• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

به نقل از Radical :
اتفاقاً در جوامع مذکور مالیات گاهی تا 60% میرسه و با توجه به قیمت اجناس در آمد خیلی بالا نیست (مثل دانمارک - مالیات 55%) حالا این جوامع سطح شادی بیشتری دارند× :)

والا انقدری که شما مطمئنید باور کنید قانون گذارا اطمینان نداشتند!!! ;D

دلیلش چیه؟ :د

به قول ابن سینا : به قومی مبتلا شدیم که فکر میکنند خداوند جز آن ها کسی را هدایت نکرده است!!! :)

متن صریح سال 1949 موجوده اون سایت ها احتمالاً غیر معتبر بودند! :)
دانمارک جزء ده کشور اول دنیا توی درآمد سرانه هست حدود 60000 دلار، و حدود 12 برابر ایران! حتی با مالیات 50% و قیمت های دو برابر کشور ما (که انقدر گرون تر نیست، اوضاع ایران دو ساله از لحاظ قیمتی خیلی وحشتناک شده) هنوز حداقل سه برابر ما قدرت خرید دارن!
من مطمئنم چون سخنگوی شورای نگهبان پیش از انتخابات سال 88 و امسال تأکید کرد که ما تفسیری تا به حال از رجال ارایه نکرده ایم و منظور اشخاص هست و نامزدی بانوان مشکلی نداره.
من هر دو تا کنفرانس خبری رو خودم از تلویزیون دیدم!
من قانونی شدنش توی ایران رو غیر ممکن دونستم نه اثر گذاشتن روی شادی مردم!
باز هم سوال بی جواب مونده!

من هیچ وقت نگفتم بیاید برید خیانت کنید. من فقط گفتم با خیانت نمیشه با روش کشتار و خون ریزی مقابله کرد. اگه همسرتون ( همسر فکر کنم هم مرد رو شامل میشه هم زن ) به شما خیانت کرد نمی تونید برید همسرتون و معشوقشو بکشید. یا مثلن برای پیش گیری این ترس رو درش ایجاد کنید که اگه دست از پا خطا کنه می کشیدش. همونطوری که گفتم اون محیط اسمش خونس و اون جا خانواده زندگی می کنه نه پلیس و دزد.

SM2A اینکه به یه نفر که حرفه حقی می زنی نمی تونی بگی فمنیست. به هر حال به نظره من طرفدار فمنیسم بودن تو ایران کاملن بد تعریف شده و معمولن جز عده خیلی کمی از زن ها واقعن حتا حقوق خودشون رو نمی دونن که بخوان دنبالش باشن. قضیه همون کارخونه شکلات سازی تو کانگو هست که حتا نمی دونن اون دونه دونه کاکایو هست که دارن صادر می کنن.

این حرفت هم که
شما که به اسلام ایمان نداری و قبولش نداری می تونی بری جای دیگه زندگی کنی

فکر کنم قبلن هم گفتم شاه خدا بیامرز یه حذبی تشکیل داد به اسم رستاخیز، گفت همه میاید عضوش میشید اگه نشدید برید پاسپورتتون رو بگیرید و از مملکت خارج شید!!!

خب حالا دو نکته هست.
۱. اون زمان ایرانی ها می تونستن با پاسپورشتون بدون مشکلی به هر جا که می خوان سفر کنن و جزو قشر ثروت مند اون جامعه به حساب بیان به خاطر ارزش پول ایران و ارزش پاسپورت ایرانی

۲. جایه اسلام بیا اون رستاخیز رو بذار، تفاوتی عملن نداره.

خب چیزی هست به عنوان بحث و دلیل اوردن. اینکه شما دلیل من رو قبول ندارید یه حرفه و اینکه بدون دلیل و به زور حرفی زدن یه چیزه دیگه.

برای ازدواج اجازه پدر لازمه و بر طبق اینکه ما تو جامعمون اجازه مستقل شدن به دختر ها رو به طور معمولی نمیدیم (خانواده سعی می کنه از استقلال دختره جلوگیری کنه به طور معمول ) پس رسمن دختره حق انتخاب تو ازدواجش رو نداره. یعنی اگه دختره از یه پسری خوشش بیاد و اون خانواده باهاش مخالف باشن و دختره بخواد شکایت کنه دیگه خودش جایی یا منبع درامدی برای خودش نداری این یعنی شکایت کردن عملن قابل اجرا نیست.

و اینکه ما میگیم دختره پشتش به خانواده باید گرم باشه به خاطر اینه که خونه و شغل مستقل نداره. ( البته الان پسر هاشم ندارن. دلیلش اینه که هزینه خونه زیاده و کار کمه و وقتی بابات پولتو میده چه کاریه بری خودتو به زحمت بندازی ؟‌)

و در این مورد نمی گم همه اینطوری هستن. نه دختر عمویه من بعد تموم شدن لیسانسش کاملن از خونوادش جدا شد حتا از تهران رفت و شاید تنها دختری تو خانواده ی ما بود که من همیشه پشت کارش رو تحسین می کردم.

رجل یه کلمه ی عربی هست و به خاطر اینکه در جامعه ایران تا چند سال پیش استفاده از کلمات عربی نشون دهنده تحصیل کرده بودن و اینا بوده به این شکل نوشته شده و باید در نظر بگیریم که قوانین ما از اسلام گرفته شده و خب طبیعتن استفاده از کلمات عربی توش کاملن معقوله.

ولی نکته اینجاس که تو همون امریکا ی پیشرفته هم زن کاندید ریاست جمهوری شد. زن قاضی شد. اگه زن رییس جمهور نشد به این دلیل بود که کناره گیری کرد. و اینکه تو اون زمان یک رنگین پوست هم کاندید بود و اون رنگین پوست حرف ها و نظرات عاقلانه تری داشت تقریبن کاملن قابل پیش بینی بود که اوباما رییس جمهور خواهد شد و این برای امریکا که اولین رییس جمهور غیر سفید پوست رو داشت و از یک تاریخه بردگی و نژاد پرستی رنج میبرد خیلی اهمیت داشت ( برای مردم عادی)

تو ایران ما رسمن تاحالا کاندید ریاست جمهوری زن یا از یک اقلیت دین دیگه ( که اصلن امکان نداره ) نداریم. و خب اینکه بعد عمری دوباره یک وزیر زن داشتیم ( که واقعن فکر نکنم هیچ زنی به اون افتخار کنه ) ما خیلی قبل تر وزیر اموزش و پرورش زن داشتیم.

من در مورد اسلام بحثی ندارم. اسلام در زمان پهلوی با قوانینی که برای دادن حقوق بیشتر به زن ها بود مخالفت کرد ( نمیاینده های اسلامی منظورم هستن)

اون قوانین به زن ها حق رای داد و زن ها رو از شمار مجنون ها جدا کرد و این گرفتن اجازه ازدواج مجدد برای مرد هارو به شدت سخت کرد. و فقط به این شرط که زن نتونه باردار شه و محدودیت خاصی داشته باشه مرد حق ازدواج مجدد داشت.

یه نکته هم وجود داره وقتی من میگم دختر یا زن منظورم واقعن به این که باکره باشه یا نباشه نیست.

ببین پدر یه دختر همواره همراهش نیست که وقتی یه نفر می خواد تجاوز کنه بتونه جلوشو بگیره. بعدن فرض کن پدره باشه. وقتی دو نفر به یه نفر حمله کنن حالا چه پدره باشه یا نباشه اون اتفاق که نباید می افته. پس امنیت با همراه داشتن ولد مذکور به وجود نمیاد.

و فکر نکنید فقط تجاوز به دختر ها میشه. شاید به دختر ها اهمیتش تو جامعه بیشتر باشه. ولی به پسر های کم سن و سال هم میشه و همون قدری روی روان اون دختر تاثیر داره که رو روان اون پسر.

اینکه تو جامعه ما بکارت دختر اهمیت خیلی زیادی داره واقعن مسخرس و فکر نکنم برای امروز واقعن با این مشکلی وجود داشته باشه. یعنی یه دختری که بکارتشو از دست داده خیلی راحت می تونی دوباره اونو برگردونه. یا حالا راه های دیگه ای برای گذروندن خر از پل هست.

دانمارک جزء ده کشور اول دنیا توی درآمد سرانه هست حدود 60000 دلار، و حدود 12 برابر ایران! حتی با مالیات 50% و قیمت های دو برابر کشور ما (که انقدر گرون تر نیست، اوضاع ایران دو ساله از لحاظ قیمتی خیلی وحشتناک شده) هنوز حداقل سه برابر ما قدرت خرید دارن!
من مطمئنم چون سخنگوی شورای نگهبان پیش از انتخابات سال 88 و امسال تأکید کرد که ما تفسیری تا به حال از رجال ارایه نکرده ایم و منظور اشخاص هست و نامزدی بانوان مشکلی نداره.
من هر دو تا کنفرانس خبری رو خودم از تلویزیون دیدم!
من قانونی شدنش توی ایران رو غیر ممکن دونستم نه اثر گذاشتن روی شادی مردم!
باز هم سوال بی جواب مونده!

چند تا نکته : دانمارک یکی از بالاترین مالیات هارو در جهان داره. این کشور منبع معدنی خاصی نداره و اکثر درامدش از مالیات کسب میشه. درامد مردم زیاده ولی در کنارش به شدت قیمت مواد اولیه زیاده. پس نمی تونی بر این بحث که در امد زیاده رو مستقیم با قدرت خرید مردم مقایسه کنی.

از اون ۶۰۰۰۰ دلار تقریبن ۳۰ تاش بیشتر نمی مونه که شما ازش مالیت ماشین و کابل تلویزیون رو هم کم کنی میمونه سالی دست بالا که میشه ماهی دو هزار دلار.

و بسته به اینکه خرج خورد و خوراک بر حسب واحد پول خودشون هست که پس میشه گفت ارزش این پول چیزی بیشتر از ۲ میلیون تومن تو ایران نیست. این یعنی قدرت خرید مردم تو دانمارک با قدرت خرید کسی که تو ایران درامد دو میلیونی داره ( که درسته درامد زیادی شاید برای بعضی خانواده ها باشه ولی فکر کنم تو بین خانواده کسایی که تو سمپاد هستن این درامد میانگین باشه)

به نقل از S2MA :
شما از روی چه مدرکی پیش داوری می کنی که نمی ذارن یه زن به هیچ وجه رییس جمهور بشه؟
کدوم زنی شرایطی در حد و اندازه ی نامزد های ریاست جمهوری داشته که الکی رد صلاحیت شده؟
این بحث اولش ظلم بود اما کشیده شد به قوانین جامعه که جامعه ی ما با بیش از 90 درصد مسلمون طبق قوانین اسلام باید اداره بشه و توی این موضوع هیچ شک و ایرادی وارد نیست.
چرا یه بعدی قضیه رو نگاه میکنید؟
بحث بنده فقط رییس جمهور شدن نیست این یه نمونشه حتی اگر یه خانوم تایید صلاحیت بشه مشکل دید جامعه است ک از همون اول دختر رو یه موجود ضعیف میبینن ک نمیتونه از پس خودش بربیاد نمیتونه تصمیم گیری کنه چون احساساتیه نمیتونه فلان کار و بکنه چون ضعیفه منطقی نمیتونه تصمیم بگیره پس باباش باید براش تصمیم بگیره مستقل نمیتونه زندگی کنه نیاز داره ک شوهرش بر فرض مثال خرجشوتامین کنه و...
یعنی اینکه از همون اول ک یخ دختر ب دنیا میاد اینا رو میکنن تو باورش و کم کم عقیده اش اینوری میشه ب خاطر همین تربیت هاست ک تعداد کمی از دختر ها اصن دنبال این کار میرن
+شما قاضی رو چی میگی؟؟
شما واقعا فک میکنی اگر دوباره رای گیری بشه بالای 90 درصد ب جمهوری اسلامی رای میدن؟؟؟؟

من فکر نکنم چیزی بی پاسخ مونده باشه ، اگر مونده بگید ک جواب بدم

• لایک
امتیازات: :)

به نقل از S2MA :
اولا من یکدفعه دیگه هم گفتم شما که مسلمون نیستید اگه با قوانین اسلام مثل صیغه و این چیزا مشکل دارید از ایران برید، حکومت ما اسلامی هست
صرف نظر از دین هممون انسانیم...!
وقتی یه بحثی میشه ، اگه حرف طرف مقابل منطقی بود باید بپذیریم!

به نقل از shery :
اولا من یکدفعه دیگه هم گفتم شما که مسلمون نیستید اگه با قوانین اسلام مثل صیغه و این چیزا مشکل دارید از ایران برید، حکومت ما اسلامی هست

صرف نظر از دین هممون انسانیم...!
وقتی یه بحثی میشه ، اگه حرف طرف مقابل منطقی بود باید بپذیریم!

چی؟!
خیلی خیلی حرف بدی بود! یک نفر چرا باید وطنش رو، دوستاش و خانواده‌ش رو ول کنه بره یه جای غریبه، کلی زجر بکشه و توی اون جامعه هم شاید پذیرفته نشه و همه‌ی اینا درصورتیه که موفق بشه بره. این جا سرزمین ایرانیاست و هر ایرانی حق داره بخواد با آرامش تو وطنش زندگی کنه!
این حرفتون یه ذره خود‌خواهانه بود.
تازه من از بحث هایی مثل این‌که دین باید از حکومت جدا باشه یا نه می‌گذرم.

به بقیه: توی بیشتر زبان ها وقتی درمورد یه مجهول حرف می‌زنن ضمیر مذکر به کار می‌برن. درضمن man معنای انسان و mankind هم می‌ده.

پ.ن. فکر نمی‌کنید بحث منحرف شده یه ذره؟

ویرایش: بله. منم حدس زدم نقل قول از یکی دیگه باشه. پوزش! :دی
ولی اصلن نه تنها حوصله‌ی درست کردنش نیست، بلکه حوصله‌ی ادامه‌ی بحث هم نیست. یک نفر یه زمانی گفت هرکی هرچی گفت بگو شما راست میگی و کار خودت رو بکن. برای بحثایی که امکان نداره هیچ کدوم از طرفین قانع بشن، من ترجیح می‌دم همین‌کار رو بکنم.

به نقل از کیانا ن. :
چی؟!
خیلی خیلی حرف بدی بود! یک نفر چرا باید وطنش رو، دوستاش و خانواده‌ش رو ول کنه بره یه جای غریبه، کلی زجر بکشه و توی اون جامعه هم شاید پذیرفته نشه و همه‌ی اینا درصورتیه که موفق بشه بره. این جا سرزمین ایرانیاست و هر ایرانی حق داره بخواد با آرامش تو وطنش زندگی کنه!
این حرفتون یه ذره خود‌خواهانه بود.
تازه من از بحث هایی مثل این‌که دین باید از حکومت جدا باشه یا نه می‌گذرم.

به بقیه: توی بیشتر زبان ها وقتی درمورد یه مجهول حرف می‌زنن ضمیر مذکر به کار می‌برن. درضمن man معنای انسان و mankind هم می‌ده.

پ.ن. فکر نمی‌کنید بحث منحرف شده یه ذره؟
کیانا جان :)) اشتباه برداشت کردین... اون حرف من نبود اون نقل قول از آقای S2MA بود...! که من جوابشونو دادم :))
من نتونستم درست نقل قول کنم...
بذارین الان درستش میکنم

#درست شد: )

# فکرکنم این پستم اسپمه ، باید پاک شه ;;)

هنوز دارین بحث میکنید؟
اقا محمدمعین حوصله داریا،تاپیک با عقاید کسی باز شده که عقایدش حداقل تو جامعه ی ما پذیرفته نیس،
منظورمم این نیست که مرد ها باهاش موافق نیستن و ....
دختر خوب چرا داری فرافکنی میکنی؟(خانوم اواتار برعکس)
من قبلا هم گفتم،اینایی که هی میان و میگین که الان ما ازاد نیستیم و اجازه باید بگیریم و اینا،یه لحظه بر گردن و نگاه کنن که کجا دارن زندگی میکنن!
جمهوری-اسلامی-
همین دوتا کلمه ینی این که تو چارچوبِ قوانین اسلام،قوانین مملکت رو مردم تعیین میکنن،شما اگه به قانون اعتراض دارید،که خب اعتراضتونو میکنید و اگه تو همه پرسی رای اورد که قانون تغییر میکنه،اما بازم میگم تو چارچوب اسلام،
اونی که برگشت گفت که اگه کسی اینا رو قبول نکنه باید بره خارج و عذاب بکشه،دور از خانواده و اینا،
قوانین مملکت برای رفاهِ حال چار نفر نوشته نمیشه که،حالا یکی اذیت بشه بیام قانون رو جوری کنیم که نشه،
واقعا دارین فکر خودتونو منحرف میکنین،
اون اول که گفتم جولوپلاستونو جمع کنید منظورم همین بود،اما انگار هنوز کسی نفهمیده،
قوانین زمینی ممکنه عدالت محض نباشن(که واقعن هم نیستن) اما ملاک و میزان قوی تری نسبت به همین قوانین برای حکمِ بین ادما داریم؟
مشکل ما فقط ایناس؟من الان قانونی رو میشناسم که بخاطرش یکی تو محله ی خودمون داره از گشنگی میمیره،الان این باید تصحیح بشه؟یا این که زن بتونه بدون اجازه ی شوهرش بره خارج از کشور؟
بازم میگم،یه سری حرفای منطقی میزنین،همه ی اینا هم راهِ حلِ قانونیه خودشونو دارن!
میمونه مسائل اعتقادیش که اونم برمیگرده به اعتقاد خانواده!
+ملتی که کم مونده به ترک دیوار هم بخندن،ایا شاد نیستن،و مشکلش شکاف جنسیتیه؟ :)) دقیقا مث همون داستان "سرعتِ تولید علم تو کشور" ـه این نیز هم!بستگی داره با کدوم پیمانه بسنجی یه کمیت رو....

هنوز دارین بحث میکنید؟
اقا محمدمعین حوصله داریا،تاپیک با عقاید کسی باز شده که عقایدش حداقل تو جامعه ی ما پذیرفته نیس،
منظورمم این نیست که مرد ها باهاش موافق نیستن و ....
دختر خوب چرا داری فرافکنی میکنی؟(خانوم اواتار برعکس)
من قبلا هم گفتم،اینایی که هی میان و میگین که الان ما ازاد نیستیم و اجازه باید بگیریم و اینا،یه لحظه بر گردن و نگاه کنن که کجا دارن زندگی میکنن!
جمهوری-اسلامی-
همین دوتا کلمه ینی این که تو چارچوبِ قوانین اسلام،قوانین مملکت رو مردم تعیین میکنن،شما اگه به قانون اعتراض دارید،که خب اعتراضتونو میکنید و اگه تو همه پرسی رای اورد که قانون تغییر میکنه،اما بازم میگم تو چارچوب اسلام،

من میدونم که حکومت دینیه باور کنید میدونم ...

اما نظر مردم عوض میشه ، قوانین هم تغییر میکنن و رو سنگ نیستن شما هم به جای این که بیای بگی حکومت دینیه بیا فکر کن چرا هرچیزی رو با چشم بسته میپذیری؟ :د

اگر دلیل داری بگو اگه نه میتونی کلاً بحث نکنی نه این که به زور هم شده بیای بگی حرف من درسته شمام جم کنید جولوپلاستونو!!!

واقعاً بی ادبانس این نوع بحث کردن و این نوع جواب دادن

اونی که برگشت گفت که اگه کسی اینا رو قبول نکنه باید بره خارج و عذاب بکشه،دور از خانواده و اینا،
قوانین مملکت برای رفاهِ حال چار نفر نوشته نمیشه که،حالا یکی اذیت بشه بیام قانون رو جوری کنیم که نشه،
واقعا دارین فکر خودتونو منحرف میکنین،

قوانین باید منطقی باشه و با دلیل اگر دلیل دارید ارائه بدید اگر خیر دیگه کلاً نیاید تاپیک واقعاً متاسفم تنها چیزی که میتونید باهاش جواب بدید اینه که کشور اسلامیه! :)

اون اول که گفتم جولوپلاستونو جمع کنید منظورم همین بود،اما انگار هنوز کسی نفهمیده،

وقتی دلیل ندارید توهین میکنید؟ :)

قوانین زمینی ممکنه عدالت محض نباشن(که واقعن هم نیستن) اما ملاک و میزان قوی تری نسبت به همین قوانین برای حکمِ بین ادما داریم؟
مشکل ما فقط ایناس؟من الان قانونی رو میشناسم که بخاطرش یکی تو محله ی خودمون داره از گشنگی میمیره،الان این باید تصحیح بشه؟یا این که زن بتونه بدون اجازه ی شوهرش بره خارج از کشور؟
بازم میگم،یه سری حرفای منطقی میزنین،همه ی اینا هم راهِ حلِ قانونیه خودشونو دارن!

قوانین نیومدن بگن فلانی تو از گشنگی بمیر اتفاقاً اگر ما به جای دخالت توی کار افراد از همه ی نیروی کاری استفاده کنیم و به جای محدودیت سیستم امنیتی رو قوی کنیم اونوقت این چیزها به مراتب کمتر میشن!

به نقل از razie95 :
رزوشن فکر نمای کوته فکر

واقعاً متاسفم وقتی جوابی در مقابل چیزی پیدا نمیکنید به توهین و فحش روی میارید!!!

این پست اسپم هست اما اگر روشن فکر نما و کوته فکر هستم پس به راحتی میشه به حرف هام پاسخ داد لطفاً به جای فحش پاسخ بدید!

Back
بالا