kia.celever
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلی ۳
- شهر
- تهران
پاسخ : صندلی داغ ستایش (طلای المپیاد ادبی)
سلام ستایش. خوبی؟
چرا اینجا نمیشه سؤالای چرتوپرت پرسید؟ [این خودش یه سؤال چرت بود.
]
نظرت رو در مورد گفتهی قصار «المپیاد شانسیه. کسی که بیشتر میخونه خوششانستره.» بگو.
میشه المپیاد ادبی خوندن رو از تابستون سالی که آدم میره سوّم شروع کرد؟
سر جلسهی آزمون در راستای کاهش استرس چیکار میکردی؟
المپیاد تا چه حد باید آدم رو از زندگیش بندازه؟ بذار سؤالمو یه جور دیگه بپرسم. برای کسب طلای المپیاد ادبی، لازمه که مثلاً مطالعهی آزاد، فیلم دیدن، بیرون رفتن با دوستان و اینجور فعالیتهای متفرقه رو کنار گذاشت؟ یا میشه در کنار اینها المپیاد خوند و نتیجهی خوب هم گرفت؟
مطالعهی گروهی رو ترجیح میدی یا انفرادی؟ منظورم از گروهی اینه که با یه عدّه از همالمپیادیها برنامه بریزید که بیاید تا هفتهی بعد همه فلان کتاب رو تا فلان جا خونده باشیم.
در جواب کسایی که وقتی میفهمیدن ادبی میخونی، میپرسیدن «مگه المپیاد ادبی هم، "المپیاد"ـه؟» چی میگفتی؟
تبریک هم که قبلاً بهت گفتم. :دی
چیزی تو دل خودت نمونده که بخوای بگی؟ بگو که من در قالب سؤال مطرحش کنم.
سلام ستایش. خوبی؟
چرا اینجا نمیشه سؤالای چرتوپرت پرسید؟ [این خودش یه سؤال چرت بود.
]نظرت رو در مورد گفتهی قصار «المپیاد شانسیه. کسی که بیشتر میخونه خوششانستره.» بگو.
میشه المپیاد ادبی خوندن رو از تابستون سالی که آدم میره سوّم شروع کرد؟
سر جلسهی آزمون در راستای کاهش استرس چیکار میکردی؟
المپیاد تا چه حد باید آدم رو از زندگیش بندازه؟ بذار سؤالمو یه جور دیگه بپرسم. برای کسب طلای المپیاد ادبی، لازمه که مثلاً مطالعهی آزاد، فیلم دیدن، بیرون رفتن با دوستان و اینجور فعالیتهای متفرقه رو کنار گذاشت؟ یا میشه در کنار اینها المپیاد خوند و نتیجهی خوب هم گرفت؟
مطالعهی گروهی رو ترجیح میدی یا انفرادی؟ منظورم از گروهی اینه که با یه عدّه از همالمپیادیها برنامه بریزید که بیاید تا هفتهی بعد همه فلان کتاب رو تا فلان جا خونده باشیم.
در جواب کسایی که وقتی میفهمیدن ادبی میخونی، میپرسیدن «مگه المپیاد ادبی هم، "المپیاد"ـه؟» چی میگفتی؟

تبریک هم که قبلاً بهت گفتم. :دی
چیزی تو دل خودت نمونده که بخوای بگی؟ بگو که من در قالب سؤال مطرحش کنم.