به نقل از ایلیا :خب فرهنگو اونا ساختن قبول،حالا نباید دیگه عوض بشه؟

به نقل از مازیمون :فرهنگ کم کم در حاله عوض شدنه!
وقتی که از چادر به سمت روسری رفت و از روسری به سمت شال و شال باز تر شد. مانتو ها کوتاه تر شد و الان این پدیده کم کم در حاله عادی شدنه.
ما کما بیش راحت در موردش حرف می زنیم. مردم به گشت ارشاد ها اعتراض می کنن. شعار رییس جمهور ها حذف همین گشت ارشاد ها بوده.
اینا نشون میده که تغییر داره صورت می گیره. ولی زمان می بره.
به نظر من یه مقدار شاید این حرف نادقیق باشه چون راضی بودن مردم از قوانینی که بر اساس دین اسلام و فرهنگ مرتبط با اون تعیین شده چیزی نیست که ما بتونیم راحت راجع بهش صحبت کنیم. ما نه آمار قابل قبولی از دین و دینداری مردم داریم (یعنی حتی شاید به زور بشه راجع به اکثریت معتقد دینی کشور صحبت کرد) نه میزان رضایتشون.ما توو ایران زندگی میکنیم . قوانین کشور ما هم از فرهنگ کنونی جامعه بوجود اومده . فرهنگ کشور ما تحت تاثیر دین اسلام قرار گرفته در نتیجه مردم خودشون از اینکه قوانین طبق فرهنگ و دین شون باشه راضی اند . شما هیچوقت نمیتونید مادرتون رو راضی کنید که بدون حجاب از خونه بره بیرون ! دست خودش نیست ! عقیده و نظرش بهش اجازه نمیده . ممکنه بعضی ها هم برخلاف عقیده شون حجاب رو رعایت کنند اما خب درصد کمی از جامعه رو تشکیل میدن و بخاطرشون قانون مملکت تغییر نمیکنه.

به نقل از Bahar_R :به نظر من سوال تیتر تاپیک در واقع این نیست که بی حجابی جرم هست یا نه بلکه اینه که آیا باید جرم باشه یا نه؟
برای اینکه بررسی کنیم چه چیزی باید جرم باشه اول باید فکر کنیم که چه چیزی باید قانون باشه؟ که اینجا در واقع سوال مطرح شده اینه که مبنای تعیین قانون چیه؟ دین؟ عقل؟ بعدش میشه به سوال اول جواب داد.
به نظر من یه مقدار شاید این حرف نادقیق باشه چون راضی بودن مردم از قوانینی که بر اساس دین اسلام و فرهنگ مرتبط با اون تعیین شده چیزی نیست که ما بتونیم راحت راجع بهش صحبت کنیم. ما نه آمار قابل قبولی از دین و دینداری مردم داریم (یعنی حتی شاید به زور بشه راجع به اکثریت معتقد دینی کشور صحبت کرد) نه میزان رضایتشون.
و اینکه افرادی که بر خلاف عقیده شون رعایت می کنن کم باشن هم لزوما درست نبیست. توی تهران که به نظر نمیاد کم باشن چه بسا اکثریت باشن. توی شهرستانا هم یه مقدار فرق داره. توی شهرستان جمعیت کمتره، افراد با هم آشنایی بیشتری دارن و مسائلی مثل ترس از اینکه مردم چه حرفی براشون در میارن و شهرت های بد بهشون نسبت میدن به مراتب از تهران بیشتره پس حتی اگر توی شهرستان ها اکثریت با افراد با حجاب باشه ما بازم نمی تونیم قطعی نظر بدیم.

به نقل از نیرمـا)΄ :اما نارضایتی مردم از قوانین اسلامی رو هم زیاد مشاهده نکردیم ! چه بسا موقع سنگسار و اعدام مردم با ذوق و شوق میرن سر مراسم و فیلم میگیرن ! برای هردو گروه یه آمار نسبی وجود داره اما به نظر من مردم ما همیشه برای کارها و قوانین دنبال یه دلیل الهی میگردن تا بتونن قبولش کنن. مثلا

کاملا بات موفقم خیلی اوضاع داره سریع عوض میشه.البته تا اونجایی که من از علوم اجتماعی خبر دارم تغییرات سریع یک جامعه خیلی دردسر ایجاد میکنه برای مردم یک کشور.ولی الان وضعیت طوری شده که حجاب زنا در آمریکا وکانادا اینقدر که توایران فضای جنسی ایجاد شده جذابیت جنسی ندارن.واقعا برای کشورم متاسفم دقیقا مردم دچارعقده های جنسی شدنبه نقل از مازیمون :فرهنگ کم کم در حاله عوض شدنه!
وقتی که از چادر به سمت روسری رفت و از روسری به سمت شال و شال باز تر شد. مانتو ها کوتاه تر شد و الان این پدیده کم کم در حاله عادی شدنه.
ما کما بیش راحت در موردش حرف می زنیم. مردم به گشت ارشاد ها اعتراض می کنن. شعار رییس جمهور ها حذف همین گشت ارشاد ها بوده.
اینا نشون میده که تغییر داره صورت می گیره. ولی زمان می بره.