• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

به نقل از mnmnm :
اولا که زن اساسا موجود ضعیفیست و گرنه بهش نمیگفتن ضعیفه ثانیا که غیرت و ناموس دو طرفس زنا بی غیرت شدن نباید مثه میوه ی ممنوعه مردا رو هم فاسد کنن ثالثا غیرت مردا با بعضی بی فرهنگی ها وجهه ش خراب شده و گرنه چیز خیلیم خوبیه مثلا اگه مردی نباشه که از خواهرش جلو چشم نامحرم محافظت کنه علاوهبر اینکه چارتا کشیده ای که تو صورت دختره خالی میکنه و بهش یاد میده خودشو یه جوری نکنه که پسر مردم بیفته دنباللش اون سه تا اردنگی که تو شکم پسره خالی میکنه احتمال اینکه پسره روش به دخترا باز خودش چنتا دختر دیگه رو هم فاسد کنه کمتر میکنه.
همه این به کنار اول تایپیک زدس چرا زن بدون اجازه ی مرد نمتونه بره بیرون خوب این دستور اسلام جنابعالی از همین حرفت معلومه با اساس شریعت مشکل داری نه با اینکه زن تو خونه باشه یا نه روایت داریم زنه شوهرش بیرون بوده پدرش مرده بی اجازه ی شوهر نرفته بیرون پیامبر ان چنان درجاتی در بهشت واسش ذکر کرده که نگو
و اخر اینکه این تابعیت مرد از زن و بالعکس حرف خدا پیغمبره شرط لوطی گریم حکم میکنه حرفو دو دستی بذاری رو چشمت بگی
چشم
حرفای شما منو یاد 100 سال پیش میندازه البته طبق فیلمایی که دیدم! واقعا دید شما نسبت به زن یه موجود ضعیفه؟ وقتی اینطور درمورد زن ها و دخترا صحبت میشه حس می کنم طرف صحبتتون یه بچه گربه ی یتیمه یا حتی یه وسیله ! و این جای بسی تاسفه که برای دخترا ارزش و احترام قائل نمی شید براتون یه موجوده که فقط باید کنترل شه و خودش عقل و شعور نداره که بفهمه کجآ بره چیکار کنه چیکار نکنه! چرا فکر می کنید فقط خودتون ادمید؟ چرا فکر می کنید فقط خودتون می فهمید؟ زن ضعیفه؟ اگه ضعیفه چطور حوا آدم رو تحت تسلطش قرار داد و مجبورش کرد بت خوردن میوه ممنوعه؟ شما قوی هستید؟ مردا اگه قوی هستن چرا تا دو تا نخ موی رنگ شده می بینن از خود بیخود میشن؟! اگه قراره با اون دلایل مضحک زنان رو ضعیف جلوه بدید منم میتونم با دلایل نسبتا منطقی خودم بگم که با عرض پوزش مرد ها موجوداتی به شدت ضعیف النفس هستن که علاوه بر اینکه نمی تونن امنیت زنان رو فراهم کنند خودشون عامل در خطر افتادن امنیت زنان هستند

پ.ن با عرض معذرت خدمت آقایون محترم اگه تند رفتم! سعی کردم به ایشون مثل خودشون جواب بدم تا بفهمن طرز تفکرشون غلطه

به نقل از ❀uranuscelona❀ :
حرفای شما منو یاد 100 سال پیش میندازه البته طبق فیلمایی که دیدم! واقعا دید شما نسبت به زن یه موجود ضعیفه؟ وقتی اینطور درمورد زن ها و دخترا صحبت میشه حس می کنم طرف صحبتتون یه بچه گربه ی یتیمه یا حتی یه وسیله ! و این جای بسی تاسفه که برای دخترا ارزش و احترام قائل نمی شید براتون یه موجوده که فقط باید کنترل شه و خودش عقل و شعور نداره که بفهمه کجآ بره چیکار کنه چیکار نکنه! چرا فکر می کنید فقط خودتون ادمید؟ چرا فکر می کنید فقط خودتون می فهمید؟ زن ضعیفه؟ اگه ضعیفه چطور حوا آدم رو تحت تسلطش قرار داد و مجبورش کرد بت خوردن میوه ممنوعه؟ شما قوی هستید؟ مردا اگه قوی هستن چرا تا دو تا نخ موی رنگ شده می بینن از خود بیخود میشن؟! اگه قراره با اون دلایل مضحک زنان رو ضعیف جلوه بدید منم میتونم با دلایل نسبتا منطقی خودم بگم که با عرض پوزش مرد ها موجوداتی به شدت ضعیف النفس هستن که علاوه بر اینکه نمی تونن امنیت زنان رو فراهم کنند خودشون عامل در خطر افتادن امنیت زنان هستند

پ.ن با عرض معذرت خدمت آقایون محترم اگه تند رفتم! سعی کردم به ایشون مثل خودشون جواب بدم تا بفهمن طرز تفکرشون غلطه

به نقل از mnmnm :
اولا که زن اساسا موجود ضعیفیست و گرنه بهش نمیگفتن ضعیفه ثانیا که غیرت و ناموس دو طرفس زنا بی غیرت شدن نباید مثه میوه ی ممنوعه مردا رو هم فاسد کنن ثالثا غیرت مردا با بعضی بی فرهنگی ها وجهه ش خراب شده و گرنه چیز خیلیم خوبیه مثلا اگه مردی نباشه که از خواهرش جلو چشم نامحرم محافظت کنه علاوهبر اینکه چارتا کشیده ای که تو صورت دختره خالی میکنه و بهش یاد میده خودشو یه جوری نکنه که پسر مردم بیفته دنباللش اون سه تا اردنگی که تو شکم پسره خالی میکنه احتمال اینکه پسره روش به دخترا باز خودش چنتا دختر دیگه رو هم فاسد کنه کمتر میکنه.
همه این به کنار اول تایپیک زدس چرا زن بدون اجازه ی مرد نمتونه بره بیرون خوب این دستور اسلام جنابعالی از همین حرفت معلومه با اساس شریعت مشکل داری نه با اینکه زن تو خونه باشه یا نه روایت داریم زنه شوهرش بیرون بوده پدرش مرده بی اجازه ی شوهر نرفته بیرون پیامبر ان چنان درجاتی در بهشت واسش ذکر کرده که نگو
و اخر اینکه این تابعیت مرد از زن و بالعکس حرف خدا پیغمبره شرط لوطی گریم حکم میکنه حرفو دو دستی بذاری رو چشمت بگی
چشم

خوبه دیگه کم کم شروع کنید به خوندن مردا شیرن! و دخترا چی چین.

دخترا مثل خرگوشن.

ببینید دعوا بین مرد و زن نیست. این ادمی هم که اومده این حرف هارو زده ( این میم و نون!) یه نفر که احتمالن اکانت دومش هست و اومده حرف های خودشو تایید کنه.

اگه جامعه ی امروز مشکل داره نصف مشکلش مرداس نصف مشکلش زن ها.

زنایی که تو خونه میشینن و وقتشون رو با تلفن زدن به همو مهمونی رفتن تلف می کنن و تمام افتخارشون اینه که خونشون تمیزه و غذاهاشون خوشمزه. ( خودشون رو به حد یه خدمتکار پایین میارن و این رو مادری میدونن )

مادری و زن بودن نهایتش برمیگرده به بزرگ کردن بچه تا سنی که بچه بتونه حرف بزنه و بعدش به عهده مهد کودک و مدرسس.

وقتی یه زن کار نکنه هیچ مردی هم نمیاد به ازادی زن فکر کنه.

اگه همسر من هم کار نکنه و صرفن بخواد بره مهمونی و برای هر مهمونی یه دست لباس جدید بخره بدیهتن من ازش جدا میشم.
ولی چه عیبی داره یه زن کار کنه و خب اگه لازمه برای افزایش بازده کارش و بیشتر مفید بودن و کمتر خسته شدن لباس راحت تری بپوشه و گاهی برای انجام کارش از کشور خارج بشه یا مسافرت داشته باشه. کسی با این مخالف نیست.

بیشتر زن های ایران منبع درامد خانواده نیستن تنها مصرف کنندن. یه خانواده ایرانی یک منبع درامد داره حالا این خانواده ۲ نفره باشه یا ۱۰ نفره باز هم منبع درامد فقط شوهره.

خب بدیهیه تو این جامعه کسی به ازادی زن اهمیت نمیده. چون اون زن نیازی به ازادی نداره ازادی بیشتر باعث خرج بیشتر واسه اون شوهره.

من خودم ادمی هستم که به شدت به عدالت و برابری حقوق زن و مرد معتقدم. ولی باید این رو هم بدونید که کسی که براش باید تلاش کنه زن ها هستن. و کسایی که جلو این ازادی رو گرفتن باز هم زن ها.

در این مساله مرد ها خیلی هم خوشحال تر میشن اگه زن ها به ازادی برسن و خانواده دو تا منبع درامد داشته باشه و خونه ی بزرگتر و وسایل تفریحی بیشتر نتیجش باشه.

( حرف من در مورد همه ی زن ها نیست بدیهتن این بین کسانی هستن که همین الان هم به قدر خیلی زیادی زحمت می کشن و زن هایی هستن که حتا منبع اصلی درامد خانواده هستن ولی این افراد در اکثریت نیستن. الان خیلی از زن ها تحصیلات قابل رقابت با مرد ها دارن و به همون میززان کار می کنن. ولی باز هم تعدادشون در اکثریت نیست. )

اینو در نظر بگیرید زن هیچ تعهدی در قبال کارای خونه نداره یا حتی کار بیرون اگه تو خونش کار کنه لطف کرده همین!!

اینو در نظر بگیرید زن هیچ تعهدی در قبال کارای خونه نداره یا حتی کار بیرون اگه تو خونش کار کنه لطف کرده همین!!

همینه که تو جوامعی مثل ایران مرده هم لطف می کنه به زن اجازه ی خروج از خونه و کشور رو نمیده و مجبورش می کنه غیر از صورت جاییش معلوم نباشه.

به هر حال همونطور که گفتم بزرگترین دشمن برابری حقوق زن و مرد در ایران زن های ایران و افکارشون هست.

چون هنوز نمی فهمن که در ازای انجام بهتر و بیشتر وظایف هست که حقوق داده میشه (‌ حالا شما بگو حقوق مادی یا مدنی )

به نقل از مازیمون :
همینه که تو جوامعی مثل ایران مرده هم لطف می کنه به زن اجازه ی خروج از خونه و کشور رو نمیده و مجبورش می کنه غیر از صورت جاییش معلوم نباشه.

به هر حال همونطور که گفتم بزرگترین دشمن برابری حقوق زن و مرد در ایران زن های ایران و افکارشون هست.

چون هنوز نمی فهمن که در ازای انجام بهتر و بیشتر وظایف هست که حقوق داده میشه (‌ حالا شما بگو حقوق مادی یا مدنی )
به نظر من در عین داشتن یه زندگی مشترک باید استقلال حفظ بشه! هم زن و هم مرد باید مستقل باشن الان که زن ها هم پا به پای مردا بیرون کار می کنند بنابراین کار خونه نمیتونه رو دوش یه نفر فقط باشه! هر دو در کنار هم!!

به نظر من در عین داشتن یه زندگی مشترک باید استقلال حفظ بشه! هم زن و هم مرد باید مستقل باشن الان که زن ها هم پا به پای مردا بیرون کار می کنند بنابراین کار خونه نمیتونه رو دوش یه نفر فقط باشه! هر دو در کنار هم!!

ببینید من نمی گم کار خونه باید رو دوش یکی از افراد باشه. ولی من میگم که یک زن باید کار کنه و حقوق هر دو نفر باید به یک حساب بره.

یعنی هر دو نفر باید از حقوقشون برای دادن مخارجشون استفاده کنن. من در مورد کار خونه حرف نمی زنم ولی هر دو نفر باید بیرون کار کنن.

اصلن بحث ازادی زن ها و حقوق اجتماعی برابر با ورود زن ها به محل کار شروع شد. شما نمی تونید ورود زن به محل کار و کار تمام وقتش رو فراموش کنید و ازادی بگیرید ( این کار شدنی هست ولی نتیجه مطلوبی نخواهد داشت )

اگه یک زن حقوق برابر می خواد این خودشه که باید تلاش کنه. کار کنه به صورت تمام وقت. به طوری که بتونه یه زندگی مستقل رو با درامدش پایه گذاری کنه. بعد می تونه بناله از نداشتن حقوق برابر. وگرنه شما فرض کن کار نداشته باشید و توانایی کار کردن هم نداشته باشید. و خب بدیهتن دیگه بعد از ۲۵ سالگی دیگه ماکسیمم باید از پدر و مادر جدا بشید. خوب چطوری می خواید ادامه زندگی بدید ؟

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید. مثلن می تونید در مورد گرفتن مجوز پوشیدن شلوار جین تو فرانسه.
یا جریانات برابری حقوق مردو زن تو امریکا و انگلیس

در مورد فمنیسم

و تاریخچه برابری حقوق زن و مرد و نحوه ی رسیدن بهش بخونید.

این برابری حقوق زن و مرد یکی از معجزات خدا نبود! یکی نتیجه ی ۵۰ سال تلاش بی وقفه بود و اگه امروز به بهترین شکل خودش رسیده به خاطر اینه که اون افراد نمیان بگن : زن تعهدی نسبت به کار خونه یا بیرون خونه نداره!

مردم کار می کنن تا زندگی بهتر داشته باشن. و روند زندگی زن های ایران با حتا با سال های ۱۹۱۰ امریکا قابل مقایسه نیست. (‌خیلی راه داره تا به اون حد برسه)

نمودار اشتغال زنان در سال 91 رو میذارم :

6pxjBaQXCAKf0IxiNtd2UzqfCkmiJ.jpg

یک توضیحی راجع به نمودار هاش بدم

مثلاً نمدارشهری رو بررسی میکنیم :

31% افراد بالای 10 سال کار میکنند (اعم از زن و مرد)

حالا به تفکیک جنسیت :

52.7% مردها بالای 10 سال کار میکنند

9.6% زن های بالای 10 سال کار میکنند

خوب مشخصه با این وضع برابری حقوق معنایی نداره!!!

منبع : www.amar.org.ir/Portals/0/Files/fulltext/1391/n_niru_91-4.pdf

مرکز آمار ایران :)

به نقل از mnmnm :
چشم
يني واقعا متاسفم
تو اولين كسي هستي كه من بهش تا حالا ديس دادم
و كاملا لياقتش رو داشتي

عزيزم زنها مردا رو فاسد ميكنن؟؟؟
اون مردا هستن كه نميتونن شلوارشونو بچسبن :|

يكم عقل هم خدا داده به همه

به نقل از mnmnm :
چشم

اولا که اساسا مرد موجود ضعیفی بود که زن شد ضعیفه ؛
بعدشم شما میخوای قبل از اینکه اظهار نظر کنی یکم فکر کن :) الان زنا فاسد شدن ؟؟ عمه ی منه که میره رژ صورتی میزنه ؛ ابروشو اونطوری نازک میکنه ؟ شما مث اینکه تو اجتماع زیاد نیستی که این چیزا رو ببینی + نمیگم همه ی زنا از دم پاک و معصومن ولی حق نداری اینطوری جمع ببندی و صحبت کنی.

اونجا که گفتید آزادی زیاد زنان موجب بی بند و باری میشه و این حرفا :-" خب نداشتن آزادی کامل یعنی نداشتن استقلال کامل واسه برنامه ریزی و...
البته من این منظور رو غیر مستقیم برداشت کردم

شما حرف منو کامل نخوندین، اولن که اون حرف من نبود و خانم سالی کلاین گفته بود

دومن اینکه اصلن همچین حرفی هم نزده، گفته که چیزی که غربی ها از آزادی زنان به دست آوردن مشروعیت بخشیدن به بی و بند و باری مردان بوده

شما از حرفای من تفسیر به رای کردین

به نقل از مازیمون :
خوبه دیگه کم کم شروع کنید به خوندن مردا شیرن! و دخترا چی چین.

دخترا مثل خرگوشن.

ببینید دعوا بین مرد و زن نیست. این ادمی هم که اومده این حرف هارو زده ( این میم و نون!) یه نفر که احتمالن اکانت دومش هست و اومده حرف های خودشو تایید کنه.

اگه جامعه ی امروز مشکل داره نصف مشکلش مرداس نصف مشکلش زن ها.

زنایی که تو خونه میشینن و وقتشون رو با تلفن زدن به همو مهمونی رفتن تلف می کنن و تمام افتخارشون اینه که خونشون تمیزه و غذاهاشون خوشمزه. ( خودشون رو به حد یه خدمتکار پایین میارن و این رو مادری میدونن )

مادری و زن بودن نهایتش برمیگرده به بزرگ کردن بچه تا سنی که بچه بتونه حرف بزنه و بعدش به عهده مهد کودک و مدرسس.

وقتی یه زن کار نکنه هیچ مردی هم نمیاد به ازادی زن فکر کنه.

اگه همسر من هم کار نکنه و صرفن بخواد بره مهمونی و برای هر مهمونی یه دست لباس جدید بخره بدیهتن من ازش جدا میشم.
ولی چه عیبی داره یه زن کار کنه و خب اگه لازمه برای افزایش بازده کارش و بیشتر مفید بودن و کمتر خسته شدن لباس راحت تری بپوشه و گاهی برای انجام کارش از کشور خارج بشه یا مسافرت داشته باشه. کسی با این مخالف نیست.

بیشتر زن های ایران منبع درامد خانواده نیستن تنها مصرف کنندن. یه خانواده ایرانی یک منبع درامد داره حالا این خانواده ۲ نفره باشه یا ۱۰ نفره باز هم منبع درامد فقط شوهره.

خب بدیهیه تو این جامعه کسی به ازادی زن اهمیت نمیده. چون اون زن نیازی به ازادی نداره ازادی بیشتر باعث خرج بیشتر واسه اون شوهره.

من خودم ادمی هستم که به شدت به عدالت و برابری حقوق زن و مرد معتقدم. ولی باید این رو هم بدونید که کسی که براش باید تلاش کنه زن ها هستن. و کسایی که جلو این ازادی رو گرفتن باز هم زن ها.

در این مساله مرد ها خیلی هم خوشحال تر میشن اگه زن ها به ازادی برسن و خانواده دو تا منبع درامد داشته باشه و خونه ی بزرگتر و وسایل تفریحی بیشتر نتیجش باشه.

( حرف من در مورد همه ی زن ها نیست بدیهتن این بین کسانی هستن که همین الان هم به قدر خیلی زیادی زحمت می کشن و زن هایی هستن که حتا منبع اصلی درامد خانواده هستن ولی این افراد در اکثریت نیستن. الان خیلی از زن ها تحصیلات قابل رقابت با مرد ها دارن و به همون میززان کار می کنن. ولی باز هم تعدادشون در اکثریت نیست. )

دقیقن اختلاف ما با غربی ها برای مسئله آزادی زنان از همینجا شروع میشه

هیچ آدمی که یه ذره عقل داشته باشه مخالف آزادی زن نیست ولی ما با این تعریف آزادی غربی ها مخالفیم

اونا میگن آزادی که از زن ها به عنوان وسیله ای برای کسب سود بیشتر و پول بیشتر استفاده کنن

درآمد سالانه میلیاردها دلار از صنعت پورنوگرافی مثلن و ... (من در نظرم کار کردن توی این صنعت برای زن ها قبیحه، این فقط دیدگاه دین نیست، خود فمنیست ها هم قبول دارن)

الان مثلن کشور آمریکا هی میگه آزادی زنان و از حقوق بشر حرف میزنه، تاحالا چندتا نخست وزیر یا رئیس جمهور زن داشته ؟؟؟ هیچی

× البته الان توی جامعه ما این طرز فکر شما خیلی زیاد شده. اگه از سوال کنی اکثر پسرائی که میخوان ازدواج کنن یا دنبال دختری هستن که باباش پولدار باشه یا خودش کارمند باشه مثلن

مرد وظیفشه به زن نفقه بده، چه زن شاغل باشه و چه شاغل نباشه و برای دادن این نفقه هیچ منتی نباید به کسی داشته باشه

پس زن خانه دار باعث خرج بیشتر نیست.

به نقل از مازیمون :

اولن خروج زن از منزل در مواردی که خلاف شئون مرد یا خلاف حق استمتاع مرد نباشه نیاز به اجازه شوهر نداره

دومن هم هیچ مردی هیچ زنی رو مجبور به حجاب نکرده، اگه زنی حجاب داره بخاطر دینشه

Back
بالا