به نقل از تـارا :خیلی اوقات آدم دوست داره فرار کنه از جایی که همه می شناسنش.معمولا به سیبری، جنگل و ...
این میتینگ ها هم شخصا برای من همین جنبه رو داره.بودن با آدمایی که نمی شناسنت و نمی شناسیشون!گاهی این آدما می خورن بهت، گاهی نمی خورن.گاهی می خوره تو ذوقت و ترجیح میدی بری جایی که می شناختنت، گاهی نه.
من راضی بودم از آدمایی که امروزم باهاشون گذشت و تشکر می کنم که باعث شدن فعلا بیخیال سیبری شم
به نقل از PanterA :ما هم که نمیشناختیمت اصن بعد دو سال بودن تو موسیقی.
الانم دیر نشده . برو سیبری زودتر.
به نقل از AGHA YASIN :اولا نظر لطفته. ثانیا نذار آبروتو ببرم که چه سوتیه خفنی دادی تو مافیا
به نقل از tezar :خیلی خوب بود.جرئت یا حقیقت و والیبال هم خیلی چسبید.میتینگ هم تا 7 حدودا طول کشید شایعه نسازین باو :چشمک
ممنون از هماهنگی و اینا..جای همگی خالی بود! :)
خواهش میکنم !!!به نقل از تـارا :آبرویی مونده مگه؟! من چه می دونم خب! آرمان خیلی جدی گیر داده بود و کاملا حول شده بودم و اصن نمی دونستم چی بگم! دیگه یه دری ورییی بافتم
تو برو بمیر (ببخشید البته ) جای دفاع از من، "آره، آره، این مافیاس"!!
کاربر شجاعی که نمیاد وسط دوتا قر بده ؟؟؟به نقل از مَِهدی.ش :نشان کاربر شجاع من کوش؟
اسپم:به نقل از asal far :منم که بااین ادبیات و املا ضعیفم گندزدم (ر ی د م)
10 بار تو تو پانتومیم منو توجیج میکردن راجب معنی کلمات،یه بار بقیه رو!!!!!!!!!
خلاصه که مافیا آخرش بهترین قسمت بوده با تاکید همه..!!به نقل از تـارا :اکیپ مافیا آخری رو کلا دوست داشتم و تشکر از دوستان
تازه جلوی خودتو می گرفتی اون بودی؟؟؟؟ حالا ما که دیدیمت ولی به بقیه پیشنهاد می کنم حتما ایشون رو ببینید از نزدیک.خیلی قشنگ می خنده
حرف نزن لطفا! من هنوز تو سکتم از دستت با این دفاع کردن منطق منطق می کنه واسه من!
----
منم مشخص شد اصن عرضه ی مافیا بودن ندارم
----
سوالی که پیش میاد اینه که "نه، واقعا خجالت نمی کشین؟!" یه تشکر خشک و خالی نکردن از ما رفتیم غذاشونو آوردیم!هی از محسن تشکر می کنن! :P ( )
به ترتیب از هنگامه، محسن، پگاه، محمد، تشکر می کنم ترتیبش به دلیل اتفاقات زمانی بود، از شروع پروسه تا پایانش
دیگه روشه دیگه..هر کی یه روشی داره..به نقل از Fatemeh Azariyan :پانتومیم هم واقعا از جمع + نم به جنم رسیدن برام جالب بود
به نقل از shery :اسپم:
توجیه درسته جانم
اون ترجیحه
پ.ن: معلوم شد املاتون ضعیفه
+ خب بیکارم دیگه
به نقل از S E V D A :کاربر شجاعی که نمیاد وسط دوتا قر بده ؟؟؟