• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

صندلی داغ رتبه های برتر کنکور خانوم آناهیتا نجفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saranaz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور خانوم آناهیتا نجفی

فقط من کوچولوم ولی کنجکاو شدم از یه المپی موفق سوالم رو بپرسم:
اگه برمیگشتین به عقب بازم المپ میخوندید؟ موقع خوندن المپ نگران کنکورتون نبودین؟ و هم چنین ساعت خواب و بیدارشدن و تایم و بینشون و زمان اومدن به نت و موندن توش...
پیشاپیش ممنون... ;D

اول از همه خيلى خيلى بهتون تبريك مى گم =D> و ازتون خواهش مى كنم اگر شما از مشاوره آقاى تهرانى استفاده مى كرديد لطفا يه مقدار توضيح بديد كه چه جوريه ؟ چون تو سايتشون نوشتند كه شما شاگردشون بوديد و گفتند كه قلمچى مصاحبش با شما ( احتمال مى دم منظورش شما باشيد ) دروغ بوده ، اينارو پرسيدم چون خواهرم امسال كنكور داره و ما به سختى ( با نشون دادن كارنامه و ... ) تونستيم ازشون وقت بگيريم و قراره خواهرم بره پيششون ولى يه كوچولو نگرانم كه واقعا اونجورى كه همه ازشون تعريف مى كنند هستند يا نه ؟ چون خواهرم كه اصلا عاشقش شده و ميگه همه ى شاگرداشون هم همينجورين ولى من واقعا نگرانم چون خودم يه سال پشت كنكور موندم و سال بعدش با اون همه فشار قلمچى داروى بهشتى قبول شدم ولى نمى خوام خواهرم مثل خودم اين همه اذيت بشه و مى خوام با يه تلاش حساب شده يه نتيجه ى عالى بياره

سلام لطفا روش مطالعه عربی تون هم بگید

پایتون خیلی قوی بود؟؟؟؟
تو درسای عمومی مشکل خاصی داشتین؟؟؟

آقا من یه سوال برام پیش اومده ;D

چجوری کسی ک المپ بوده معدل نهاییش انقد خوب شده کنکورشم 2 شده :-" والا ک مورد نداشتیم

تست هوش دادی؟؟؟ضریب هوشی؟؟؟جون من برو ی تست هوش بده ;D

سلام ! واقعا خسته نباشی! الان جایی که وایسادی ته آرزوهای منه :| خوش به حالت !:/
خب حالا یه سوال : واسه فیزیک و ریاضی چیکار کردی انقد درصد هات عاآلی بود !؟؟؟؟

;D سلام اناتا!!
تبریک جدا
+ سال سوم المپ و درسای مدرستو موازی جلو میبردی؟
یعنی سال سوم هم معدلتو اینا اوکی بود؟ بعد جطوری برنامه ریزی میکردی ک ب 2 تاش میرسیدی؟
مهم ترین عامل ک تو دو تاش موفق بودی؟
برنامه ریزیت بیشتر چطوریا بود یعنی؟

سلام ، میشه روند کلی برنامتون رو بگید مثلا اینکه از مهر که شروع کردید چطوری و با چه استراتژی ای پایه وپیش رو خوندید .

چطوری تونستی سال سوم هم المپیاد بخونی هم معدلی۱۹.۹۹بشه؟من۲'۳جلسه از هر درسیو که نرفتم سر کلاس اون درسو۲۰نشدم+المپیادم پارسال قبول نشدم.رتبه شما رو که دیدم کلی خوشحال شدم گفتم میشه تو مدت کم خودمو به بقیه برسونم(شما که از بقیه جلو هم زدین)ولی معدل دوم و سومتونو که دیدم فهمیدم شما از اولش از بقیه جلو بودین.چطوری مدرسه نمیرفتین؟مدرسه چیزی نمیگفت؟

سلام انا جون خواهش میکنم جوابمو بره به نظرت من که اارم میرم سوم تجربی چه درسایی رو بخونم؟روزی چن ساعت ؟زیستو چی بخونم؟خواهش میکنم کمکم کن..................... :-h

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا