arvin.a
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 7
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- عمران
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
وقتی ما تو یه جامعه ی اسلامی زندگی میکنیم دیگه دل بخواهی نیست اگه اینجوری بود میگفتن هر کی خواست حجاب بذاره هر کی خواست نذاره
بعدشم زود انزالی همچینم که شما میگید رایج نیست ها
من هنوز منتظر پ.خ شما هستم
به نقل از مازیمون :زود انزالی گرفتن باز هم خیلی مربوط به خود ارضایی که اون هم تاثیر زیادی نداره و زود انزالی تقریبن به شدت در بین افراد رواج داره ( بین مذکر ها )
و خود ارضایی در زن ها هم نشون بیرونی نداره. یعنی یک دختر می تونه خود ارضایی کنه و در عین حال دختر بمونه ( لزومی نداره برای رسیدن به ارگاسم جنسی به پرده ی بکارتش صدمه ای بزنه )
و جدا از این پرده ی بکارت نه فقط با رابطه ی جنسی ممکنه به روش های مختلفی از بین بره. و نمیشه به صرف اینکه یک نفر پرده ی بکارت نداره بگیم که اون ادم فاسد هست.
و خب ببینید این مشکل باز هم از دخترا نیست ( دختر یا زن ) مشکل با شماست. ببینید شما می تونید با کسی ازدواج کنید یا رابطه داشته باشید که باکره باشه. یا می تونید این موضوع رو بی اهمیت بدونید. باز هم اینکه یک نفر اینترکورس داشته باشه یا نه قبل از ازدواج به خودش مربوطه.
ارزش بکارت برای بعضی افراد برای انتخاب همسر به خودشون مربوطه.
قضیه پنهان کاری فرق داره. این پنهان کاری به خاطر این وجود داره که افراد روی یک لایه پوست ارزش یک ادم رو میدونن.
و باز هم به نظرم سخت در اشتباهن ( به دلایل کاملن پسرونه!!!)
وقتی ما تو یه جامعه ی اسلامی زندگی میکنیم دیگه دل بخواهی نیست اگه اینجوری بود میگفتن هر کی خواست حجاب بذاره هر کی خواست نذاره
بعدشم زود انزالی همچینم که شما میگید رایج نیست ها
من هنوز منتظر پ.خ شما هستم