پژواک کاربر فوقحرفهای ارسالها 585 امتیاز 3,656 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2015/6/8 #321 پاسخ : مشاعره ی شاعران زاویه ی هر دو مرا میکُشَد گوشه ی ابرویت و لبخند تو
آقا حمیدرضا کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 515 امتیاز 2,434 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 95 مدال المپیاد بازم هیچی :'( دانشگاه علوم پزشکی شیراز_پردیس رشته دانشگاه داروسازی تلگرام اینستاگرام 2015/6/8 #322 پاسخ : مشاعره ی شاعران وز مهره تو است که جوانه می زند عشقه من با یاده نامه تو شکل گرفت سرشته من
erfaWn کاربر فوقفعال ارسالها 85 امتیاز 690 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر لاهیجان 2015/6/8 #323 پاسخ : مشاعره ی شاعران ندارم هیچ من بخشم تو را ای ماه تابانم چو حافظ بخشمت راحت سمرقند و بخارا را دیگه هرچی فک کردم با ن بهتر نشد
پاسخ : مشاعره ی شاعران ندارم هیچ من بخشم تو را ای ماه تابانم چو حافظ بخشمت راحت سمرقند و بخارا را دیگه هرچی فک کردم با ن بهتر نشد
mohad_z کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,395 امتیاز 22,812 نام مرکز سمپاد فرزانگان سه شهر طـــهـران سال فارغ التحصیلی 95 رشته دانشگاه زیست فناوری/ ژنتیک 2015/6/8 #324 پاسخ : مشاعره ی شاعران دلم تابعی از مروت، صفاست شرایط stp اش فشار محبت، دمای وفاست شیمی 3، فصل اول، روابط گازها! × ب افتخار نهایی شیمی 4 شنبه!
پاسخ : مشاعره ی شاعران دلم تابعی از مروت، صفاست شرایط stp اش فشار محبت، دمای وفاست شیمی 3، فصل اول، روابط گازها! × ب افتخار نهایی شیمی 4 شنبه!
erfaWn کاربر فوقفعال ارسالها 85 امتیاز 690 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر لاهیجان 2015/6/8 #325 پاسخ : مشاعره ی شاعران تو ای واعظ رهایم کن نخواهم پاک بودن را جهانی که نباشد اندر آن یارم جهنم به[nb]بهتر [/nb]
پاسخ : مشاعره ی شاعران تو ای واعظ رهایم کن نخواهم پاک بودن را جهانی که نباشد اندر آن یارم جهنم به[nb]بهتر [/nb]
A M I N کاربر فوق تصور فارغالتحصیل ارسالها 3,912 امتیاز 38,063 نام مرکز سمپاد BHT شهر LNG سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه SBU رشته دانشگاه ARC 2015/6/8 #326 پاسخ : مشاعره ی شاعران هر روز شــوم بنده در انجمنـی ظــاهر امروز به شعرم من،فردا به ... الی آخر
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/6/9 #327 پاسخ : مشاعره ی شاعران رسم تو همین این است،از خاطره ها رد شی بین دو جهان مستی سرگرم خودت باشی
Amin.Hero کاربر فوقفعال ارسالها 130 امتیاز 619 نام مرکز سمپاد شیخ انصاری شهر دزفول رشته دانشگاه پزشکی 2015/6/10 #328 پاسخ : مشاعره ی شاعران یه کوچک سهم میخواهم من از دنیای تو اما همه کردند تحریمم، هم از تو، هم از این دنیا
پاسخ : مشاعره ی شاعران یه کوچک سهم میخواهم من از دنیای تو اما همه کردند تحریمم، هم از تو، هم از این دنیا
ranjame کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 793 نام مرکز سمپاد حلی شهر طهران دانشگاه صنعتی آریامهر رشته دانشگاه م.شیمی 2015/6/10 #329 پاسخ : مشاعره ی شاعران امان از دل که تنگی شد مرامش مخوانش دل که تنگه گشته نامش خوشا آن دل که با دریا قرین است ضمانت می شود حکم دوامش
پاسخ : مشاعره ی شاعران امان از دل که تنگی شد مرامش مخوانش دل که تنگه گشته نامش خوشا آن دل که با دریا قرین است ضمانت می شود حکم دوامش
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/6/11 #330 پاسخ : مشاعره ی شاعران شانه ات هم نیست این سَر بس زیادی میکند خنده هایت نیست هِی دل بی قراری میکند وصـف حالم را بگویم قاصـدک نزدت بَـرَد؟ بی وفا ؛ بی تو جهان از ما جدایی میکند
پاسخ : مشاعره ی شاعران شانه ات هم نیست این سَر بس زیادی میکند خنده هایت نیست هِی دل بی قراری میکند وصـف حالم را بگویم قاصـدک نزدت بَـرَد؟ بی وفا ؛ بی تو جهان از ما جدایی میکند
N¡na کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 3,352 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد گذاشتم كنار دانشگاه هنرهاي زيبا دانشگاه تهران رشته دانشگاه طراحي صنعتي 2015/6/12 #331 پاسخ : مشاعره ی شاعران در ميان هق هق شب از كجا پيدا شدى ؟! به گمانم تو همان دست خدايى يار جانان ... يار جان ...
پاسخ : مشاعره ی شاعران در ميان هق هق شب از كجا پيدا شدى ؟! به گمانم تو همان دست خدايى يار جانان ... يار جان ...
✿pink girl✿ کاربر فعال ارسالها 48 امتیاز 204 نام مرکز سمپاد farzanehgan شهر esf 2015/6/12 #332 پاسخ : مشاعره ی شاعران نیمه شب بود و جهان خالیه از عشق و طرب....بی تو دنیا به درک،حال مرا باز بپرس
N¡na کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 3,352 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد گذاشتم كنار دانشگاه هنرهاي زيبا دانشگاه تهران رشته دانشگاه طراحي صنعتي 2015/6/12 #333 پاسخ : مشاعره ی شاعران سارقان شب را به غارت برده اند ، ماهم كجاست ؟! ماه من هم به جهنم ! اختران را به كدامين نقطه از ايوان دنيا ميبريد ؟!
پاسخ : مشاعره ی شاعران سارقان شب را به غارت برده اند ، ماهم كجاست ؟! ماه من هم به جهنم ! اختران را به كدامين نقطه از ايوان دنيا ميبريد ؟!
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/6/12 #334 پاسخ : مشاعره ی شاعران در ایـن قابِ جهان بنشین ، نیازت دارم ای آدَم ! تو تصویر ِ جهانم باش ، تجسُم میشوی هر دَم
پاسخ : مشاعره ی شاعران در ایـن قابِ جهان بنشین ، نیازت دارم ای آدَم ! تو تصویر ِ جهانم باش ، تجسُم میشوی هر دَم
qk مهمان 2015/6/13 #335 پاسخ : مشاعره ی شاعران من در این دِیر خراب ، کاخِ فرو ریخته ام کز برای دیگران خود را به دار آویخته ام
پاسخ : مشاعره ی شاعران من در این دِیر خراب ، کاخِ فرو ریخته ام کز برای دیگران خود را به دار آویخته ام
A M I N کاربر فوق تصور فارغالتحصیل ارسالها 3,912 امتیاز 38,063 نام مرکز سمپاد BHT شهر LNG سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه SBU رشته دانشگاه ARC 2015/6/15 #336 پاسخ : مشاعره ی شاعران مـرا هر دم بگوید یک نـدایی از پس هدفون که شعر واقعی گفتن به دیناری نمی ارزد
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/6/15 #337 پاسخ : مشاعره ی شاعران در این دنیا که پایانش به جز اندوهِ سختی نیست مرا از مرگ مگریزان که جز آغوشِ سردی نیست
پاسخ : مشاعره ی شاعران در این دنیا که پایانش به جز اندوهِ سختی نیست مرا از مرگ مگریزان که جز آغوشِ سردی نیست
kambiztm کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 16 نام مرکز سمپاد allame helli شهر kerman رشته دانشگاه عمران 2015/6/18 #338 پاسخ : مشاعره ی شاعران من آن بنز سبک بالم که عشق تو فیاتم کرد غم عشقت نمیدانی چه ها با رادیاتم کرد
Amin.Hero کاربر فوقفعال ارسالها 130 امتیاز 619 نام مرکز سمپاد شیخ انصاری شهر دزفول رشته دانشگاه پزشکی 2015/6/19 #339 پاسخ : مشاعره ی شاعران از دل شدگان راز حقیقت نتوان خواست آن دل بشود دل که ز گفتار و زبان کاست
mehrnaz 2613 کاربر فوقفعال ارسالها 80 امتیاز 268 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر مشهد 2015/6/19 #340 پاسخ : مشاعره ی شاعران تـــا بــدیــن جـــا بــهر دینــار آمـــدم چـــون رســیدم مســت دیــدار آمـــدم
پاسخ : مشاعره ی شاعران تـــا بــدیــن جـــا بــهر دینــار آمـــدم چـــون رســیدم مســت دیــدار آمـــدم