط از طرف مخاطبین باشه مسلما
میعاد: اختلافات تو گفتو شنود زیاد هس ولی خیلی حساس نیس.فکر کنم راحت تر از اعتقادی باشه در این زمینه.
اوایل مدیریتم تو اعتقادی انصافن تو این مورد مشکلاتی بود ولی به مرور زمان بهتر شده البته بازم میگم اختلافات تو اعتقادی خیلی حساستر و مهم تر از گفت و شنوده.مشکلات این انجمن رو راحت تر میشه حل کرد.
Alyssa: گفتم دیگه!! اول تذکر میدم بعد به صورت جدی برخورد میکنم
با توجه به این که هر 8 نفر از شما دوستان عمده ی فعالیت هاتون در این انجمن محدود به ح.ب بوده و تولید محتوای قابل ملاحظه ای در اون نداشتین، آیا فکر میکنید بتونید از پس مدیریت این انجمن بر بیاید؟
ایلیا:راستش نمیدونم!البته فکر نکنم شانس زیادی کلا برای مدریت گ.ش داشته باشم به شخصه به همون دلیلی که الان بش اشاره کردین
milad.a:بله میتونم
.::MoJi:امیدوارم ...
N. Y. M: بله به نظرم این انجمن جز خطر اسپم بالایی که داره دردسر ساز نخواهد بود و حالا گاهن بحث ها و شب نشینی ها که ی کم کار مدیر زیاد میشه
shnk : درسته مدیریت گفت و شنود محدود ب حرف بزن نمیشه،فقط امیدوارم با همکاری همه کاربرا بتونیم انجمن رو خوب پیش ببریم
ο εραστής φάντασμα:با توجه به فعالیت مدیریتی که برای گفت و شنود تو ذهنم دارم ، بله .
میعاد: از قریب به اتفاق بچه های سایت این سوال رو بپرسی جوابشون اینه که بیشتر تو حرف بزن فعالیت داشتن.منم همینطورم شکی هم درش نیس چون حرف بزن یه تاپییک خاص و روتینه و پستهاش هم محور مشخصی نمیخاد،هرکس حرف دلش رو میزنه.ولی در کل تو تاپیک هایی از حرف بزن که بحثش داغ شده و ببرام جذاب بوده همیشه شرکت داشتم.
Alyssa: والا تازه اومدم و فرصتی برای تولید محتوا نداشتم!ولی اگر مدیر شم دیگه وظیفه ی خودم میدونم تولید محتوا کنم و از یکنوتختی درش بیارم!
چقدر تضمین میکنین که مدیر خوب و لایقی باشین؟
milad.a:در حد المپیک با استعانت از درگاه حضرت حق
.::MoJi:من مقدار قابل توجهی ( انقدر : --- ) تعهد میدم ک مدیر خوب و .... باشم ...
N. Y. M:خوب من حرفی نمیزنم که اگر تحت یک شرایطی بهش عمل نکردم بشه عهد شکنی فوق العاده بدم میاد از این کار ولی سعی خودم میکنم وظیفم کامل انجام بدم به انضمام این که تاکییدم رو همکار برای جلوگیری از هر گونه کم گذاشتن واسه انجمن بود
shnk : تمام سعیمو میکنم بتونم
ο εραστής φάντασμα:تعهدی ندارم B-)
میعاد: خیلی
Alyssa: تا جایی که بتونم تلاشمو میکنم دیگه قضاوتش با بقیه
شانس انتخاب شدنتون رو چقدر میدونین؟
ایلیا:توی جواب سوال قبلی توضیح دادم
milad.a:زیاد چون فکر کنم من در تمام جا ها چه مجازی یا واقعی هر وقت مسوول شدم به خوبی از پسش بر اومدم
.::MoJi:ایده ای ندارم ، شانسی دارم آیا ؟
N. Y. M: نظری ندارم
shnk : خیلی کم خدا هرچی بخواد همون میشه
ο εραστής φάντασμα:هممم خب تا حالا مسئول انتخاب کردن مدیرا نبودم که شاخص ها رو بدونم
میعاد: شانس ندارم کلن من...
Alyssa: باتوجه به اینکه داوطلبای این انجمن زیادن و صد در صد بقیشون از من بیشتر به قول معروف خاک خورده بودن شانسو 30 درصد میدونم!ولی به همین هم میشه اعتماد کرد
اگر مدیر نشدین،خیال مدیر گفت و شنود شدن رو از سرتون بیرون میکنین یا فعالیتتون رو زیادتر میکنین تا بازم دوره ی بعد داوطلب بشین؟
ایلیا:من همیشه سعی میکنم کاربره کم اسپم و پر محتوایی باشم
(البته شاید این سعیم نتیجه نداده باشه.نمیدونم!)و این برای انجمن گفت و شنود هم صدق میکنه
milad.a:اگه مدیر نشم حتما فعالیتم رو بیشتر می کنم و به مدیرانی که انتخاب شدن هم کمک خواهم کرد
ولی من به جز این انجمن به انجمن های دیگه ای هم درخواست دادم که چندین بار در اون ها به طور مکرر ایجاد محتوی کردم چه با کمک پ.دوستان دیگه چه تنهایی.
.::MoJi:خخخخ ، فعالیت ـم ک فک نکم کم و زیاد بشه ؛ ولی بازم دوست دارم مدیر گفت و شنود بشم ... ( بعد ـش خاطرات )
N. Y. M:نه مسئله ای نیست برام ترجیح میدم دفعه ی بعدی اگر وجود داشت و درخواست مدیریت دادم،تو انجمن مورد علاقم یعنی رباتیک فعالیت کنم
shnk : اگه وقتش رو داشته باشم بیخیال نمیشم،آینده خبر نمیکنه ولی خب!
ο εραστής φάντασμα:من هر دوره برای یکی از گفت و شنود و شناخت داوطلب میشم ، بازم به دلیل علاقه ولی تا حالا نقشه نریختم برای بالا بردن شانسم
میعاد: همین دوره هم نمیخواستم کاندید شم ولی شدم...دوره بعدیم خدا بزرگه...بذار ببینم اصن اون وقت تو سایت هستم یا نه؟ مام داریم پیر میشیم دیگه اینجا
Alyssa: نمیدونم!!شاید مورد دومی
+با تشکر از کهربا،بابت همکاری در تهیه ی گزارش.