• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ازدواج طرفين با دين متفاوت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ازدواج طرفين با دين متفاوت

اگر کسی ادعا کرد کسی رو دوست داره فقط عاشق چشم و ابروش نشده مسلما رفتارش رو نه تنها قبول داشته بلکه مورد پسندش هم هست پس از نظر اخلاقی احتمالا مشکلی نخواهند داشت و میزان اشتباه دز انتخاب به خاطر اخلاق با میزان اختلاف در هم دین ها فرقی زیادی نخواهد داشت
وقتی عاشق کسی هستین دینش نباید مانع باشه چون اگر دین تو درست باشد او در زندگی با تو خواهد فهمید کدام دین بهتر است

شايد در يك شرايط خاص دو نفر با دو دين متفاوت بتونن با هم كنار بيان...كه اون شرايط خاص اينه كه يكي دين طرف مقابل رو قلباً بپذيره. وگرنه با اختلاف عقيده ي به اين بزرگي نميشه به تفاهم رسيد
به نقل از مازیمون :
چه مسلمون باشی چه مسیحی چه بهایی چه یهودی و بودیسم و کانفشن اب نخوری تشنت میشه، نیاز به محبت داری و بدت نمیاد کسی که دوسش داری بقلت کنه.

مستقیم رو کدوم رفتارش تاثیر میذاره ؟
مثلن مسلمونه و گوشت خوک نمی خوره. یا مسیحیه گوشت خوک می خوره. خب بخوره یا نخوره. ما ها قرار نیست همه از یه مدل غذا خوشمون بیاد یا هممون نوشیدنی یه چیز بخوریم. من کوکا کولا دوست دارم یکی پپسی یکی ناهارشو با شراب قرمز می خوره. قرار نیست هممون یه جور
زندگي مشترك يه چيزي فراتر از يك علاقه ي سطحيه...صرف اينكه طرفت بقلت كنه كافي نيست. تفاهم مهمترين چيزه تو زندگي مشترك. اگه نباشه اون زندگي كم كم به سمت نابودي ميره...من در مورد ازدواج و زندگي مشترك حرف ميزنم نه دوستي هاي موقت و سطحي
دين خيلي فراتر از اينه كه عادت غذايي يك نفر چي باشه. دين يك برنامه است براي كل زندگي يك آدم. حالا اينكه الان اكثراً نگاهشون به دين سطحي شده يه بحث ديگس

به نقل از مازیمون :
اینکه دوست شما در کدوم کشور چه کاری می کنه، مربوط به خودشه و هیچ ربطی به تمام افراد نداره. منم بیشتر از نصفه روزمو با یه ادمی می گذرونم که حتا تا حالا به این فکر نکردم که چه دینی داره.
خوب دقت کن که من چی رو نقل قول کردم!!! شما گفتی که من ندیدم کسی به دین اون یکی کار داشته باشه،برات مثال زدم!!! ;)
به نقل از مازیمون :
مستقیم رو کدوم رفتارش تاثیر میذاره ؟
مثلن مسلمونه و گوشت خوک نمی خوره. یا مسیحیه گوشت خوک می خوره. خب بخوره یا نخوره. ما ها قرار نیست همه از یه مدل غذا خوشمون بیاد یا هممون نوشیدنی یه چیز بخوریم. من کوکا کولا دوست دارم یکی پپسی یکی ناهارشو با شراب قرمز می خوره. قرار نیست هممون یه جور غذا بخوریم.
دین توی سبک زندگی تاثیر میذاره!همونطور که سبک زندگی امریکایی داریم که تا میتونی عشق و حال کن بدون اینکه اطرافیات برات مهم باشند،سبکهای زندگی دیگه ای هم داریم! فقط یه غذاخوردنشو چسبیدی؟؟؟ دین روی هدف زندگی تاثیر میزاره ! یه آدم بی دین زنده هست که عیاشی کنه فقط و فقط لذت ببره!! ولی یه آدمی که دین داره زندگی میکنه برا اینکه حداکثر لذت رو با توجه به دستورات خدا ببره! نمیخوام بحث منحرف شه فک میکنم داریم میریم تو خاکی!
به نقل از مازیمون :
اینجا کلاس دینی نیست. و لزومی نداره در حقیقت اصلن خدایی وجود داشته باشه. و حقیقت برای هر فرد بسته به زندگیش فرق می کنه. حقیقت تو لزومن برایه من هم بهترین نیست. پس این حرفا رو بذار تو همون کتاب دینیت بمونه و واسه شبه امتحان حفظشون کن.

ما داریم در مورد چند میلیارد ادم حرف میزنیم. نه در مورد یک کره ی زمین با یک ضریب گرانش ثابت.
منم نگفتم کلاس دینیه! خیلی بده که آدم توی بحث منطقی تیکه بندازه! شما هم شب امتحان برو سیرک!! اونجا دلقک داره میتونی تیکه بندازی بخندی بشون!اصلا صحبت من چه ربطی به وجود خدا داشت؟ :-?? من راجع به حقیقت صحبت کردم!!! کاملا بحثم منطقی بود...چند میلیارد آدم هم دارای ویژگی های یکسان هستند!! نیستند؟ نکنه شما با گوشِت غذا میخوری با مغزت امواج رو تبدیل به چیزهای قابل فهم برای دهانت میکنی و با دهانت تجزیه و تحلیل میکنی ؟ خب اینا هم ثابته!! ;) اصولا حقیقت یکیه !! حالا نگاهها متفاوته که باید مستقیم به حقایق نگاه کرد و سعی در کتمانشان نکرد!!

خوب دقت کن که من چی رو نقل قول کردم!!! شما گفتی که من ندیدم کسی به دین اون یکی کار داشته باشه،برات مثال زدم!!!

ببینید من گفتم برای عموم مردم نگفتم برای دوست شما. حکم کلی صادر نکردم که بتونید با یک مثال ردش کنید.

بذارید راحت تر بگم. من دارم تو کشوری زندگی می کنم که مردمش از چهار نژاد مختلفن. و هر کدوم از این نژاد ها یک دین خاص خودشون رو دارن.

و اینا در کنار هم زندگی می کنن با هم ازدواج می کنن. در نهایت هم یک مالایایی یک مسلمونه. یه چینی بودایی معمولن هست. و اینا کنار هم زندگی می کنن. و تقریبن امار طلاق تو مالزی از ایران کمتره.

یا داریم هندی با چینی ازدواج می کنه. یا کلی مالایایی که با مسیحی هایه خوده مالزی تو شمال شرقی ازدواج می کنن.

و هیچ کس هم دینشو عوض نمی کنه این وسط.

دین توی سبک زندگی تاثیر میذاره!همونطور که سبک زندگی امریکایی داریم که تا میتونی عشق و حال کن بدون اینکه اطرافیات برات مهم باشند،سبکهای زندگی دیگه ای هم داریم! فقط یه غذاخوردنشو چسبیدی؟؟؟ دین روی هدف زندگی تاثیر میزاره ! یه آدم بی دین زنده هست که عیاشی کنه فقط و فقط لذت ببره!! ولی یه آدمی که دین داره زندگی میکنه برا اینکه حداکثر لذت رو با توجه به دستورات خدا ببره! نمیخوام بحث منحرف شه فک میکنم داریم میریم تو خاکی!

شما نمی تونید در مورد زندگی افراد بی دین قضاوت کنید. چون نه دید درستی از این افراد ( که من هم شاملشون میشم‌) دارید نه در مورد روش زندگی این افراد چیزی می دونید.

یه ادم بی دین زندس و مثل بقیه ادم ها زندگی می کنه. از زندگیش لذت میبره. من نماز خوندن و روزه گرفتن و امثالهم رو بی معنی می دونم ولی به هر حال احترام میذارم. یکی می تونه نماز بخونه یا نخونه یا خدا رو قبول داشته باشه یا نداشته باشه.

منم نگفتم کلاس دینیه! خیلی بده که آدم توی بحث منطقی تیکه بندازه! شما هم شب امتحان برو سیرک!! اونجا دلقک داره میتونی تیکه بندازی بخندی بشون!اصلا صحبت من چه ربطی به وجود خدا داشت؟ :-?? من راجع به حقیقت صحبت کردم!!! کاملا بحثم منطقی بود...چند میلیارد آدم هم دارای ویژگی های یکسان هستند!! نیستند؟ نکنه شما با گوشِت غذا میخوری با مغزت امواج رو تبدیل به چیزهای قابل فهم برای دهانت میکنی و با دهانت تجزیه و تحلیل میکنی ؟ خب اینا هم ثابته!! ;) اصولا حقیقت یکیه !! حالا نگاهها متفاوته که باید مستقیم به حقایق نگاه کرد و سعی در کتمانشان نکرد!!

خوب من تیکه ننداختم. و خب به هر حال شاید بد نیست بدونید که بحث منطقی شامل حداقل پست های شما که نمیشه!

می تونید یه ذره فلسفه بخونید و ریزنینگ. بعد می تونید در مورد تاریخ ادیان کمی بخونید. و فکر نکنم هیچ کدومش بد باشه. اون موقع با هم در مورد تعدد حقیقت و شیوه زندگی می تونیم بحث کنیم.

و البته بین حقیقت به اون معنی که شما میگید با اون چیزی که توضیحتون میگه خیلی فرق داره.

حقیقت ثابت نیست اون چیزی که ثابته fact هست. و خب اینا متفاوتن.

دلیل اینکه حقیقت فرق می کنه به خاطر داشتن فرض های مختلفه. کسی که اسلام رو دین مناسبی نمی دونه همون قدر دلیل داره که شما اگه واقعن منطقی فکر کنید می تونید برای این بگید که اسلام کامل هست. و هر دوش در صورت نگاه بی نظر شاید منطقی به نظر برسه ولی هر کدوم با فرض های مختلف شروع کردن. و هر دو می تونن منطقی داشته باشن که درست هم باشه.

مشکل شما با مازیار اینه که شما در کشوری زندگی میکنید که بعد جمهوریش یک اسلامی وجود داره و ایشون در کشور سکولار زندگی میکنه

به قول افلاطون : حکومت نمودی از مردم کشور هست

حالا اگر نظر شما اینه که دین طرف مهمه به خاطر حکومت دینی هست که دارید میبینید و مردمی که همشون تقریبا هم دین هستند
احتمالا فکر میکنید اگر یکی دین زرتشتی یا مسیحی یا هر دین دیگه ای داشته باشه شما نمیتونید باهاش زندگی کنید

من ۶ ماه با دو نفر زندگی کردم که یکیشون مسلمون بود یکیشون زرتشتی و خودمم دین خاصی ندارم ،هیچ مشکلی با هم نداشتیم و خوب به غیر از مراسم مذهبی تقریبا یک نوع زندگی داشتیم ،

نظر من رو بخواید به طور خلاصه این طور میگم شما حتی با خیلی از ادمای متعصب که دین یکسانی هم باهاتون دارند کنار نمیتونید بیاید چه برسه با یک انسان متعصب از دین دیگه!!!

اما خوب اگر به عنوان یک مسلمون نمیرید آهنگ فلان خواننده زن امریکایی رو گوش بدید دین نقش مهمی داره براتون و اگر میرید و گوش میدید بدونید که مشکلی وجود نداره با هر دینی که دوست دارید ازدواج کنید!

:))

شاید مسخره بیاد براتون اما اغلب ادما مستقل از دینشون یک روند زندگی دارند
کمتر کسی وجود داره که کارایی که از نظر خودش منطقی میان و دلیل مخالفی براش وحود نداره برای دینش و خداش ازشون بگذره!!!

آهنگ صرفا یک مثال بود

حجاب مثلا اگر ازاد شه خیلی ها رعایتش نمیکنند :)

حتی خیلی از مسلمون ها...

کافیه صرفا ازاد شه... مثلا در زمان محمد رضا پهلوی از کادر یک بیمارستان توی تهران عکس گرفته بودند از ۴۵ تا زن ۴۰ تاشون بی حجاب بودند :-"

و دانشگاه ها هم همینطور بود

تازه در اون زمان اغلب اعتقادات قوی تری داشتند :)

یکی از دوستان گفت یک انسان بی دین زنده هست که عیاشی کنه و یک انسان با دین هدف داره از زندگیش و...

یک جمله از بزرگان قبلا ها بانگم گذاشته بودم با این مضمون :

اگر بی خدا و ندانم گرا ها بخوان از امریکا مهاجرت کنند این کشور ۹۳٪ از اعضای آکادمی علوم و تنها ۱٪ از زندانیونش رو از دست میده!!!

جالبیش اینه که درصد بی خدایی در آمریکا ۱۰٪ هست!!!!

قضاوت با خودتون :)

به علاوه یک مرد مسلمون میتونه بره ۱۰۰ تا زن صیغه کنه و هر روز با یکیشون بخوابه و اصلا هم از لحاظ شرعی مشکلی براش وجود نداره و خدا هم راضیه!!!

از نظر یک انسان بی دین به این کار میگن عیاشی شما رو نمیدونم :)

يه چيز بگم فقط.
تا وقتى كه تعاريف يه عده تون از يه سرى چيزا و واژه ها مثل دين، روش زندگى و شخصيت و رفتار، هدف، خوب و بد بودن و غيره اشتباه يا سطحيه، بحثتون اصلا به نتيجه نميرسه.
بيشتر گير بحثتون همينجاست به نظرم و با اين روند تا بيست صفحه ى ديگه هم ادامه بديد، بى فايده ست.

حقیقت یکیه مسلما... مثلا شما میگی یکی قتل میکنه و جزای اخروی داره....بعد یکی دیگه جزا نداره چون فرضیاتش متفاوت بوده...صرفا مثال بود....
بین تمام فرضیات بالاخره یکی درست هست...هر چند هر کی فک میکنه خودش درست میگه
حقیقت یکی بیشتر نیست

به رومینا :

اگر بی خدا و ندانم گراها بخوان آمریکا رو ترک کنند این کشور ۹۳٪ از آکادمی علوم و ۱٪ از زندانیونش رو از دست میده

در حالی که تعداد بی خدا و ندانم گرا ها در کل کشور ۱۰٪ جمعیت رو تشکیل میده

در کشور کانادا و انگلیس که آمار گیری انجام شده اعداد و ارقام به همین صورت بوده!!!

نتیجه ای که شما گرفتید چیه از این ارقام؟

جدی به این نتیجه رسیدید که یک با خدا کمتر جرم انجام میده؟ :د جدی؟

۹۹٪ افرادی که در زندان هستند در آمریکا به خدا اعتقاد دارند

در حالی که ۹۳٪ دانشمند آکادمی علوم بی خدا هستند!!!!

به طور کلی میشه گفت اعتقاد به خدا و دین خیلی چیزی رو عوض نمیکنه (با این که شاید بشه عکسش رو نتیجه گرفت )

به نقل از Radical :
اما خوب اگر به عنوان یک مسلمون نمیرید آهنگ فلان خواننده زن امریکایی رو گوش بدید دین نقش مهمی داره براتون و اگر میرید و گوش میدید بدونید که مشکلی وجود نداره با هر دینی که دوست دارید ازدواج کنید!
:))
شاید مسخره بیاد براتون اما اغلب ادما مستقل از دینشون یک روند زندگی دارند
کمتر کسی وجود داره که کارایی که از نظر خودش منطقی میان و دلیل مخالفی براش وحود نداره برای دینش و خداش ازشون بگذره!!!
آهنگ صرفا یک مثال بود
حجاب مثلا اگر ازاد شه خیلی ها رعایتش نمیکنند :)
حتی خیلی از مسلمون ها...
کافیه صرفا ازاد شه... مثلا در زمان محمد رضا پهلوی از کادر یک بیمارستان توی تهران عکس گرفته بودند از ۴۵ تا زن ۴۰ تاشون بی حجاب بودند :-"
و دانشگاه ها هم همینطور بود
تازه در اون زمان اغلب اعتقادات قوی تری داشتند :)

خب منم منظورم اون دسته از کسانی
بود که دینشون براشون مهمه دیگه!! اینجا منظورم از مسلمون کسی بود که واقعا مسلمونه!! نه این مواردی که شما میگی!! :دی

به نقل از Radical :
۹۹٪ افرادی که در زندان هستند در آمریکا به خدا اعتقاد دارند
در حالی که ۹۳٪ دانشمند آکادمی علوم بی خدا هستند!!!!
به طور کلی میشه گفت اعتقاد به خدا و دین خیلی چیزی رو عوض نمیکنه (با این که شاید بشه عکسش رو نتیجه گرفت )
نه نمیشه از نظر منطقی این نتیجه رو گرفت!!! میشه این نتیجه رو گرفت که افرادی که بی خدا هستند کمتر از کسانی که اعتقاد به خدا دارند به شرطی که مسیحی امریکایی(مسیحیتی که تو امریکا رواج داره) باشند، مرتکب جرم می شوند و بیشتر دنبال علم می روند! ;Dنظر شما چیه ؟

Back
بالا