پاسخ : ازدواج طرفين با دين متفاوت
نمیدونم چرا این انسان بی دین که هیچ هدفی جز لذت بردن از زندگیش نداره میره و قشر تحصیل کرده رو تشکیل میده ؟
و انسان با دین که هدف هم داره جزو اقلیت علمی در خیلی از جوامع به حساب میاد؟
از فرزندان بی پدر که در کشو� های دیگه به دنیا میان هیچ آمار دقیقی در دسترس نیست
به علاوه �ین همه راه پیشگیری از حاملگی وجود داره(کاندوم ، قرص و...) دیگه بچه ای تشکیل نمیشه که بخواد به دنیا بیاد!!!
اگر هم به فرض حامله شه طرف میتونه بره سقط کنه و این کاملا مجازه
بعدش هم ما اماری از کشور های دین دار نداریم که بتونیم مقایسه کنیم که آيا این امار در این کشور ها کمتر هست یا بیشتر
صرفا طلاق و ازدواج رو میتونیم مقایسه کنیم که من متوجه یک موضوعی شدم و از چند نفر از دوستان و خانواده پرسیدم راجع به طلاق
یک شاهد حاضر مازیار هست که گفت در مالزی اغلب برای سهولت در سفر به کشور های خارجی ازدواج سوری میکنند
من اژ یکی از اقوام که فرانسه بود و یکی دیگه اژ دوستان که آمریکا بود این موضوع رو سوال کردم میگفت این نوع ازدواج ها زیاد اتفاق ميوفته!
اما خوب چون در ایران ما هیچ مهاجری جز افغان ها نداریم خوب کمتر شاهد این ازدواج های سوری هستیم
از اون طرف خیلی اژ کشور های غربی آمار طلاق کمی دارند حتی از ایران کمتر مثل کلمبیا
پس چیزی که موجب کاهش طلاق میشه دین داری نیست :)
به علاوه یک انسان عیاش چه با دین چه بی دین عیاشی ش رو میکنه و دین هم نه تنها نمیتونه کاهش بده ممکنه حتی تشدید کنه و آرامش خاطر هم بده به طرف!!!
مثلا همین صیغه که یک مرد دین دار با آرامش خاطر و بدون احساس عذاب وجدان میره بعد از ازدواج زن صیغه میکنه
در صورتی که برای یک انسان بی دین خیانت ، خیانته و جنسیت توش نقشی نداره :)
به علاوه این حرف شما که گفتید اگر یک فردی هیچ دختری رو نبینه و... بیشتر لذت میبره از لحاظ روانشناسی عیب داره
هر فردی یک انسان از جنس مخالف (در صورتی که دگر جنسگرا باشه) و یا از جنس موافق (در صورتی که همجنسگرا باشه) در ذهن خودش یک ایده آلی داره و اگر یک فردی دیگری رو میبینه و یک هو عاشقش میشه به این دلیله که اون فرد شبیه یار پنهانش بوده :د
مقوله جالبیه دوست داشتید بیشتر براتون توی پ خ توضیح میدم
اما در این حد بگم یک فرد چه فرد دیگری رو ببینه چه نبینه عاشق یک حالت چهره میشه و این طور نیست که با اعمال محدودیت هر دو فردی که کنار هم زندگی میکنند نهایت لذت رو ببرند اتفاقا برعکس ، ممکنه هیچ لذتی از هم نبرن و صرفا برای ارضای جنسی هم دیگه کنار هم باشن یا طبق رسومات ۴ تا بچه بزرگ کنن
البته من به این نمیگم زندگی :)