• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مشکل من با همین تحمله ، چرا باید تحمل کنه؟ از چی می‌ترسه ؟ مگه نباید تو رابطه دو نفر به هم اعتماد کنن؟ غیرت همینه نگرانی بیمارگونه و غیر طبیعی ، زن نیاز به هیچ مردی برای محافظت از خودش نداره
همون دیگه کل بحث این تاپیک از جایی شروع شد که من غیرتو طوری که خواستم تعریف کردم نه این وحشی گری که شما میگید
بره خب طرف شما به زور که نمیمونی تو یه رابطه

• دیسلایک
امتیازات: Thea
تو ارسال قبلیم گفتم
بنظرم فکر قدیمی تریه. ازدواج اگر هم هدفش خالصانه ترقی باشه لزوما ترقی با "درآمد بالاتر و موقعیت اجتماعی بهتر" نیستش. دارین میگین اگه یه آقا از خانومی خوشش بیاد که درآمدش از خودش کمتره، پس باید براش امر و نهی کنه؟ بهرحال تعارف که نداریم یا هر دو نفر مساوی سر کار هستن و مساوی در خونه کمک میکنن یا یکی بیشتر و یکی کمتر، اینکه کار و زحمت خانوم برابری نکنه با کار و زحمت اون مرد چون "پول بیشتر" در میاره و بالعکس، بنظرتون خیلی بی انصافی نیست؟

همون دیگه کل بحث این تاپیک از جایی شروع شد که من غیرتو طوری که خواستم تعریف کردم نه این وحشی گری که شما میگید
بنظرم یکی از بدترین پست هایی که دادی اونی بود که مربوط به تصمیم گرفتن بقیه برای خودمون نوشتی. میخوام بدونم با وجود نظر بچه ها و خودم، هنوز انقدر قوی باور داری بهش؟

اونقد فرق داره که نمیدونم از کجا شروع کنم
حکومت مستبد عده‌ای اندک در مقابل تعداد زیادی جمعیتن این یک
هدف حکومت ساکت نگه داشتن و فشار گذاشتن رو توده هاست تا دردسرساز نشن حالا هر حکومتی باشه ولی ازدواج نمیتونه با حرف و ادعا جلو بره، باید یک نفر در عمل برتر باشه این دو
زنها حاضر نیستن با مرد پایینتر از خودشون ازدواج کنن و مرد بالاتر هم حاضر نیست اعمال قدرت نکنه این سه
حکومت کارگزار مردمه ولی مرد سرپرست یک خانواده هست، پس نقششونم فرق داره این چهار
ابعاد خانواده قابل مقایسه با ابعاد جوامع نیست پس:
جدا شدن و طلاق راه حل دم دستیه ولی تغییر حکومت سخته
افراد یکبار زندگی میکنن ولی برای حکومتها نسلهای مردم و حاکمان تعیین کننده هست پس ازدواج و خانواده پر ریسک تره
و چیزای دیگه که اگر اومد توذهنم میگم
کی تعیین کرده که مرد سرپرست خانواده ست؟

وحشی گری حتما این نیست که در رو روی طرف قفل کنین و یا قتل ناموسی و امثال اینها
من دارم میگم وقتی طرف شما حس کنه نسب بهش بی اعتمادید واقعا آسیب میبنه خورد میشه و اعتماد به نفسش رو از دست میده دوست داشتن باید با اعتماد باشه و خیلی از رفتار هایی که چه زن و چه مرد ها البته بیشتر، در مقابل پارتنرشون انجام میدن و به اسم علاقه و دوست داشتن و غیرت خواسته هاشون رو هر چند کوچک کم کم به طرف تحمیل میکنن این اون آدم رو ذره ذره نابود می‌کنه

مشتی
تو یکیو بر فرض تودانشگاهت میبینی
درون و سیرتش رو که نمیبینی
میری باهاش تو رابطه و اشنا میشی باهاش
عشق عجوله دلش میخواد طرف هرطور باشه رابطه رو با طرف تجربه کنه(میتونی عاقل باشی و اول اشنا شی درست)
خوشت اومد بمون
نیومد نمون
خیلی معادله پیچیده ای نیست
نه
من ترجیح میدم وقتی کامل یکی رو نشاختم، بهش حتی نگم دوست، چه برسه پارتنر

جاییم که مثال زدی خیلی وقتت تنگ تر از اینه که بخوای توش از این کارا کنی

نه
من ترجیح میدم وقتی کامل یکی رو نشاختم، بهش حتی نگم دوست، چه برسه پارتنر
تا بخوای یکی رو کامل بشناسی، اون دیگه رفته منتظرتم نمیمونه تو اونو کامل بشناسی

بنظرم یکی از بدترین پست هایی که دادی اونی بود که مربوط به تصمیم گرفتن بقیه برای خودمون نوشتی. میخوام بدونم با وجود نظر بچه ها و خودم، هنوز انقدر قوی باور داری بهش؟
من منظورمو بد رسوندم
تصمیم گیری کلمه درستی نبود
ابراز نظر و نگرانی و توصیه کردن بهتره
تحمیل کردن هیچ چیزی قابل قبول نیست

من منظورمو بد رسوندم
تصمیم گیری کلمه درستی نبود
ابراز نظر و نگرانی و توصیه کردن بهتره
تحمیل کردن هیچ چیزی قابل قبول نیست
احساس میکنم شما نظرت همجنان همون "تصمیم گیری" هست اما چون از واکنش بقیه میترسی داری کلماتت رو عوض میکنی

هدف حکومت ساکت نگه داشتن و فشار گذاشتن رو توده هاست تا دردسرساز نشن حالا هر حکومتی باشه ولی ازدواج نمیتونه با حرف و ادعا جلو بره، باید یک نفر در عمل برتر باشه این دو
زنها حاضر نیستن با مرد پایینتر از خودشون ازدواج کنن و مرد بالاتر هم حاضر نیست اعمال قدرت نکنه این سه
افراد یکبار زندگی میکنن ولی برای حکومتها نسلهای مردم و حاکمان تعیین کننده هست پس ازدواج و خانواده پر ریسک تره
چون بحث ازدواج رو کردین(که نوعی از رابطه ی مرد و زنه) باید بگم ازدواج فقط بعد اقتصادی نداره. که کی درآمدش بیشتره و ..
گرچه وقتی به طور میانگین درآمد مردها در جامعه بالاتره(این شهودیه، آماری علیهش داشتین مطرح کنید) قاعدتا زنان راغبتر خواهند بود با مردانی ازدواج کنن که درآمدی بالاتر از خودشون داشته باشن.
بعد اقتصادی ازدواج مهمه. اما تمام بازی نیست. حتی فقط از جذابیت های بصری و ویژگی های فیزیکی صحبت نمیکنم. فاکتورهایی هستند که به چشم من و شمای غریبه نمیان اما افراد بهشون وزن زیادی میدن.
مثلا اینکه خانواده ی طرف مقابل رفتار دوستانه ای داره یا خصمانه. مثلا اینکه فرد چقدر ارتباطات داره(که مجددا در نگاه اول متوجهش نمیشید) اینکه فرد چه مهارت هایی داره.
شاید مهمتر از همه ی اینها چیزی که کمتر دیده میشه، خواست و توان دوطرف برای والد بودنه. مساله ی ساده ای مثل اینکه یه نفر یه بچه میخواد یه نفر چهارتا. این از تصورتون خیلی بیشتر نقش بازی میکنه. هم در ابتدای امر و هم در ادامه ی رابطه. یا مثلا اینکه طرف مقابل پدر خوبی خواهد بود یا نه. مثلا آدم با حوصله ایه برای تربیت بچه ها یا خیر.

جمع بندی کنم، سابقا ازدواج تو جامعه ی انسانی مفهوم بسیار ساده تری نسبت به امروز بود. نقش ها هم مشخصتر بودن. مرد منابع میاره، زن به بچه ها میپردازه. همه چیز امروز بسیار بسیار پیچیده تر و منعطف تر شده.
پس به نظرم منطقیه آدم به جای صدور احکام کلی قدیمی، مثل اینکه نهایتا یک نفر باید نقش بالاتر داشته باشه در رابطه، تلاش کنه مورد به مورد این فاکتورهای بسیار رو بررسی کنه و برای خودش جمع بندی کنه.
(بی ارتباط با بحث ناموس و غیرت هم نیست حرفم. موضوع فقط این نیست که جوامع مدرن شدن و دیدگاه های سنتی کمرنگ تر شدن. موضوع علت این قضیه ست. دنیای انسانی انقدر پیچیده شده که سنت دیگه خوب کار نمیکنه. برا همین الگوهایی مثل ناموس پرستی یا غیرتی شدن بسیار کمرنگتر شدن و کمرنگتر هم خواهند شد)

احساس میکنم شما نظرت همجنان همون "تصمیم گیری" هست اما چون از واکنش بقیه میترسی داری کلماتت رو عوض میکنی
واکنش بقیه قرار نیست تاثیری رو حرفام بزارن 😂
من هیچ جا نگفتم هرچی من میگم رو باید زن قبول کنه و بهش تحمیل کنم و براش تصمیم بگیرم

ممکنه
پس ممکنه هم درست تصمیم بگیره
چون داره به قضیه از بیرون نگاه میکنه نه از دید شما
شاید شما ضررهای تصمیمتون رو ندونید چون تعصب باعث کوری میشه
شاید هم اشتباه تصمیم بگیره
ولی اشتباه شما خطراتش بیشتره یا اشتباه اون فرد؟

حس میکنم دارم فیزیک کوانتوم میگم شما ربطش میدید به شیمی آلی
بیخیال زن
خیلی داری تعریف گنگی رو ارائه میدی از غیرت
هر چی میگیم میگی نه این منظورم نیست

مفهوم غیرت چیه؟ ناموس چیه؟ اینارو یه بار تعریف کن که بشه درست بحث کرد

هر چی ازت شنیدم الان تقریبا یک سری کلیشه بوده
بیا مورد کنیم
۱-هدف حکومت ساکت نگه داشتن و فشار گذاشتن توده هاست(اگه مستبد رو منظورت باشه البته این درسته تا حدی)
۲-باید یک نفر در عمل برتر باشه تو ازدواج
۳-زنها حاضر نیستن با مرد پایینتر از خودشون ازدواج کنن(پایینتر از چه لحاظ؟ جایگاه اجتماعی؟ آمار کو؟)
۴-مرد بالاتر هم حاضر نیست اعمال قدرت نکنه(نمونه های نقض بسیار سراغ دارم)

حالا جدا از این‌ها که منتظر میمونم یه استدلال حداقل برام بیاری برای این چهار مورد

۱-کی گفته ازدواج و خانواده پر ریسک تره مرد؟ اصلا چه استدلالیه این قضیه
۲- من یک کشور رو به شکل حکومت و جامعه میبینم ، جامعه حق داره اعتراض کنه به حکومت به هر نحوی (وارد جزئیاتش نمیشم که بحث پراکنده نشه) و از نظر من آزادی درست برای وقتیه که حکومت صرفا به خاطر داشتن اسلحه نتونه زور بگه ، حالا شما میگین باید گوش بده به کسی که قوی تره خب جامعه در هر صورت با یک میزان زیادی ضعیف تر از حکومته به صورت معمول پس دلیل بر تبعیت میشه؟

مفهومش که بخوای بری تهش خیلی اسلامی و دینی قاطی داره، اینو بیخیال
ولی ناموس در نظر بگیر عشقت، پارتنرت، نفست حالا هرچی😂، اجازه ندی یه مرد دیگه بهش به چشم وان نایت یا دستمال کاغذی نگاه کنه و تو به نوعی مواطبت کنی ازش. بعضیا هم میگن نه مواظبت که بهش غیرت میگن در اصل حسادت مرده هستش که کسی پارتنرش رو ازش نگیره و محدودش کنه.

آخرین ویرایش:
خیلی داری تعریف گنگی رو ارائه میدی از غیرت
هر چی میگیم میگی نه این منظورم نیست

غیرتی که تو ذهن من بود و خب از نظر لغت نامه ای دوستان فرمودن این اون نیست که اوکی
ناموس:زنانی که در ارتباط درجه اول با تو هستن
همسرت خواهرت دخترت مادرت و...
غیرت:احساس مسئولیت و حساسیت و خواستار حفاظت از اونها در برابر هر خطر کوچیک و بزرگی بدون اسیب زدن فیزیکی و روحی به اونها با رضایت خودشون
غیرتی که میگم میتونه دوطرفه هم باشه و زن هم داشته باشه نسبت به مرد

الان باز یکی در میاد میگه تو مگه بادیگاردی :))

مفهومش که بخوای بری تهش خیلی اسلامی و دینی قاطی داره، اینو بیخیال
ولی ناموس در نظر بگیر عشقت، پارتنرت، نفست حالا هرچی😂، اجازه ندی یه مرد دیگه بهش به چشم وان نایت یا دستمال کاغذی نگاه کنه و تو به نوعی مواطبت کنی ازش. بعضیا هم میگن نه مواظبت که بهش غیرت میگن در اصل حسادت مرده هستش که کسی پارتنرش رو ازش نگیره و محدودش کنه.
دقیق تر بگو
مواطبتی که میگی دقیقا چه شکلیه ؟ از چه جنسیه؟
آزادی هاش چجوریه؟ اختیارات تو چقدره؟

• لایک
امتیازات: Thea
Back
بالا