- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93
)
نرم-سخت-آیتی
کلا با هم ۳۰ واحد فرق دارن.
علوم کامپیوتر شریف و نرم افزارشریف کلا با هم ۲۰حدود واحد اختلاف دارن.
اینا یه سری دروس مشترک دارن. تو یه سری واحدهای خاصی با هم فرق میکنن. ولی تو دروس اختیاری میتونید بری ددرسای اون یکی گرایش رو بردارید و جبران کنید اون تفاوت رو.
به خصوص نرم و آيتی واقعا یکین
همهشون هم تو ایران یه کارو انجام میدن.
سختافزار هم اصلا اونقدری که فکر میکنی به برق شبیه نیست!
کلا اینو بگم که این طرز انتخاب رشتهت به نظر من اصلا درست نیست (طبق پستهای بالا میبینی که از نظر بقیه هم درست نیست)
من ترتیب پیشنهادی خودمو میگم:
نرم-آيتی-سخت شریف
نرم-آیتی-سخت تهران
نرم-آیتی-سخت امیرکبیر
علوم کامپیوتر شریف
نرم-سخت-آتی بهشتی
نرم-سخت-آيتی علم و صنعت
نرم-سخت-آيتی خواجه نصیر
و بعد هم بقیهی دانشگاهها به همین ترتیب...
ببین پس بذار یه دور برات توضیح بدم... (برای بار ۱۵۰۰مه احتمالا دارم و این سایت اینارو میگمبه نقل از sibsorkh2008 :واقعا نمیدونم چرا میگید شوخیه!!درسته کمی امیرکبیر و شریف رو همینطوری گذاشتم ولی فک نکنم برای الزهرا یا بهشتی و خواجه نصیر شوخی باشه!بالاخره آیندمه!
من که بعد از نرم افزار آی تی رو هم زدم.امسال آی تی زیر شاخه کامپیوتر شده.سخت افزار با برق استراکای زیادی داره و کارای فنیه ولی نرم افزار برنامه نویسی و کدنویسیه و آی تی هم که به کارهای مخابراتی و ایرانسل و رایتل و ... مربوطه.
خواهش میکننم اه فک میکنید اشتباهه یا رشته های بهتری هست راهنماییم کنید.من برای همین اینو اینجا گذاشتم.
من در مورد ک.پزشکی و شیمی و صنایع اطلاع زیادی ندارم وتصمیم گیری سخته.کسی می گفت رشته های صنایع و م.شیمی و مواد به کارخونه مربوط میشه که خوب من به محیط کارخونه برای کار در آینده زیاد علاقه ندارم و مایل نیستم.
بازهم نمیدونم برای تحقیق بیشتر چیکار کنم.
)نرم-سخت-آیتی
کلا با هم ۳۰ واحد فرق دارن.
علوم کامپیوتر شریف و نرم افزارشریف کلا با هم ۲۰حدود واحد اختلاف دارن.
اینا یه سری دروس مشترک دارن. تو یه سری واحدهای خاصی با هم فرق میکنن. ولی تو دروس اختیاری میتونید بری ددرسای اون یکی گرایش رو بردارید و جبران کنید اون تفاوت رو.
به خصوص نرم و آيتی واقعا یکین

همهشون هم تو ایران یه کارو انجام میدن.
سختافزار هم اصلا اونقدری که فکر میکنی به برق شبیه نیست!
کلا اینو بگم که این طرز انتخاب رشتهت به نظر من اصلا درست نیست (طبق پستهای بالا میبینی که از نظر بقیه هم درست نیست)
من ترتیب پیشنهادی خودمو میگم:
نرم-آيتی-سخت شریف
نرم-آیتی-سخت تهران
نرم-آیتی-سخت امیرکبیر
علوم کامپیوتر شریف
نرم-سخت-آتی بهشتی
نرم-سخت-آيتی علم و صنعت
نرم-سخت-آيتی خواجه نصیر
و بعد هم بقیهی دانشگاهها به همین ترتیب...

خب این اشتباهه!
یعنی انقد سخته سوالام ؟