Radikal
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- داغ دیده ام بعله!
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- سیاستگذاری علم و فناوری
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
والا شما وقتی نمیتونید دلیل قانع کننده بیارید یا فحش میدید یا مسخره میکنید یا دیگران رو روشن فکر نما میدویند تمامی پست هاتون بدون این که نقطه ایش بی جواب بمونه پاسخ داده شد اگر نیازه میتونم مثل بالایی یک دور بحث رو با هم مرور کنیم!!!
:د
اگر من به خط به خط ش جواب دادم تنها یک دلیل داشت اون هم این که دیگه نتونید ادعا کنید که نتونستم جواب بدم
و جالبه وقتی میای تمام و کمال جواب بدی میشی صفحه پر کن و وقتی چواب ندی میگن جوابی نداشتی نتونستی برای ادعاهات دلیل بیاری!!!!
فعلن که به نظر میرسه این شمایید که با منحرف کردن تاپیک قصد پیچوندن دارید. :)
شما هم الان کاری بجز تصدیق هم فکرتون نمیکنید . حداقل ما دلیل داریم .
شما فقط بلدید به دیگران توهین کنید؟ :)
اگر دلیلی دارید بگید نیاز به کوبیدن دیگران نداره اگر میگید زن باید ناموس مرد باشه
دلایلتون رو تایپ کنید و بگید! نه این که بیاید دیگران رو تخریب کنید و بگید که چرت و پرت میگن
شما دلیل خودتون رو بگید و با هم بحث میکنیم! :)
:)
این نقطه دراوردنا از کل مطلب هم دلیلش همینه که میخوان گوشاشونو ببندن به روی حرف حق و نشنیده بگیرنش
به قول شما پیچندن اصطلاح جالب تریه!
پس بهتره خودشون با خودشون بحث کنند و همدیگه رو تایید کنند و تصدیق کنند و بگند به به چه انسان های روشن فکری هستیم ما!
والا شما وقتی نمیتونید دلیل قانع کننده بیارید یا فحش میدید یا مسخره میکنید یا دیگران رو روشن فکر نما میدویند تمامی پست هاتون بدون این که نقطه ایش بی جواب بمونه پاسخ داده شد اگر نیازه میتونم مثل بالایی یک دور بحث رو با هم مرور کنیم!!!
:د
اگر من به خط به خط ش جواب دادم تنها یک دلیل داشت اون هم این که دیگه نتونید ادعا کنید که نتونستم جواب بدم
و جالبه وقتی میای تمام و کمال جواب بدی میشی صفحه پر کن و وقتی چواب ندی میگن جوابی نداشتی نتونستی برای ادعاهات دلیل بیاری!!!!

فعلن که به نظر میرسه این شمایید که با منحرف کردن تاپیک قصد پیچوندن دارید. :)
شما هم الان کاری بجز تصدیق هم فکرتون نمیکنید . حداقل ما دلیل داریم .
خانومه محترم قبل این ک دستاتونو ب درد بیارین و ی مشت چرت و پرت بنویسین برین چن صفه قبل پستای نیمازو بخونین و ببینین ک طرف کم آوزد و بحثو عوض میکرد
من ک آدم با دینیم و ب همه چی معتقدم و تا آهر بحث هسم و اینا برین آمارمو در بیارین
اون ویژگی هایی ک گفتی برا ی مشت آدم عربه زبون نفهمه ک ب هیچ صراطی مستقیم نیستن
++برو پستای نیمارو بخون بعدا بیا اینجا همونا رو نقل قول کن
خودم باهات کل کل میکنم
ببینم کی کم میاره
با تشکر
شما فقط بلدید به دیگران توهین کنید؟ :)
اگر دلیلی دارید بگید نیاز به کوبیدن دیگران نداره اگر میگید زن باید ناموس مرد باشه
دلایلتون رو تایپ کنید و بگید! نه این که بیاید دیگران رو تخریب کنید و بگید که چرت و پرت میگن
شما دلیل خودتون رو بگید و با هم بحث میکنیم! :)
:)

سالته عن الرجل یقتل ابنه. ا یقتل به؟ قال: لا.)) حلبی می گوید: از امام صادق درباره ی مردی که پسرش را کشته است ، سئوال کردم که آیا به خاطر فرزندش کشته می شود ؟ ایشان فرمود :خیر.
" نمی دونم دیگه چی بگم واسه این حرفتون...