big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,521 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2013/11/7 #31 پاسخ : مشاعره ی شاعران هــرچند که عمـر مــن بسی زود گذشـت لیــک خرسندم از اینکه او به من داد تـو را [ پانته آ : شعر باید از خودت باشه ]
پاسخ : مشاعره ی شاعران هــرچند که عمـر مــن بسی زود گذشـت لیــک خرسندم از اینکه او به من داد تـو را [ پانته آ : شعر باید از خودت باشه ]
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/11/7 #32 پاسخ : مشاعره ی شاعران آتش عشقم دگر خاکستر است و بیش نیست خوشبحال تو که رفتی و ندیدی حال ـه من
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,521 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2013/11/7 #33 پاسخ : مشاعره ی شاعران نمیدانم چه می خواهـم ، نمیدانم کدامینـم چه کردی بادل زارم ، چرا از زندگی سیـــرم؟
پاسخ : مشاعره ی شاعران نمیدانم چه می خواهـم ، نمیدانم کدامینـم چه کردی بادل زارم ، چرا از زندگی سیـــرم؟
speed کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 3,083 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر میاندوآب دانشگاه تبریز رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2013/11/7 #34 پاسخ : مشاعره ی شاعران محرم باز بوی حیدر آورد علی. را برد ،علیِ دیگر آورد
Alyssa کاربر نیمهحرفهای ارسالها 255 امتیاز 1,789 نام مرکز سمپاد FRZ orginal شهر kerman مدال المپیاد ایش!! 2013/11/7 #35 پاسخ : مشاعره ی شاعران دل زیبا پرست من ز معشوق تمنای نگاهی مختصر داشت نگاهش آسمانی بود و افسوس که در سینه دلی بیدادگر داشت! B-)
پاسخ : مشاعره ی شاعران دل زیبا پرست من ز معشوق تمنای نگاهی مختصر داشت نگاهش آسمانی بود و افسوس که در سینه دلی بیدادگر داشت! B-)
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,521 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2013/11/7 #36 پاسخ : مشاعره ی شاعران تا یاد تو از این دل شوریده گذر کرد دیگر نتوانست بیابد غم من راه فراری
ranjame کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 793 نام مرکز سمپاد حلی شهر طهران دانشگاه صنعتی آریامهر رشته دانشگاه م.شیمی 2013/11/7 #37 پاسخ : مشاعره ی شاعران یا رب اندوه دل از کاسه ی صبرم بگذشت لیک باکی نبود چون تو مرا یاری هست
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,521 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2013/11/7 #38 پاسخ : مشاعره ی شاعران تنهای تنها مانده ام ، از زندگی جا مانده ام آن روزهای خوش چه شد ، یا رب نگاهی کن به من
پاسخ : مشاعره ی شاعران تنهای تنها مانده ام ، از زندگی جا مانده ام آن روزهای خوش چه شد ، یا رب نگاهی کن به من
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/11/7 #39 پاسخ : مشاعره ی شاعران ندیدم چون تو یاری به که تو باران و دریایی نمیخواهم مرا بی تو که تو رویای زیبایی
پاسخ : مشاعره ی شاعران ندیدم چون تو یاری به که تو باران و دریایی نمیخواهم مرا بی تو که تو رویای زیبایی
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,521 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2013/11/7 #40 پاسخ : مشاعره ی شاعران یکی بود یکی نبود ، زیر سقف آسمون آدما بودن ولی ، دلاشون یکی نبود پ.ن:ادامه داره ها! """
پاسخ : مشاعره ی شاعران یکی بود یکی نبود ، زیر سقف آسمون آدما بودن ولی ، دلاشون یکی نبود پ.ن:ادامه داره ها! """