• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

به نقل از sibsorkh2008 :
واقعا نمیدونم چرا میگید شوخیه!!درسته کمی امیرکبیر و شریف رو همینطوری گذاشتم ولی فک نکنم برای الزهرا یا بهشتی و خواجه نصیر شوخی باشه!بالاخره آیندمه!
من که بعد از نرم افزار آی تی رو هم زدم.امسال آی تی زیر شاخه کامپیوتر شده.سخت افزار با برق استراکای زیادی داره و کارای فنیه ولی نرم افزار برنامه نویسی و کدنویسیه و آی تی هم که به کارهای مخابراتی و ایرانسل و رایتل و ... مربوطه.
خواهش میکننم اه فک میکنید اشتباهه یا رشته های بهتری هست راهنماییم کنید.من برای همین اینو اینجا گذاشتم.
من در مورد ک.پزشکی و شیمی و صنایع اطلاع زیادی ندارم وتصمیم گیری سخته.کسی می گفت رشته های صنایع و م.شیمی و مواد به کارخونه مربوط میشه که خوب من به محیط کارخونه برای کار در آینده زیاد علاقه ندارم و مایل نیستم.
بازهم نمیدونم برای تحقیق بیشتر چیکار کنم.
ببین پس بذار یه دور برات توضیح بدم... (برای بار ۱۵۰۰مه احتمالا دارم و این سایت اینارو می‌گم:دی )
نرم-سخت-آی‌تی
کلا با هم ۳۰ واحد فرق دارن.
علوم کامپیوتر شریف و نرم افزارشریف کلا با هم ۲۰حدود واحد اختلاف دارن.
اینا یه سری دروس مشترک دارن. تو یه سری واحدهای خاصی با هم فرق می‌کنن. ولی تو دروس اختیاری می‌تونید بری ددرسای اون یکی گرایش رو بردارید و جبران کنید اون تفاوت رو.
به خصوص نرم و آي‌تی واقعا یکین :دی
همه‌شون هم تو ایران یه کارو انجام می‌دن.
سخت‌افزار هم اصلا اونقدری که فکر می‌کنی به برق شبیه نیست!
کلا اینو بگم که این طرز انتخاب رشته‌ت به نظر من اصلا درست نیست (طبق پستهای بالا می‌بینی که از نظر بقیه هم درست نیست)
من ترتیب پیشنهادی خودمو می‌گم:
نرم-آي‌تی-سخت شریف
نرم-آی‌تی-سخت تهران
نرم-آی‌تی-سخت امیرکبیر
علوم کامپیوتر شریف
نرم-سخت-آ‌تی بهشتی
نرم-سخت-آي‌تی علم و صنعت
نرم-سخت-آي‌تی خواجه نصیر
و بعد هم بقیه‌ی دانشگاه‌ها به همین ترتیب...

به نقل از مهســـــــــــــا :
نرم و سخت و آي‌تی و علوم کامپیوتر کلا تو یه سبد قرار می‌گیرن.
واقعن CS با این‌یکیا تو یه سبد قرار می‌گیره؟ این‌طوری که عالی می‌شه! منظورتون از سبد چیه؟ من سیلابس‌هاشون رو نیگا کردم و از خودتون هم پرسیدم گفتید اوضاع مهندسی برای کار و اینا خیلی بهتره ها؟ مثلن CS شهیدبهشتی واقعن ینی این‌قدر خوبه؟

به نقل از پگاه :
اصلـــــن نمیتونم بفهمم چجوری میتونی آی تی شریف و تهران رو ترجیح ندی به نرم افزار امیرکبیر/ بهشتی / علمص / خواجه نصیر!!!
و اینکه سخت افزار رو کلا به هیچکدوم

در مودر هر کدوم از اینا تحقیق کردی که چی هستن و فرقشون در چه حده؟

چرا اینقدر سرسری میگیرین این انتخاب رشته رو انگار؟ ;D
خوب چون فک میکردم رشته مهم تر از دانشگاهه!
واقعا سرسری نگرفتم ولی نمیدونم برای تحقیق چیکار کنم!!
دوست خواهرم که علوم کامپیوتر شریف خونده بود و الان توی موسسه معتبری در کنار خواهرم که نرم افزار قم خونده کار میکنه گفت که نرم افزار برم تا علوم کامپبوتر شریف.الان واقعا نظرات متفاوته و من گیج شدم ..کسانی رو میخوام که کاملا به این سه رشته اشراف دارند.میشه چنین کسی رو بهم معرفی کنید؟

به نقل از Aimoi :
واقعن CS با این‌یکیا تو یه سبد قرار می‌گیره؟ این‌طوری که عالی می‌شه! منظورتون از سبد چیه؟ من سیلابس‌هاشون رو نیگا کردم و از خودتون هم پرسیدم گفتید اوضاع مهندسی برای کار و اینا خیلی بهتره ها؟ البته رتبه‌ی من به شریف نمی‌رسه ولی مثلن CS شهیدبهشتی واقعن ینی این‌قدر خوبه؟

cs رو اگه میزنین ترجیحا شریف باشه یا تهران فکر میکنم بقیه جاها مهندسی شون بهتر باشه تا cs

به نقل از sibsorkh2008 :
دوست خواهرم که علوم کامپیوتر شریف خونده بود و الان توی موسسه معتبری در کنار خواهرم که نرم افزار قم خونده کار میکنه گفت که نرم افزار برم تا علوم کامپبوتر شریف.الان واقعا نظرات متفاوته و من گیج شدم ..کسانی رو میخوام که کاملا به این سه رشته اشراف دارند.میشه چنین کسی رو بهم معرفی کنید؟

من نظرم شبیه مهسا ـه دیگه نمیگم که اینجا پر از پست شبیه هم نشه

رشته مهم تر هست از دانشگاه ولی این 3 تا خیلی شبیه همن

به نقل از Aimoi :
واقعن CS با این‌یکیا تو یه سبد قرار می‌گیره؟ این‌طوری که عالی می‌شه! منظورتون از سبد چیه؟ من سیلابس‌هاشون رو نیگا کردم و از خودتون هم پرسیدم گفتید اوضاع مهندسی برای کار و اینا خیلی بهتره ها؟ البته رتبه‌ی من به شریف نمی‌رسه ولی مثلن CS شهیدبهشتی واقعن ینی این‌قدر خوبه؟
فقط گفتم csشریف...
خیلی تفاوت زیادی هست بین cs شریف با بقیه جاها.
مثلا تو شریف دوستم که علوم کامپیوتره می‌گفت که نرم افزار و علوم کامپیوترشون زیر ۲۰ واحد فرق دارن.
در حالی که مثلا تو تهران اصل اینجوری نیست. چون هم چارت نرم افزارش فرق داره با شریف هم چارت علوم کامپیوترش!

به نقل از sibsorkh2008 :
رشته مهمتره. مثلا شما کامپیوتر دوست داشته باشی بعد ت وشریف قبول نشی و امیرکبیر مثلا قبول بشی بعد بزنی صنایع شریف :| خب این اشتباهه!
ولی نرم و سخت و آي‌تی واقعا شبیه همن و نمی‌ارزه که دانشگاه بهترو از دست بدی به خاطر چند تا درس اینور و اونور.
علوم کامپیوتر هم فقط تو شریف...

به نقل از مهســـــــــــــا :
ببین پس بذار یه دور برات توضیح بدم... (برای بار ۱۵۰۰مه احتمالا دارم و این سایت اینارو می‌گم:دی )
نرم-سخت-آی‌تی
کلا با هم ۳۰ واحد فرق دارن.
علوم کامپیوتر شریف و نرم افزارشریف کلا با هم ۲۰حدود واحد اختلاف دارن.
اینا یه سری دروس مشترک دارن. تو یه سری واحدهای خاصی با هم فرق می‌کنن. ولی تو دروس اختیاری می‌تونید بری ددرسای اون یکی گرایش رو بردارید و جبران کنید اون تفاوت رو.
به خصوص نرم و آي‌تی واقعا یکین :دی
همه‌شون هم تو ایران یه کارو انجام می‌دن.
سخت‌افزار هم اصلا اونقدری که فکر می‌کنی به برق شبیه نیست!
کلا اینو بگم که این طرز انتخاب رشته‌ت به نظر من اصلا درست نیست (طبق پستهای بالا می‌بینی که از نظر بقیه هم درست نیست)
من ترتیب پیشنهادی خودمو می‌گم:
نرم-آي‌تی-سخت شریف
نرم-آی‌تی-سخت تهران
نرم-آی‌تی-سخت امیرکبیر
علوم کامپیوتر شریف
نرم-سخت-آ‌تی بهشتی
نرم-سخت-آي‌تی علم و صنعت
نرم-سخت-آي‌تی خواجه نصیر
و بعد هم بقیه‌ی دانشگاه‌ها به همین ترتیب...
خیلی ممنون از راهنماییتون
حوب اگه بخوام کمی واقع بین باشم احتمال قبولیم در 9 تا انتخاب اول خیلی کمه.پس اینطوری یعنی علوم کامپیوتر شریف باید برم.
من خودم به ارشد فک میکنم ولی اگه با فرض محال مسائلی پیش بیاد که نتونم ادامه بدم داشتن مدرک علوم کامپیوتر به مهندسی نرم افزار می ارزه؟آیا کار برای یه کسی که علوم کامپیوتر خونده به اندازه مهندس نرم افزار هست؟
نمی دونم شاید بشناسید،تو همایشی که چند روز قبل در دانشگاه تهران بود آقای باطنی و سلیمانی که مشاور بودند هردو گفتند نرم افزار خواجه نصیر ارجحیت داره به علوم کامپیوتر شریف!منم قبلش همین نظر رو داشتم ولی حالا خیلی به کمک و راهنمایی نیاز دارم.
کسی آقای میرزا بیگی رو میشناسه؟برای انتخاب رشته با توجه به وضغیت من لازمه برم پیش ایشون و پول بدم؟
حیلی خیلی ممنون از راهنماییها و توجهتون

با اینکه این حرف به ضرر خودمه ولی سی اس شریف رو بزنین. استادای فوق العاده شاخی داره. مثلا پروفسور تابش، استاد دانشگر، استاد رمضانی، پروفسور محمودیان، ...

به نقل از sibsorkh2008 :
خیلی ممنون از راهنماییتون
حوب اگه بخوام کمی واقع بین باشم احتمال قبولیم در 9 تا انتخاب اول خیلی کمه.پس اینطوری یعنی علوم کامپیوتر شریف باید برم.
من خودم به ارشد فک میکنم ولی اگه با فرض محال مسائلی پیش بیاد که نتونم ادامه بدم داشتن مدرک علوم کامپیوتر به مهندسی نرم افزار می ارزه؟آیا کار برای یه کسی که علوم کامپیوتر خونده به اندازه مهندس نرم افزار هست؟
نمی دونم شاید بشناسید،تو همایشی که چند روز قبل در دانشگاه تهران بود آقای باطنی و سلیمانی که مشاور بودند هردو گفتند نرم افزار خواجه نصیر ارجحیت داره به علوم کامپیوتر شریف!منم قبلش همین نظر رو داشتم ولی حالا خیلی به کمک و راهنمایی نیاز دارم.
کسی آقای میرزا بیگی رو میشناسه؟برای انتخاب رشته با توجه به وضغیت من لازمه برم پیش ایشوم و پول بدم؟
حیلی خیلی ممنون از راهنماییها و توجهتون
بین نرم‌افزار امیرکبیر و علوم کامیپوتر شریف وقتی مشورت کردیم با سال بالایی‌ها و کسانی که الان شاغل هستند و استادهای دانشگاه شریف بهمون گفتند اگر می‌خواید کار کنید تو ایران برید نرم‌افزار امیرکبیر. اما اگر می‌خواید اپلای کنید بیاید علوم کامپیوتر شریف.
ولی سر بقیه‌ی نرم‌افزارهای بقیه دانشگاه‌ها نظر همه به اتفاق این بود که بعد از کامپیوترهای شریف و تهران و امیرکبیر علوم شریف ارجحیت داره.
(اون استادی که من باهاش مشورت کردم که خیلی باحال بود!‌حتی به امیرکبیر هم راضی نبود :دی می‌گفت بعد از تهران بزن علوم کامپیوتر شریف)

+درضمن من اگر حرفی می‌زنم از سر جوگیری نیست. بچه ی ترم۲یی نیستم که نشناسم رشته‌هارو. ترم۶م و اکثر درسهای اصلیم رو گذروندم و تقریبا فقط واحدهای اختیاریم و آزمایشگاه‌هام مونده...(سر جمع ۳۳واحدم مونده)

چرا هیچکی جواب سوالای منو نمیده ؟ :)) یعنی انقد سخته سوالام ؟ :-"

چرا بیوتکنولوژی تو دفترچه نیست؟ پارسال تو قسمت دانشگاه تهران زده بود.امسال من نمیبینم.جای دیگست آیا ؟

بچه ها این سه تا عبارت یعنی چی؟

فاقد خوابگاه
عدم تعهد خوابگاه
عدم تعهد واگذاری خوابگاه
یعنی من برم پزشکی شیراز باید برم تو خیابون بخوابم ؟ :))

"جایابی" یعنی چی ؟

جواب بدین دیگه اینا تخصصی نیس :((

به نقل از Dr.Stansfield :
بچه ها این سه تا عبارت یعنی چی؟

فاقد خوابگاه
عدم تعهد خوابگاه
عدم تعهد واگذاری خوابگاه
یعنی من برم پزشکی شیراز باید برم تو خیابون بخوابم ؟ :))

من کلا درباره خوابگاه ها خیلی اطلاعی ندارم فقط میدونم سال خودم (91) یه سری دانشگاه ها که همینو گفته بودن که خوابگاه نداریم یا تضمین نمیشه که بتون داده باشه بعدش داشتن یعنی تو دفترچه نبود ولی بچه ها بعدن گرفته بودن خوابگاه

Back
بالا