• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

پس شما میگید که اسلام و قرآن بی اساسند و تاریخ معتبره؟
من که شخصا ذره ای به تاریخ اعتماد ندارم
هرچند که همین تاریخی که ازش حرف میزنید میگه نه تنها اعراب که ایرانی ها هم قبل از اسلام از زن به عنوان یه ابزار استفاده میکردند
توی تاریخ تناقض زیاده ،فقط به این بستگی داره که کی به چه هدفی نوشته باشدش

http://www.alarabiya.net/articles/2012/01/10/187523.html

http://www.derafsh-kaviyani.com/parsi/zende-be-gor-karadane-dokhtaran.pdf

این پی دی اف دوم کاملاً با اساس و سند و مدرک حرف زده میتونید بخونید 7 ص هست .

یکی از افراد به نام قیس ابن عاصم که هم دوره با پیامبر بوده دخترش بهش خیانت میکنه و قسم میخوره که اگر از اون به بعد صاحب دختری شد اون رو زنده به گور کنه!!!

و بعد پیامبر برای قیس آیه ای میاره که دخترهاتون رو زنده به گور نکنید و ...

و هیچ کس قبل از قیس دختری رو زنده به گور نمیکرده

شما نمیتونید عمل یک انسان رو به عرب جاهلی ربط بدید! و نکته جالب قضیه اینجاست که حتی قیس مربوط به عرب جاهلی هم نبوده و معاصر پیامبر بوده!!!!

خدیجه زنی بازرگان و دارا بود که به اِمرأةالقریش (یعنی شاهزاده خانم قریش) شهرت داشت. طبق برخی نقلها خدیجه پیش از محمد (ص)، دوبار ازدواج کرده بود(ابی هاله هند بن زراره تمیمی و عتیق بن عائد مخزومی). اما تعدادی از محققین از جمله جعفر مرتضی عاملی بر این عقیده‌اند که خدیجه قبلاً با کسی ازدواج نکرده بود و اولین و تنها ازدواج او، ازدواج با محمد (ص) بود.
داستان ازدواج او با پیامبر چنین است که محمد(ص) ابتدا در کاروان‌های تجاری او کار می‌کرد و او از امانتداری و کاردانی پیامبر خوشش آمده بود. و گفته می‌شود این خدیجه بوده‌است که از محمد(ص) خواستگاری کرده‌است.
و در برخی روایات آمده است که مراسم خواستگاری با حضور عموی محمد(ص) ، ابوطالب و ورقة بن نوفل پسر عموی خدیجه که مردی دانشمند و گریزان از پرستش بت ها بود، انجام شد. پس از خواندن خطبه عقد توسط ابوطالب ، محمد (ص) از جای برخاست و آماده رفتن شد. در این هنگام حضرت خدیجه به ایشان عرض کرد: ' إلی بیتک فبیتی بیتک و أنا جاریتک ' به سوی خانه خود بیایید که خانه من خانه شما و خودم خدمتکار شمایم. به گفته محمد(ص)هیچ کدام اززنان او به اندازه خدیجه نزد او گرامی نبوده اند.او تا زمان حیات خدیجه با زن دیگری ازدواج نکرد. [سفینة البحار ، ج 16 ص 279]
محمد(ص) در ۲۵ سالگی با خدیجهٔ ازدواج کرد. گفته می‌شود که خدیجه در آن موقع ۴۰ سال داشت ولی با توجه به حمل فاطمه و ولادت او که در سال پنجم بعثت می باشد این قول نمی‌تواند درست باشد و اقوال دیگر همچون ۲۵ یا ۲۸ سال که در برخی کتابها ذکر شده قابل قبول تر است.
خدیجه پس از ازدواج با پیامبر تمام ثروتش را برای دین اسلام خرج کرد. سه پسر برای پیامبر آورد، قاسم و عبدالله و طاهر که همگی در کودکی مردند. چهار دختر هم داشت به نام‌های زینب، رقیه، ام کلثوم و فاطمه زهرا.
در مورد ازدواج محمد(ص) با خدیجه گفته شده‌است که
محمد(ص) پیش از ازدواج با خدیجه برای خدیجه کار می‌کرد و خدیجه از زنان ثروتمند قریش بوده‌است.

ثروت خدیجه و کارفرما بودن او نشان می‌دهد که پیش از محمد(ص) نیز زنان حق داشتن ثروت و حق کارفرما بودن را داشته‌اند و مردان از کار کردن برای زنان شرمسار نبوده‌اند.
خط آخر که خودش خیلی نکته مهمی رو اشاره میکنه همینه..

وقتی به عرب جاهلی نگاه میکنیم میبینیم که زن ها حق چند همسری داشتند ، حق بازرگانی و جنگیدن و ... داشتند

علاوه بر اون زن هایی که نزدیک دوران پیامبر بودند مثل عایشه خیلی کارها میکردند(مثلاً عایشه فرمانده بود و لشکر کشید) که شاید بعد از اون هیچ زنی نتونه به خودش جرات این کار ها رو بده :)

شواهد کمی که هست میتونیم بفهمیم که خیلی هم اوضاع به اون صورتی که بعضی ها سعی دارند بد جلوه بدند نبوده و شاید حتی خوب هم بوده !!! :)

ببخشید ولی یه جاهایی ازین بحث داره خنده دار میشه ;D
من از موضوع کلی حرف میزنم،بعد شما یه نقطه از توش میکشید بیرون و در موردش بحث میکنید،حالا اینکه من اصلا نظری در اون مورد نداده باشم و فقط بهش اشاره کرده باشم!

good luck

:-h

به نقل از razie95 :
ببخشید ولی یه جاهایی ازین بحث داره خنده دار میشه ;D
من از موضوع کلی حرف میزنم،بعد شما یه نقطه از توش میکشید بیرون و در موردش بحث میکنید،حالا اینکه من اصلا نظری در اون مورد نداده باشم و فقط بهش اشاره کرده باشم!

good luck

:-h

شما سنسور های خنده تون خراب شده!

وقتی بحثی پیش میاد باید پاسخ داده بشه! :)

حالا هرچیزی که هست! :)

ی چیزی بگم
شما سعی داری تاپیکتو فقط پر صفه کنی و نگه داری
هر چی دلیله منطقی ام برات آوردم قبول نکردی
دیدی وختی با ی نفر بخث میکنی با این ک حق با توعه ولی قبول نمیکنه؟
دقیقا تو نقش همونو داری
آزادی میخوای؟؟بی بند و باری؟؟ ول بودن؟؟
میتونی با خانوادت در میون بزاری
ولی دلیل تداری بنیان و اساس خانواده و دین رو بیای اینجا نقض کنی
شما ک میای لز قرآن مدرک میاری
خودت وختی با قآرن و اسلام باهات حرف زدم بخثو پیچوندی و گفتی حالا ما با اسلام کاری ندتریم و بحث جمهوریه اسلامیه و وختی میگم خوده جمهوری بر اساس قرآنه بحثو عوض کردی
یکم اصلاح در ... نیاز داری :))

به نقل از Neymar :
ی چیزی بگم
دقیقا تو نقش همونو داری
خودت وختی با قآرن و اسلام باهات حرف زدم بخثو پیچوندی و گفتی حالا ما با اسلام کاری ندتریم و بحث جمهوریه اسلامیه و وختی میگم خوده جمهوری بر اساس قرآنه بحثو عوض کردی
یکم اصلاح در ... نیاز داری :))

صد در صد موافقم
این نقطه دراوردنا از کل مطلب هم دلیلش همینه که میخوان گوشاشونو ببندن به روی حرف حق و نشنیده بگیرنش
به قول شما پیچندن اصطلاح جالب تریه!
پس بهتره خودشون با خودشون بحث کنند و همدیگه رو تایید کنند و تصدیق کنند و بگند به به چه انسان های روشن فکری هستیم ما!

خیلی جالبه!!!!
هروقت با آدمایی که طرفدار دین هستند صحبت می کنی ، طوری به عقاید خودشون یقین دارند که اگه نتونی دلایلشون رو بپذیری یعنی تو آدم لجبازی هستی و اونا خیلی خوب و عالی هستند! آره ما هم آدمایی هستیم که خداوند مرضی در دلمان قرار داده طوری که نمی تونیم حق رو قبول کنیم!
ما مرض داریم توی دلمون به همین خاطر نمی خوایم جواب درست رو قبول کنیم.
واقعا نمی دونم به این طرز تفکرا چی میشه گفت!
شما نتونستی دیگران رو متقاعد کنی، دیگران مقصرند؟ کاشکی حداقل اگه دیگران نظر ما رو درست نمی بینن ، به جای این که اونا رو مقصر ببینیم بتونیم تفاوت عقایدشون با خودمون رو بپذیریم....

به نقل از DH :
خیلی جالبه!!!!
هروقت با آدمایی که طرفدار دین هستند صحبت می کنی ، طوری به عقاید خودشون یقین دارند که اگه نتونی دلایلشون رو بپذیری یعنی تو آدم لجبازی هستی و اونا خیلی خوب و عالی هستند! آره ما هم آدمایی هستیم که خداوند مرضی در دلمان قرار داده طوری که نمی تونیم حق رو قبول کنیم!
ما مرض داریم توی دلمون به همین خاطر نمی خوایم جواب درست رو قبول کنیم.
واقعا نمی دونم به این طرز تفکرا چی میشه گفت!
شما نتونستی دیگران رو متقاعد کنی، دیگران مقصرند؟ کاشکی حداقل اگه دیگران نظر ما رو درست نمی بینن ، به جای این که اونا رو مقصر ببینیم بتونیم تفاوت عقایدشون با خودمون رو بپذیریم....
:))
خانومه محترم قبل این ک دستاتونو ب درد بیارین و ی مشت چرت و پرت بنویسین برین چن صفه قبل پستای نیمازو بخونین و ببینین ک طرف کم آوزد و بحثو عوض میکرد
من ک آدم با دینیم و ب همه چی معتقدم و تا آهر بحث هسم و اینا برین آمارمو در بیارین
اون ویژگی هایی ک گفتی برا ی مشت آدم عربه زبون نفهمه ک ب هیچ صراطی مستقیم نیستن
++برو پستای نیمارو بخون بعدا بیا اینجا همونا رو نقل قول کن
خودم باهات کل کل میکنم
ببینم کی کم میاره :))
با تشکر ;;)

من واقعا برای خودمون متاسفم
به جای اینکه بشینیم درست با هم بحث کنیم و به عقاید هم احترام بگذاریم فقط بلدیم به هر کی که نظرش مخالف ما بود توهین کنیم و فحش بدیم....واقعا مایه تأسفه
لطفا به جای توهین کردن دلیل منطقی بیارید

کی میخوایم اصلاح شیم؟

ی چیزی بگم
دقیقا تو نقش همونو داری
یکم اصلاح در ... نیاز داری

تمام چیزهایی که گفتی پاسخ داده شد! :)
بدون این که نقطه ای جا بمونه

حالا خوشبختانه زیاد پست ندادی همین الان کل پست هایی که دادی رو با پاسخ هاش برات میارم که نیای بگی من دلیل منطقی آوردم و شما همچون سنگ هیچ دلیلی رو نپذیرفتی و ... :د

کاملا غلطه
یعنی خودتون الان ناموس کسی نیستین؟
اوطوری هرکسی میتونه به حریمتون تجاوز کنه
و کسی در قبال شما مسول نیست

جواب من : الان دوره پاره سنگی نیست که ما نیاز داشته باشیم به یک مرد برای دفاع ، الان ما سیستم قضایی داریم و اون در مقابل ما مسئول هست به علاوه هرگونه خشونت و درگیری خارج از سیستم قضایی نمونه ی نقض قوانین و تخلف محسوب میشه و پیگرد قانونی داره

به خانوم::
ببخشیدا شما هر اتفاقی برات بیوفته میری دادگاه؟؟
باباتون کاره ایت نیستن؟؟؟
آره؟؟
عجبا
چرا نمیخوای قبول کنی و رو حرفت پافشاری میکنی ؟؟؟
یکم فقط
فقط یکم حق گرا و درست بین باش

پاسخ 11phantom :

یکم دقت کنید که ما الان تو چه قرنی زندگی میکنیم . جامعه باید سیستم قضایی داشته باشه .باید بتونه از مردمش(چه زن،چه مرد) حفاظت کنه.
اگر اینطور باشه که شما می گید کسی که خانواده نداره کلن نمیتونه از خودش دفاع کنه . و این منطقی به نظر نمیرسه.
خانواده مجری قانون نباید باشه.اگر اینطور باشه هرج و مرج میشه و نظمی باقی نمیمونه.
(فکر نمیکنید درمورد افراد زود قضاوت میکنید؟)

پس مشکله شما آزادیه نه اینکع ناموس و اینا
تو میخوای مثن آزاد باشی و هرکاری ک میخوای انجام بدی ولی چیزی ب نام ناموس یا تکیه گاه مثلا نمیزاره

پاسخ مازیار : فکر نکنم کسی از ازادی بدش بیاد ؟ مگه اینکه شما مشکل خاصی داشته باشید.
ناموس یا تکیه گاه مثله این میمونه که تو بیای تو شهر گشت ارشاد بذاری و بگی ازادید هر کاری بکنید ولی اینا پاچتونو میگیرن و دهنتونو سرویس می کنن

این سیستپی ک داری میگی اینقد بیکاره ک مثن برا تک تک افراد باید وخ بزاره؟؟؟

فکر کنم این تنها دلیل وجود قوه قضایی باشه اگه وظیفه دیگه جز رسیدگی به امور مردمش داره خوشحال میشم بدونم.

ینا همین الانش ب جریام رسیدگی نمیکنن...چ برسه مثن چنین مورد عجیبی بش اضافه شد ک تازه زیادم هس

برعکس به اینا داره زیاده رسیدگی می کنه! درواقع گشت ارشاد خودش بزرگترین معضل اجتماعیه یعنی خودش شده بلایه جونه مردم! طرف به یکی تجاوز کنه میگذره ولی به اینکه دو نفر دست همو گرفتن گیر میده.

زن پایه و اساس خانوادس

ولمون کنید بابا! یه دفعه میگید مرد یه دفعه میگید زن! اساس خانواده رو بی خیال شو!

تو هر خانواده ای هرکدوم از زن و مرد اگه با وجود همدیگه برن و چنین کاریو انجام بدن همون بهتر اون خانواده ب وجود نیاد و شمام نیای الکی سر این جیزای چرت و پرت بحث کنی
شما چرا ب مرد و اینا ب دیده ی دیوار در برابر آزادی نگا میکنین؟؟؟
الان فک کن تو خونه ات نشستی...یکی اتفاقی بیاد داخل جلو شوهرت یا هرکسی ک ما بش میگم همون پناه گاه هرکاری ک بخواد با شما بکنه!!!
اونا باید بشینینن بر و بر نگا کنن؟؟؟؟ !!!

این چیزی که میگی فقط به حیطه خانواده بر نمی گرده!
این حس همزاد پنداریه! حالا به خاطر اینکه اون عده عزیزانتن برات مهم ترن! حالا فرض کن یه عده بریزن به داداشت حمله کنن! تو اون لحظه نمیای فکر کنی که نه داداشم که پسره به من چه ؟‌ خوب پس جنسیت این وسط مسخرس!

شما در اصل دارین میگین ک پایه وجود خانواده و پایبندی از بین بره
و دارین چنین چیزیو ک جزو قوانین اسلامه زیر سوال میبرین
قوانین اسلام برای مسلمون هاست و شاید مسلمون ها اکثریت جامعه رو تشکیل بدن ولی نه کلشو.
و ما داریم قوانین جمهوری اسلامی رو زیر سوال میبریم و فرهنگ جامعه رو.

تو همین ایرانه خودمون..وختی شما دخدرا دارین اینور و اونور میرین...صددرصد یه پسری بهتون تیکع میندازه
حالا فک کن اون مسیرت همیشگی باشه و همیشم اون پسر بیاد و تنها شمام نباشی
یه دختر می تونه مثلن یه دفعه با دوست پسرش بره. ولی دقت کن. اون دوست پسر یا برادر یا پدر یا هرکی! ضد گلوگه نیست! ضد کبود شدن صورت و زیر چشم نیست! چاقو روش تاثیر داره و اسید می سوزنتش!

خوب پس اینجا وظیفه اون شخصیت با جنس مذکر نیست وظیفه قانونه.

پاک شه . : )

Back
بالا