- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی / هنرستان
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات نمایشی
پاسخ : تحریکات جنسی، ترشحات هنری
انیشتین و قهوه و بی خوابی واسه من یه جور تقلید و الگوبرداری نبوده. ینی برخورد من با این 3 مورد کاملا ناآگاهانه بوده، درست مثل اعضای گروه که برخوردشون با اون عکسا کاملا ناآگاهانه بوده. اون تصاویر نتیجه داد اما انیشتین و قهوه و بی خوابی نتیجه نداد. و این ینی یه عنصری تو اون تصاویر وجود داره که تو انیشتین و قهوه و بی خوابی وجود نداره. و من فک میکنم اون عنصر، تحریک آمیز بودن این تصاویر از لحاظ جنسی باشه.
اما اگه با انیشتین و قهوه و بی خوابی برخوردی ناآگاهانه صورت بگیره و به منظور ایجاد انگیزه استفاده بشه میشه مثه مثال معلم پیانو شما که در اون مورد هم شما کاملا آگاهانه اون شرایط رو فراهم کردی. و این قابل قیاس با اون تصاویر تحریک آمیز جنسی نیس.
مسئله ای که وجود داره اینه که ما داریم از 2مبحث کاملا متفاوت حرف میزنیم. ایجاد انگیزه که یه فرآیند کاملا آگاهانس و تحریک مغز به طور ناآگاهانه با یه سری تصاویر تحریک آمیز جنسی که یه فرآیند کاملا غریزیه.به نقل از بـهــراد ::د
درسته. شاعرا لزوماً پاك نبودن و خب مثل همه خاكي بودن. ( خاكي در برابر آسماني ! ) ولي آيا صرفاً اين مغبچه ( كه كم هست توي اشعار ) و يا الفاظي كه از جانب مولانا اشاره كردي ( كه باز هم خيلي كم هستن ) بودن كه باعث خلاقيت ادبي ميشدن؟ خب نه! بايد به نوع تفكر شاعر نگاه كرد. [ مولانا اغلب اشعارش رو در حالات غير طبيعي ميگفت و مريدان اونا رو مينوشتن. حالاتي مثل سماع ]
اتفاقاً درسته. مغبچه و كودكان زيبا نماد شعري تحريكات جنسي رو دارن كه اغلب الفاظ "راه زن دين و دل" و اينجور چيزا باهاشونه.
و برگشتن حالت عادي: اگر عوض شدن مدل تصوير باعث برگشت خلاقيت شده كه يه بحث ديگست و خب مربوط به مغزه. اما شايد مربوط به انگيزش باشه باز هم كه تصاوير جديد روياها رو تشديد ميكنن.
اداي كسي رو در اوردن لزوماً مارو رو تبديل به اون فرد نميكنه. و درس نخوندن تو شايد به دليل انگيزه ي غير كافي بوده. مبرهنه تو به موسيقي علاقه ي بيشتري داري.
انگيزه هم حالات طبيعيه مغزه ديگه! :د
+آيا تو از روي قصد تصميم به الگو برداري از انيشتين داشتي يا صرفاً به انيشتين، قهوه و بيداري علاقه داري؟ يعني اين علايق رو در راهبرد درس خوندن استفاده ميكردي؟
انیشتین و قهوه و بی خوابی واسه من یه جور تقلید و الگوبرداری نبوده. ینی برخورد من با این 3 مورد کاملا ناآگاهانه بوده، درست مثل اعضای گروه که برخوردشون با اون عکسا کاملا ناآگاهانه بوده. اون تصاویر نتیجه داد اما انیشتین و قهوه و بی خوابی نتیجه نداد. و این ینی یه عنصری تو اون تصاویر وجود داره که تو انیشتین و قهوه و بی خوابی وجود نداره. و من فک میکنم اون عنصر، تحریک آمیز بودن این تصاویر از لحاظ جنسی باشه.
اما اگه با انیشتین و قهوه و بی خوابی برخوردی ناآگاهانه صورت بگیره و به منظور ایجاد انگیزه استفاده بشه میشه مثه مثال معلم پیانو شما که در اون مورد هم شما کاملا آگاهانه اون شرایط رو فراهم کردی. و این قابل قیاس با اون تصاویر تحریک آمیز جنسی نیس.

مثال میآرم فقط.