- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1)
- شهر
- تهران / مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- مدال المپیاد
- المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا!
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- « مهندسی صنایع و سیستم ها »
پاسخ : سمپادیهای دانشگاههای مشهد
و میگم حتا حجت الاسلام صادق زاده رو دعوت کردن، اومد بمناسبت مبعث صحبت کرد و .. ، اونم یک کلمه نگفت که شما چرا جشن مبعث رو شبِ شهادت گرفتین؟!
پس مسئله اصلی، همین «موسیقی زنده» بوده و نه شهادت! و حرف من بشخصه اینه که چرا باید شهادت رو بهونه کنن؟! از اول بگن بخاطر اتفاقاتی که همه میدونیم و ما هم نمیتونیم کنترلش کنیم بعنوان مسئولان امر و .. ، اصن مجوز موسیقی زنده داده نمیشه؛ خواه شب شهادت باشه یا عید !
پ.ن: بچه ها هم چون تو تبلیغات و اطلاعیه ها، روی موسیقی زنده مانور داده بودن و جزء ویژگی های مراسم ذکر کرده بودن، شاکی شدن و گفتن کلا منتقلش میکنیم به اسرع وقت (کارد میزدی خونشون در نمیومد!!
) / دگ اونجا معلوم میشه واقعا «شهادت» دلیل بوده یا صرفا بهونه؟! 
.
خب مسئله همینه دگ، دقیقا قرار بود همزمانی باشه بین عید مبعث و جشن اختتامیه انجمن .. و روزش هم اطلاع داده شده بوده و تقویم هم حیّ و حاضر! منتها مسئولان فکر نـکردن که ممکنه قبل از مبعث، شهادت هم باشه؟! خب تاریخه دگ، امکانش هست... دوستان طرحشون رو با عنوان جشن مبعث بردن و در نتیجه اون مسئولین محترم فکر میکردن که چون در روز مبعث هست پس مشکلی از این بابت قطعا نخواهد بود و به هیچ عنوان به فکرشون هم خطور نکرده که جشن مبعث بخواد شب شهادت برگزار بشه و تقویم رو بررسی نکردن.
قصد دفاع ندارم . صرفا اینکه ...
و میگم حتا حجت الاسلام صادق زاده رو دعوت کردن، اومد بمناسبت مبعث صحبت کرد و .. ، اونم یک کلمه نگفت که شما چرا جشن مبعث رو شبِ شهادت گرفتین؟!
خب واضحه اگ مشکل، شب شهادت بوده باشه، بی معنیه بگن فقط موسیقی «زنده» رو لغو کنین، اما دست زدن و آهنگ گذاشتن منع نـشه!!حتی ممانعتی برای اینکه آهنگ بزارن یا دست بزنن و ... گویا مطرح نشده بوده ، فقط خواستن موسیقی زنده لغو بشه که باز بهونه جدیدی دست یک عده ندن.
پس مسئله اصلی، همین «موسیقی زنده» بوده و نه شهادت! و حرف من بشخصه اینه که چرا باید شهادت رو بهونه کنن؟! از اول بگن بخاطر اتفاقاتی که همه میدونیم و ما هم نمیتونیم کنترلش کنیم بعنوان مسئولان امر و .. ، اصن مجوز موسیقی زنده داده نمیشه؛ خواه شب شهادت باشه یا عید !
پ.ن: بچه ها هم چون تو تبلیغات و اطلاعیه ها، روی موسیقی زنده مانور داده بودن و جزء ویژگی های مراسم ذکر کرده بودن، شاکی شدن و گفتن کلا منتقلش میکنیم به اسرع وقت (کارد میزدی خونشون در نمیومد!!
) / دگ اونجا معلوم میشه واقعا «شهادت» دلیل بوده یا صرفا بهونه؟! 
.

|||