-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,262 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/6/1 #301 پاسخ : مشاعره ی شاعران تشنه ی عشق توام ، آب دگر کافی نیست عطش عشق تو را با چه توانش کم کرد؟
tannaz77 بهار فارغالتحصیل ارسالها 92 امتیاز 701 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه علوم پزشکی ایران رشته دانشگاه چشم پزشکی 2015/6/1 #302 پاسخ : مشاعره ی شاعران به نقل از زﮩر با الف اضافـﮧツ : تشنه ی عشق توام ، آب دگر کافی نیست عطش عشق تو را با چه توانش کم کرد؟ کلیک کنید تا باز شود... درگیر تصمیم توام کابوس را پایان بده من را به دل مهمان بکن یا حکم را نسیان بده
پاسخ : مشاعره ی شاعران به نقل از زﮩر با الف اضافـﮧツ : تشنه ی عشق توام ، آب دگر کافی نیست عطش عشق تو را با چه توانش کم کرد؟ کلیک کنید تا باز شود... درگیر تصمیم توام کابوس را پایان بده من را به دل مهمان بکن یا حکم را نسیان بده
N¡na کاربر جدید فارغالتحصیل ارسالها 0 امتیاز 3,341 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد گذاشتم كنار دانشگاه هنرهاي زيبا دانشگاه تهران رشته دانشگاه طراحي صنعتي 2015/6/1 #303 پاسخ : مشاعره ی شاعران همدم شب هاى من ، بيچاره جان ، شمع سياه ! دوستان خوابند و من بيدار و تو آب شدى ... من نميدونستم شعر نيمايى نميشه الان پست اول تايپيك رو ديدم خوب من شعر غير نوم نمياد
پاسخ : مشاعره ی شاعران همدم شب هاى من ، بيچاره جان ، شمع سياه ! دوستان خوابند و من بيدار و تو آب شدى ... من نميدونستم شعر نيمايى نميشه الان پست اول تايپيك رو ديدم خوب من شعر غير نوم نمياد
✿pink girl✿ کاربر فعال ارسالها 48 امتیاز 204 نام مرکز سمپاد farzanehgan شهر esf 2015/6/1 #304 پاسخ : مشاعره ی شاعران یلدای من یعنی که بی تو روز را افطار کردن ... یلدای تو اما شبی را سر نکردن یلدای مـن ، یعنـی بیا و بـاش امشـب ...یلدای تو یعنی که بی من سر نکردن !
پاسخ : مشاعره ی شاعران یلدای من یعنی که بی تو روز را افطار کردن ... یلدای تو اما شبی را سر نکردن یلدای مـن ، یعنـی بیا و بـاش امشـب ...یلدای تو یعنی که بی من سر نکردن !
N¡na کاربر جدید فارغالتحصیل ارسالها 0 امتیاز 3,341 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد گذاشتم كنار دانشگاه هنرهاي زيبا دانشگاه تهران رشته دانشگاه طراحي صنعتي 2015/6/2 #305 پاسخ : مشاعره ی شاعران نه ! در اين حال و هوا قصه مهيا است نرو ... قصه از ماندن تو اين دفعه پرپاست ، نرو ... Sent from my iPhone using Tapatalk
پاسخ : مشاعره ی شاعران نه ! در اين حال و هوا قصه مهيا است نرو ... قصه از ماندن تو اين دفعه پرپاست ، نرو ... Sent from my iPhone using Tapatalk
Amin.Hero کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 131 امتیاز 689 نام مرکز سمپاد شیخ انصاری شهر دزفول سال فارغ التحصیلی 1392 رشته دانشگاه پزشکی 2015/6/2 #306 پاسخ : مشاعره ی شاعران وای به حال قلب من گر ز تو دل کند شبی گر به هوای دیگری، مست شود کند تبی نیست شوم چو غیر من، با خبر از دلم شود مهر زدم دهان خود، باز نمی کنم لبی
پاسخ : مشاعره ی شاعران وای به حال قلب من گر ز تو دل کند شبی گر به هوای دیگری، مست شود کند تبی نیست شوم چو غیر من، با خبر از دلم شود مهر زدم دهان خود، باز نمی کنم لبی
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,262 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/6/4 #307 پاسخ : مشاعره ی شاعران یوسفم را دیده ای شب ها به کنعان می رود! کلبه ی احزان ما اما کجا شادی بدید؟ [nb]یه بیت از یه شعر، راجب امام علی :د[/nb]
پاسخ : مشاعره ی شاعران یوسفم را دیده ای شب ها به کنعان می رود! کلبه ی احزان ما اما کجا شادی بدید؟ [nb]یه بیت از یه شعر، راجب امام علی :د[/nb]
✿pink girl✿ کاربر فعال ارسالها 48 امتیاز 204 نام مرکز سمپاد farzanehgan شهر esf 2015/6/4 #308 پاسخ : مشاعره ی شاعران درد دارد این دلم درمان تویی،اما ولی... گریه های هر شبم خواب و تباهی ها،ولی... گفته اند دنیا قشنگ است بی تو،اما با تو به درد و عصیان و جدایی ها،ولی...
پاسخ : مشاعره ی شاعران درد دارد این دلم درمان تویی،اما ولی... گریه های هر شبم خواب و تباهی ها،ولی... گفته اند دنیا قشنگ است بی تو،اما با تو به درد و عصیان و جدایی ها،ولی...
erfaWn کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 691 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر لاهیجان 2015/6/7 #309 پاسخ : مشاعره ی شاعران یاد یاران قدیم به که چه حالی دارد چه کنم دست خودم نیست دلم میگوید
آقا حمیدرضا کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 553 امتیاز 2,787 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه داروسازی 2015/6/7 #310 پاسخ : مشاعره ی شاعران در هوای عشق تو در دل غوغا می شود مستی و شادی و عشق با تو معنا می شود
erfaWn کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 691 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر لاهیجان 2015/6/7 #311 پاسخ : مشاعره ی شاعران دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند داخل آن شده اند و می جانانه زدند
qk مهمان 2015/6/7 #312 پاسخ : مشاعره ی شاعران در خط خداحافظی ات ، سرد غباریست که در گذر هیچ گذر گاه نباشد ...
آقا حمیدرضا کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 553 امتیاز 2,787 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه داروسازی 2015/6/7 #313 پاسخ : مشاعره ی شاعران در کوچه کوچه قلبه من آبراهه یاده توست یاده توست که به قلبم جانه تازه داده است
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,262 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/6/7 #314 پاسخ : مشاعره ی شاعران تحمل کرده ام گه گاه که بی تو سر شود اما دگر دل طاقتش نبود بیا و فتنه ای انداز
erfaWn کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 691 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر لاهیجان 2015/6/7 #315 پاسخ : مشاعره ی شاعران زیبندگی روی تورا دیده روح و جان در دیدن جمال تو چشمم چه کاره است ؟
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,262 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/6/7 #316 پاسخ : مشاعره ی شاعران تسخیر جهان سخت و جهان گر که تو باشی باشد که بگویم الف ـش نیست جهانم که نباشی +خیلی بد شد میدونم
پاسخ : مشاعره ی شاعران تسخیر جهان سخت و جهان گر که تو باشی باشد که بگویم الف ـش نیست جهانم که نباشی +خیلی بد شد میدونم
erfaWn کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 691 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر لاهیجان 2015/6/7 #317 پاسخ : مشاعره ی شاعران یک سر همه دعای من است بوی زلف تو در خواب بینمش شود روا حاجتم
qk مهمان 2015/6/8 #318 پاسخ : مشاعره ی شاعران موج های بی قراره صبح دریا را ببین مثل من دیوانه وار خود را به ساحل میزنند
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,262 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/6/8 #319 پاسخ : مشاعره ی شاعران دستان دعا فایده ای لیک ندارد , برخیز گامی , قدمی , خرده تلاشی ؛ برخیز
پژواک کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 585 امتیاز 3,656 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2015/6/8 #320 پاسخ : مشاعره ی شاعران زاویه ی هر دو مرا میکُشَد گوشه ی ابرویت و لبخند تو