- نام مرکز سمپاد
- فرز2
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
پ.ن با عرض معذرت خدمت آقایون محترم اگه تند رفتم! سعی کردم به ایشون مثل خودشون جواب بدم تا بفهمن طرز تفکرشون غلطه
حرفای شما منو یاد 100 سال پیش میندازه البته طبق فیلمایی که دیدم! واقعا دید شما نسبت به زن یه موجود ضعیفه؟ وقتی اینطور درمورد زن ها و دخترا صحبت میشه حس می کنم طرف صحبتتون یه بچه گربه ی یتیمه یا حتی یه وسیله ! و این جای بسی تاسفه که برای دخترا ارزش و احترام قائل نمی شید براتون یه موجوده که فقط باید کنترل شه و خودش عقل و شعور نداره که بفهمه کجآ بره چیکار کنه چیکار نکنه! چرا فکر می کنید فقط خودتون ادمید؟ چرا فکر می کنید فقط خودتون می فهمید؟ زن ضعیفه؟ اگه ضعیفه چطور حوا آدم رو تحت تسلطش قرار داد و مجبورش کرد بت خوردن میوه ممنوعه؟ شما قوی هستید؟ مردا اگه قوی هستن چرا تا دو تا نخ موی رنگ شده می بینن از خود بیخود میشن؟! اگه قراره با اون دلایل مضحک زنان رو ضعیف جلوه بدید منم میتونم با دلایل نسبتا منطقی خودم بگم که با عرض پوزش مرد ها موجوداتی به شدت ضعیف النفس هستن که علاوه بر اینکه نمی تونن امنیت زنان رو فراهم کنند خودشون عامل در خطر افتادن امنیت زنان هستندبه نقل از mnmnm :اولا که زن اساسا موجود ضعیفیست و گرنه بهش نمیگفتن ضعیفه ثانیا که غیرت و ناموس دو طرفس زنا بی غیرت شدن نباید مثه میوه ی ممنوعه مردا رو هم فاسد کنن ثالثا غیرت مردا با بعضی بی فرهنگی ها وجهه ش خراب شده و گرنه چیز خیلیم خوبیه مثلا اگه مردی نباشه که از خواهرش جلو چشم نامحرم محافظت کنه علاوهبر اینکه چارتا کشیده ای که تو صورت دختره خالی میکنه و بهش یاد میده خودشو یه جوری نکنه که پسر مردم بیفته دنباللش اون سه تا اردنگی که تو شکم پسره خالی میکنه احتمال اینکه پسره روش به دخترا باز خودش چنتا دختر دیگه رو هم فاسد کنه کمتر میکنه.
همه این به کنار اول تایپیک زدس چرا زن بدون اجازه ی مرد نمتونه بره بیرون خوب این دستور اسلام جنابعالی از همین حرفت معلومه با اساس شریعت مشکل داری نه با اینکه زن تو خونه باشه یا نه روایت داریم زنه شوهرش بیرون بوده پدرش مرده بی اجازه ی شوهر نرفته بیرون پیامبر ان چنان درجاتی در بهشت واسش ذکر کرده که نگو
و اخر اینکه این تابعیت مرد از زن و بالعکس حرف خدا پیغمبره شرط لوطی گریم حکم میکنه حرفو دو دستی بذاری رو چشمت بگی
چشم
پ.ن با عرض معذرت خدمت آقایون محترم اگه تند رفتم! سعی کردم به ایشون مثل خودشون جواب بدم تا بفهمن طرز تفکرشون غلطه