پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
به نقل از razie95 :
1.چرا توی تاپیک زن ناموس مرد نیست ،بحث عرف و شرع و دین و خدا و خیلی چیزای دیگه پیش اومده؟
چون کسی دنبال نتیجه درین مورد نیست ،همه فقط میخوان بحث کنن
من وقتی با یه نفر در مورد یه چیزی بحث میکنم و برام مهمه که برسم به نتیجه،به هر جایی که کشیده بشه اون بحث،برش میگردونم سر نقطه اول
پس شما دنبال نتیجه نیستی،هدفت بحث کردنه ،نه به نتیجه رسیدن!
2.اتفاقا خیلی خوبه که آدم بحث کنه و اعتقادات خودش رو هم به چالش بکشونه ،اما باکی؟
ببینید پیش نیاز بحث در مورد اسلام اعتقاد به وجود یک دین واحد و درسته
پیش نیاز اعتقاد به دین اعتقاد به خداست
شما وقتی به خدا اعتقاد نداری،چطور میخوای در مورد اسلام بحث کنی؟
شما وقتی با این منطق به بی خدایی رسیدید که جوامع پیشرفته بی خدان و خیلی از دانشمندا به خدا اعتقاد ندارند،حالا من برای بحث با تو باید وارد آمار و ارقام بشم،چیزی که برای من اصلا ملاک نیست!
پس ببین که برای بحث کردن باید یه تفاهم ابتدایی وجود داشته باشه که بعد بر سر اختلافای بعدی بحث بشه
1.چرا توی تاپیک زن ناموس مرد نیست ،بحث عرف و شرع و دین و خدا و خیلی چیزای دیگه پیش اومده؟
کسی در مورد دین حرف نزد مگر اینکه اون بخش از دین به قانون تبدیل شده باشه.پس در واقع در مورد قانون اساسی حرف زده شده نه در مورد دین
چون کسی دنبال نتیجه درین مورد نیست ،همه فقط میخوان بحث کنن
من وقتی با یه نفر در مورد یه چیزی بحث میکنم و برام مهمه که برسم به نتیجه،به هر جایی که کشیده بشه اون بحث،برش میگردونم سر نقطه اول
پس شما دنبال نتیجه نیستی،هدفت بحث کردنه ،نه به نتیجه رسیدن!
خودت جدی فهمیدی چی گفتی ؟
اگه فهمیدی یه توضیح ساده هم بده
2.اتفاقا خیلی خوبه که آدم بحث کنه و اعتقادات خودش رو هم به چالش بکشونه ،اما باکی؟
ببینید پیش نیاز بحث در مورد اسلام اعتقاد به وجود یک دین واحد و درسته
پیش نیاز اعتقاد به دین اعتقاد به خداست
شما وقتی به خدا اعتقاد نداری،چطور میخوای در مورد اسلام بحث کنی؟
شما وقتی با این منطق به بی خدایی رسیدید که جوامع پیشرفته بی خدان و خیلی از دانشمندا به خدا اعتقاد ندارند،حالا من برای بحث با تو باید وارد آمار و ارقام بشم،چیزی که برای من اصلا ملاک نیست!
پس ببین که برای بحث کردن باید یه تفاهم ابتدایی وجود داشته باشه که بعد بر سر اختلافای بعدی بحث بشه
کسی نیومد در مورد دین صحبت کنه. چون دین اصلن تو این بحث مطرح نیست. در مورد اینکه بعضی از قوانین دین تبدیل به قانون شده در مورد خوب یا بد بوندش تو بحث دیگه ای با موضوع جدایی دین از سیاست داره صحبت میشه.
کسی نگفته افرادی مثل رادیکال یا من اعتقاد نداریم چون جوامع پیش رفته بی خدان یا چیزی مشابه.
اول اینکه اصلن این بحث که ما به چیزی اعتقاد داریم یا نه کاملن شخصیه.
دومن شخص من اعتقاد به خدا ندارم چون دلیلی برای وجودش نمی بینم که قانع کننده باشه. ربطی هم به پیشرفت سایر جوامع و حرف سایر افراد هم نداره. تمام دنیا هم شیعه بودن باز هم من منکر وجود قدرت ماورا الطبیعه ای که بخوایم ازش اسمی مثل خدا ببریم بودم.
و این موضوع ربطی به این تاپیک نداره.
بر عکس اعداد و ارقام پدیده ای هست که کاملن ملموسه. به اعداد و ارقام میشه اکتفا کرد. چون معجزه نیستن که یکهو تغییر کنن. قابل دسترسی هستن برای تمام مردم.
اینکه شما درکی از اعداد ارقام ندارید واقعن این سوالو به وجود میاره که چطوری تو سمپاد قبول شدید ؟ چون امتحان بخش ریاضی داشت! اعداد و ریاضیات تنها چیزیه که بین تمام ادم ها ثابت و قابل استناده.
ما هم سره همین اعداد ارقام بحث رو شروع کردیم. و داریم در مورد این صحبت می کنیم که چرا باید رفتاریو دنبال کرد که اعتراض ادم های زیادی رو دنبال داره. و چرا این کار اشتباه یا درسته.
شما شاید دوست داشته باشید هر سری همسرتون شمارو با یک مرد دیگه در حاله صحبت دید شما رو تو خونه قفلتون کنه و اون یکی مرده رو هم از درخت اویزون کنه!!!
یا شاید دوست داشته باشید اصلن تشویقتون کنه!
اینجا در مورد دوست داشتن نیست در مورد اینه که چی عقلانی تره حتا اگه بهش عمل نشه یا عمل کردن بهش سخت باشه.
اگه در مورد بکارت صحبت شد. چون اروین گفت که اگه دختری رابطه جنسی داشته باشه ( چه به میل خودش چه به روش دیگه ای ) اون دختر تا عمر داره فاسد شمرده میشه.
و من گفتم که چرا اصلن استفاده از لغت هایی مثل فاسد و هرزه بی معنی هست.
اینکه یکی میگه بدن ما ماله خداس خیلی مسخرس!
اگه سره به وجود اوردنه که باید بگید بدن شما واسه پدر مادرتونه! یاد اوری می کنم که شما با دی اچ ال از طرف خدا به صندوق پستی خونتون ارسال نشدید.!!!
بدن هر کس ماله خودشه و ما حق انتخاب داریم. ما می تونیم تصمیم بگیریم چه کاری بکنیم یا چه کاری نکنیم. می تونیم در صورت میل دو طرف سکس داشته باشیم و این رو صرفن یک تجربه خوب یا بد بدونیم.
حق داریم از این تصمیم ناراحت باشیم یا یکی از بهترین اتفاقات زندگیمون بدونیمش.
کسی نمی گه حالا همه برن با یکی بخوابن. یه نفر ممکنه نخواد به هر دلیلی ( یه نفر به دلیل دین. یه نفر از این کار خوشش نمیاد یا اصلن هر دلیلی دیگه )
اینکه ما این اجازه بهمون داده شده مهمه حالا یکی ازش استفاده می کنه یکی هم اینرو مخالف ارزش خودش می دونه و استفاده نمی کنه.
ازادی این موقع هست که مطرح میشه. که هر فرد به عنوان یک فرد ارزش گذاری میشه و از حقوق شخصی و فردی بهره مند میشه و اجازه داره در مورد خودش و رفتارش تصمیم بگیره.