• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد صندلی داغ ستایش (طلای المپیاد ادبی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسا.ق
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : صندلی داغ ستایش (طلای المپیاد ادبی)

سلام ستایش. خوبی؟
چرا این‌جا نمی‌شه سؤالای چرت‌وپرت پرسید؟ [این خودش یه سؤال چرت بود. :-"]
نظرت رو در مورد گفته‌ی قصار «المپیاد شانسیه. کسی که بیشتر می‌خونه خوش‌شانس‌تره.» بگو.
می‌شه المپیاد ادبی خوندن رو از تابستون سالی که آدم می‌ره سوّم شروع کرد؟
سر جلسه‌ی آزمون در راستای کاهش استرس چی‌کار می‌کردی؟
المپیاد تا چه حد باید آدم رو از زندگی‌ش بندازه؟ بذار سؤالمو یه جور دیگه بپرسم. برای کسب طلای المپیاد ادبی، لازمه که مثلاً مطالعه‌ی آزاد، فیلم دیدن، بیرون رفتن با دوستان و این‌جور فعالیت‌های متفرقه رو کنار گذاشت؟ یا می‌شه در کنار این‌ها المپیاد خوند و نتیجه‌ی خوب هم گرفت؟
مطالعه‌ی گروهی رو ترجیح می‌دی یا انفرادی؟ منظورم از گروهی اینه که با یه عدّه از هم‌المپیادی‌ها برنامه بریزید که بیاید تا هفته‌ی بعد همه فلان کتاب رو تا فلان جا خونده باشیم.
در جواب کسایی که وقتی می‌فهمیدن ادبی می‌خونی، می‌پرسیدن «مگه المپیاد ادبی هم، "المپیاد"ـه؟» چی می‌گفتی؟ :-"
تبریک هم که قبلاً بهت گفتم. :‌دی
چیزی تو دل خودت نمونده که بخوای بگی؟ بگو که من در قالب سؤال مطرحش کنم. :-"

سلام ستایش "

تبریک واسه المپیادت امیدوارم موفق باشی؟

چه جوری درس میخوندی ؟فشرده مثن؟

عربی رو چه جوری خونددی؟

به نقل از مهرگان :
سلام
تبریک 8-^
وقتی میرفتی سوم خیلی بلد بودی و حسابی خونده بودی؟
تو سوم آدم باید چیکار کنه؟درس مدرسه تا چه حد؟ المپیاد تا چه حد؟

اطرافیانت و حرفاشون چقدر روت اثر داشت؟چقدر باید اهمیت داد به حرف بقیه؟
فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ;)

سلام! مرسی :‌)

نه من تو خودِ سال سوّم خیلی خوندم.
بستگی داره المپیاد چقدر برات مهم باشه و این‌که آیا می‌خوای کنکور ریاضی/تجربی بدی یا نه. توصیه‌م اینه که برایِ نهایی، حداقل یک ساعت در روز حسابان، فیزیک، هندسه و دینی خونده بشه (نه هرکدوم یک ساعت البته.) و اگرم می‌خوای کنکور بدی، باید جدی‌تر درسِ مدرسه بخونی. با یه برنامه‌ریزی خوب و با توجه به این‌که متأسفانه مرحله یک و دو آن‌چنان مشکل نیست و زیادخوندنِ به اون معنا نمی‌خواد، می‌تونی کنکورت رو هم خوب بدی. مثال هم زیاد هست براش.

من مامان بابام خیلی ناراضی بودند، ولی دوستام خیلی روحیه می‌دادن. قطعاً حرف ِخانواده خیلی ناراحتم می‌کرد ولی از طرفی‌ئم انگیزه‌ای بود برایِ این‌که اثبات کنم می‌تونم و علاقه‌م واقعیه و جَو نیست.
نباید خیلی اهمیت بدی. باید انگیزۀ خودت رو بشناسی، و ادامه بدی چون هیچکی جایِ تو نیست و خصوصاً تو رشته‌های علوم انسانی خیلی حرفِ ناامیدکننده زیاد هست. اگر به کاری که می‌کنی، خودت و هدفت ایمان داشته باشی یاد می‌گیری بقیه رو به هیچی نگیری. زندگی‌ت مالِ خودته. (البته از روحیه‌ها استقبال کن. :‌دی اولین عامل موفقیت تو المپیاد اعتماد به نفسه.)

موفّق باشی.

به نقل از کیارش :
سلام ستایش. خوبی؟
چرا این‌جا نمی‌شه سؤالای چرت‌وپرت پرسید؟ [این خودش یه سؤال چرت بود. :-"]
نظرت رو در مورد گفته‌ی قصار «المپیاد شانسیه. کسی که بیشتر می‌خونه خوش‌شانس‌تره.» بگو.
می‌شه المپیاد ادبی خوندن رو از تابستون سالی که آدم می‌ره سوّم شروع کرد؟
سر جلسه‌ی آزمون در راستای کاهش استرس چی‌کار می‌کردی؟
المپیاد تا چه حد باید آدم رو از زندگی‌ش بندازه؟ بذار سؤالمو یه جور دیگه بپرسم. برای کسب طلای المپیاد ادبی، لازمه که مثلاً مطالعه‌ی آزاد، فیلم دیدن، بیرون رفتن با دوستان و این‌جور فعالیت‌های متفرقه رو کنار گذاشت؟ یا می‌شه در کنار این‌ها المپیاد خوند و نتیجه‌ی خوب هم گرفت؟
مطالعه‌ی گروهی رو ترجیح می‌دی یا انفرادی؟ منظورم از گروهی اینه که با یه عدّه از هم‌المپیادی‌ها برنامه بریزید که بیاید تا هفته‌ی بعد همه فلان کتاب رو تا فلان جا خونده باشیم.
در جواب کسایی که وقتی می‌فهمیدن ادبی می‌خونی، می‌پرسیدن «مگه المپیاد ادبی هم، "المپیاد"ـه؟» چی می‌گفتی؟ :-"
تبریک هم که قبلاً بهت گفتم. :‌دی
چیزی تو دل خودت نمونده که بخوای بگی؟ بگو که من در قالب سؤال مطرحش کنم. :-"

سلام کیارش. خوبم. تو خوبی؟ :دی

بپرس آقا جان بپرس. :-"

والله تا یه حدِّ زیادی درسته. المپیادِ ما که خیلی توش شانس دخیله. از طرفی «خرخونی» هم خیلی دخیله خصوصاً تو دوره. ولی این رابطۀ علّیِ هرکس بیشتر بخونه، خوش‌شانس‌تره خیلی دقیق نیست. :دی

آره. حتّی می‎شه از مهر شروع کرد.

من کلاً استرس داشتم و دارم همیشه. ولی آب خوردن کمکم کرد سرِ جلسه.

می‎شه. کلاً من به معجزۀ برنامه‌ریزی خیلی ایمان دارم. لامصّب خوب چیزیه. :‌)) و با برنامه‌ریزی می‌شه یه کاری کرد که راحت به همه چیزت برسی. من شخصاً تفریحاتم رو کم کردم ولی بازم خیلی تفریح کردم.

نه خیلی جواب نمی‌ده. صرفاً برایِ تعهّد داشتن خوبه، ولی کلاً خیلی خوب نیست چون آدم‌های دیگه طورایِ دیگه‌ای درس می‌خونن. ولی یه سری درس حفظی مثِ تاریخ ادبیات رو می‌شه کنارِ هم با پرسش و پاسخ خوند و خیلی خوبه و خیلـــــی مفید. چون یه سری نکات ممکنه از جلو چشِ ادم در برن.

می‌گفتم «ببند.» :‌)) [می‌تونی از سینا و همید بپرسی.] و درصورتی که لوزر یا دلقک نبودن، براشون توضیح می‌دادم که ادبیات قسمتِ تحلیلی‌ش خیلیه و اصلش همونه و چیزی که به اسم ادبیات به ما قالب کردن، ادبیات نیست.

قربانت. :‌))

ها مونده. کلی غُر به این سیستمِ مزخرف و فلان دارم. :‌)) می‌تونی مطرحش کنی، نکردی‌ئم می‌تونین به حرف‌بزن‌هام مراجعه کنید بهرحال. :‌))

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از ∞nilofar banihashem :
سلام ستایش "

تبریک واسه المپیادت امیدوارم موفق باشی؟

چه جوری درس میخوندی ؟فشرده مثن؟

عربی رو چه جوری خونددی؟

سلام نیلوفر!

مرسی :‌) (سوالی که نبود البته. :-")

آره من مثلاً برایِ مرحله یک این‌طوری بود که فشرده یک دور منابعِ غیردرسی رو خوندم بعد یه هفته استراحت کردم :‌))) بعد دوباره دوره کردم. دورهایِ اول و آخرم معمولاً فشرده بود ولی وسطاش که می‌خوندم خیلی گشاد گشاد می‌خوندم. :‌))

برای عربی، یک دور اول کتاب رو می‌خوندم تو اون درس، و یه کم از تمرین‌هاش رو حل می‌کردم. بعد درس‌نامۀ گاج رو می‌خوندم و بعدش هم درس‌نامۀ عربی اختصاصیِ ایاد فیلی که یه سری نکتۀ بدردبخور داشت. یکم از تمرین‌هاشونم حل می‌کردم. بعد شروع می‌کردم از گاج سفید که همۀ تست‌های کنکور رو داره و طبقه‌بندی‌ش بر اساسِ مبحثه، تست‌ می‌زدم. از آسون به سخت. قواعد رو هم برایِ خودم خلاصه‌نویسی می‌کردم تویِ یه برگه. خیلی راهِ خوبی بود و خیلی کمکم کرد.

موفّق باشی.

سلام باز.

گاج سبز عربی ۳ رو داری ستایش؟ هیچ وقت تا حالا حس نکردی دوست داری به یکی ببخشیش؟ ۸-> :-"""

به نقل از نر‌‌‌‌‌‌گس :
سلام باز.

گاج سبز عربی ۳ رو داری ستایش؟ هیچ وقت تا حالا حس نکردی دوست داری به یکی ببخشیش؟ ۸-> :-"""

سلام. :-"

دارم. حالا یه روز کتابامُ می‌آرم خیرات. :-"

• لایک

سوالی داید اگه تا آخر امشب بپرسید :-"

سلام ستایش. 8->
تبریک رو که گفتم، میرم سراغ سوالا.
از کی به فکر المپیاد افتادی؟ از کی این فکر جدی و به عمل تبدیل شد؟
فکر میکنی اگه انسانی میرفتی، بازم انقدر تو المپیاد جدی میبودی؟
کلاس‌ـای مدرسه چقدر تو موفقیتت تأثیر داشت؟ هیچ‌وقت به فکر این نیفتادی که بیرون کلاس بری؟
گفتی اعتماد به نفس مهم‌ـه، خودت چقدر اعتماد به نفس داشتی؟ پیش اومده بود که بخوای ببری و کلاً بیخیال المپیاد بشی؟
وضعیتت تمرکزت چطور بود؟ برای یه بدبختی مثل من که اصلاً تمرکز نداره چه توصیه‌ای داری؟ ;D
به خاطر المپیاد، فعالیت مجازی‌ت رو کمتر کرده بودی؟ کلاً با نت باید چی کار کرد؟ :د
من برای عربی دوم گاج سبز داشتم، برای سوم چی بگیرم؟ گاج سبز برای سوم هم خوبه؟
در آخر هم نظرت رو راجع به افرادی که طلا میشن و شیرینی نمیدن اعلام کن. :))

به امید درخشیدن همیشگی‌ت، ستایش عزیز. >:D<

• لایک

كلا هر توصيه ى ديگه اى دارى به ما بكن. [هول شده از پست مهسا] :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا