پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
به نقل از arvin.a :
با حرفتون کاملا موافقم یک سری شرایط خاص هم وجود داره اما یه سول
اگه دختر حجابش مناسب باشه کی بهش تجاوز میکنه؟(به جز افراد مریض)
بعدشم اینکه ارثی نباشه خیلی نادره تا جایی که من میدونم پس بیاید کلی صحبت کنیم
به نقل از HOSSEIN JH :
این بحث رو من توی 2 پست قبل کامل توضیح دادم و قبول دارم اینجا مشکل از ما پسر ها هست ! در مورد بکارت هم طرف در شرایط خاص باید به خانواده اطلاع بده ! فکر کنم بهترین راه باشه دیگه !
در مورد تجاوز هم اگر مرد ها کمتر هوسی کار کنن یک کم بیشتر خودشون رو کنترل کنن واقعا حل میشه ! ولی در بعض موارد به یک مرد بیچاره همه جواب رد میدن برای ازدواج دوستی یا رابطه حالا به هر دلیلی! این مرد برای رفع اون نیاز جنسی میره تجاوز میکنه که مایه شرم هست ! ولی چی کارش میشه کرد ؟!
یکی از دلایل ازدواج رفع نیاز های جنسی طرفین هست ! نمیتونه خودش رو نگه داره تا عروسی کنه ؟بعد هر چقدر دلشون خواست ...

يه سوال دارم. شما واقعن خودتون درك ميكنين چي دارين ميگين؟؟؟؟؟؟

يه جوري درباره تجاوز حرف ميزنين انگار شوخي و خنده است! "آره خب فلاني، تجاوز كردي؟ خيلي كار بدي كردي. ديگه تكرار نشه."
ميدونم كه خود شخص شما همچين كاري نميكنين، ولي لحنتون موقع حرف زدن درباره همچين موضوعي،
ديوانه كننده است!
محض اطلاعتون بگم، كه درحال حاضر تجاوز در ديد مردم دنيا جزو نفرت انگيز ترين جرايميه كه وجود داره. ميدونين، هم رديف تعارض به كودكان و قتل. تجاوزگران در ديد مردم دنيا (بله، از جمله اون "غربي هاي فاسد و بي دين و ايمون" كه به عقيده تون هيچي از اخلاق نميدونن) جزو منفورترين جانوران روي اين زمين به حساب ميان! از اون نوع جناياتي كه وقتي همسلولي هاي طرف ميفهمن چيكار كرده بوده، ميريزن سرش و كتكش ميزنن.
مخاطبم فقط شما نيستين. مخاطبم تمام افراديه كه تجاوز رو جدي نميگيرن يا ميگن دختره نبايد اون طوري لباس ميپوشيده.
متجاوزها همه جا از اين عذر و بهونه استفاده ميكنن كه "دامنش خيلي كوتاه بود" و "لباسش تحريك آميز بود". و هيچ جا، تو هيچ دادگاهي، تو ذهن هيچ آدم باوجداني اين كه بهانه ي قابل قبول نيست.
اين رو ببينيد:
http://s5.picofile.com/file/8122149768/cool_gif_dog_eating_meat1.jpg
اين آدم، يه ظرف گوشت (كه غذاي طبيعي سگه) رو گذاشت جلوي دوتا سگش. سگ اوليش حتي طرفش هم نيومد، چون صاحبش هنوز نگفته بود كه ميتونه اونو بخوره. وقتي صاحبه گفت "نه"، سگ دومي هم (كه جديدتره و هنوز به اندازه اوليه تربيت نشده) بلافاصله ايستاد، و دوميه حتي برگشت، چون فهميد كه گوشت مال اون نيست.
پس وقتي يه نفر سعي ميكنه تجاوز رو با بهانه هايي از قبيل "لباسش منو تحريك كرد" و " توجيه كنه، درعمل يعني داره ميگه "كنترل و خودداري من از يه سگ هم كمتره."
قربانيان تجاوز همينين كه اسمش روشونه.
قرباني.
هيچ وقت تقصير خودشون نيست. حتي يه ذره.
هيچوقت "كرم از خودشون" نيست.
مهم نيست چي پوشيده بودن يا چقدر قرتي بازي درمياوردن يا هرچي! بدن اونا مال خودشونه و هيچكس، هيچكس، هيچكس، بدون هيچ استثنايي، حق نداره بدون اجازه بهش دست بزنه.
يه بار ديگه اون عكسو ببينين. دوتا سگ (كه آدم نيستن و شعور و قدرت استدلال ندارن) وقتي فهميدن اون تيكه گوشت (كه اصلن زنده نيست و نميتونه مخالفت از خودش نشون بده)مال اونا نيست، وقتي "نه" شنيدن، بلافاصله ايستادن. نجنگيدن. سعي نكردن به زور بخورنش. جروبحث نكردن.
"نه. اين مال تو نيست." پايان داستان. تموم شد.
زياديه كه از يه انسان همين توقعو داشت؟ خيلي عجيبه كه اگه يه انسان تمام خط قرمز ها رو زيرپا گذاشت، اونو مقصر بدونيم و نه قربانيش رو؟