maziar
مازیمون
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : ازدواج طرفين با دين متفاوت
زندگی کردنیه! ساختنی که نیست.
تنها جایی که باور ها تا حدی مطرح میشه موقعی هست که قراره بچه ای به دنیا بیاد و در تربیت اون بچه. قسمت خیلی زیادی از تربیت الان دیگه تو خونه صورت نمی گیره! شما نمیای به فرزندت الف با یاد بدی! مدرسه این مشغولیت رو داره. و در نهایت بعد از اینکه اون فرزند راجع به ادیان مختلف خوند تو سن ۱۸ تا ۲۰ سالگی خودش یه انتخابی می کنه ( تو ایران که حق انتخاب وجود نداره )
پس موضوع دین خیلی مطرح نیست.
به نقل از razie95 :نه اصلا پیچیده و عجیب غریب نیست ،اما خیلی مهمه البته وقنی که داریم در مورد ازدواج دائم حرف میزنیم
هر آدم بیست بار که ازدواج نمیکنه ،فقط یه بار یه نفر رو انتخاب میکنه برای همه عمرش
این پذیرفتنی که میگی لازمه اما کافی نیست...
من اینطور برداشت کردم که دید شما از ازدواج اینه که دو نفر در کنار هم قرار میگیرند،در کنار هم زندگی میکنند اما هر کس زندگی خودشو داره؟
اما دید من متفاوته
من فکر میکنم ازدواج دونفر رو درکنار هم قرار میده ،با هم زندگی میکنند و یک زندگی رو میسازند
پس خیلی مهمه که تفکرشون و اعتقادشون با هم همخونی داشته باشه
زندگی کردنیه! ساختنی که نیست.
تنها جایی که باور ها تا حدی مطرح میشه موقعی هست که قراره بچه ای به دنیا بیاد و در تربیت اون بچه. قسمت خیلی زیادی از تربیت الان دیگه تو خونه صورت نمی گیره! شما نمیای به فرزندت الف با یاد بدی! مدرسه این مشغولیت رو داره. و در نهایت بعد از اینکه اون فرزند راجع به ادیان مختلف خوند تو سن ۱۸ تا ۲۰ سالگی خودش یه انتخابی می کنه ( تو ایران که حق انتخاب وجود نداره )
پس موضوع دین خیلی مطرح نیست.