پاسخ : خبرگزاری سمپادیا
اسپم چیست؟ (طنز)
بعضی وقتا میبینم بعضیا پست میدن به بعضیا میگن شما بعضی وقتا بعضی اسپمهای بیش از حد میدین.
از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون راستش من که بچه ساده و بیغل و غشی هستم معنی «اسپم» نمیدونم گفتم از کاربرا بپرسم شاید معنیشُ فهمیدم.
متن کامل سوال و جوابامُ بدون کم و کاست گذاشتم، قسمت های زرشکی سوال های منه و مشکی جواب های اونا. (قسمت های قهوهای هم توضیحاته)
مدیر عشق ریاست
ایشون بعد از کلی آشنا ردیف کردن و طی سلسله مراتب راضی شد تن به ذلت بده و پیغام خصوصی ما کابرای جدیدُ جواب بده
× سلام، خسته نباشید. میشه بگید اسپم چیه؟
ــ مسخره کردی مارو ؟؟؟ فکر کردی من بیکارم این سوال های چرت و پرتُ جواب بدم؟ میدم 47 روز بنت کنن تا دیگه از این کارا نکنی
× معنی اسپم رو پرسیدن خلافه ؟ کجای قوانین سایت نوشته؟
ــ دیگه داری خیلی حرف میزنی، برو تا دائم بنت نکردم.
مدیر کاربری (همون مردمی خودمون)
× سلام، میشه بگین این اسپم اسپم که میگن چیه؟
ــ داریم یه میتینگ ترتیب میدیم توی پارک. بیا اونجا با بچه ها دربارش صحبت میکنیم، توپ اسکواش هم با خودت بیار.
کاربر فیلسوف
× اسپم چیه؟
ــ اسپم که تو مشت من نیست مشتمُ باز کنم نشونش بدم بهت. باید چنیدن ساعت باهم بحث کنیم تا متوجه بشی.
کابر سخیف
× سلام، میشه بگی اسپم چیه؟
ــ وای وای وای اسپمای من کوش. وای وای وای وای میرم از هوش. تو اسپمُ میخوای، آره ... . come on baby, let's dance, I want hip hop.
× اگه آهنگ «پارسال بهار دست جمعی» یا «دلو خشگله» عباس قادری رو بذاری حاضرم بیام.
کاربر کثیف
× سلام، به نظرت اسپم چیه؟
ــ میخوام سایتُ هک کنم، هستی یا نه؟؟ B-)
کاربر تعطیل (شاید با خودم مصاحبه کردم)
× نظرت درمورد اسپم چیه؟
ــ چند روز دیگه تموم میشه
اون که اسفنده، من منظورم اسپمه، اون که توی سایت همش میگن اسپم نده اسپم نده
ــ اسفند که مامانم بچه بودن واسم دود میکرد چشمم نزنن (!!!)
* جا داره یادی بکنیم از «مجید جان دلبندم» که خیلی پیر شده. خدا خیرش بده با همون اشتباهاتش معنی خیلی کلمه هارو که نمیدونستیم به ما بچه ها یاد داد.
کاربر رتبه برتر کنکور
× سلام، نظرتون درباره اسپم چیه؟
ــ گاج نقرهای بخر 80 درصد میزنی.
× ممنون، جوابمو گرفتم
* فکر کنم کپی کرده هرکی هرچی ازش بپرسه همینو جواب میده.
کاربر شـــــــــــاخ
× سلام، میشه یه سوال بپرسم؟
ــ هوم؟
× این اسپم که میگن چیه دقیقن ؟
ــ ببین من بیزیام، بعدن دربارش میحرفیم. کاری نداری ؟ فلن (و آف میشود ...)
× آیا شما وقتی میپرسی کاری نداری نباید منتظر جواب من باشی ؟ آیا من نقش ساقه کرفس را دارم؟
کاربر فعال سیاسی
× سلام، میشه بگی اسپم چیه؟
ــ واقعن مشکل ما اسپمه؟؟ چرا چشمتونو روی حقایق بستین؟ اینقدر میگن سبدکالا سبدکالا رفتی بگیری ببینی اصلن سبد کالا نیست و نایلون کالاست؟؟ همین شماهائین که مارو عقب انداختین، نخود مغزان کوته فکر.
کاربر کاربر منحرف
× سلام، اسپم چیه؟
ــ اینائی که توی این عکس میبینی همشون اسپمن
نه، اون صفحه ی دیگه منظورم بود، اسپم توی سمپادیا، هر سایتی که با s شروع بشه که سمپادیا نیست
ــ آها، اونُ میگی؟؟ چیز خوبیه.
کاربر شکّاک
سلام، نظر شما درباره ی اسپم چیه ؟
* ایشون که به ما جوابی نداد، ولی بعدن توی پست حرف بزنش خوندم که نوشته بود:
بچه ها یکی میخواد منو هک کنه، چند دفعه تهدید به مرگم کرده. من ایمیلی که باهاش ثبت نام کردمو میخوام حذف کنم، هارد کامپیوترمم بذارم توی ماکروفر، مادربوردشم بدم نمکی بجاش جوجه رنگی بگیرم ببرمش با خودم توی زندان اوین تنها نباشم، موکت اتاقمم میخوام با وایتکس بشورم
و در آخر ... کاربر منطقی
× سلام، میشه بگین «اسپم» چیه؟
ــ پست اسپم به پست هایی گفته میشه که:
1-شامل چند کلمه باشند که کمکی به روال منطقی بحث نکند.
2-خارج از موضوع تاپیک باشن وباعث انحراف تاپیک از مسیر اصلی بشن.
3-استفاده از شکلک به تنهایی بدون متن.
4-تشکر از پست ها در حالی که امکان استفاده از لایک هست.
5-استفاده از انجمن به عنوان چت روم.
البته پست اسپم میتونه به اشکال مختلف باشه که در اینجا به چند مورد اشاره شد.