• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

صندلی داغ رتبه های برتر کنکور خانوم آناهیتا نجفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saranaz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور خانوم آناهیتا نجفی

از خانوم نجفی تقاضا مندیم که حداقل به چندتا از سوالای مهم پاسخ بدن ! در غیر این صورت اعلام کنید بریم یه جای دیگه سوالاتمون رو بپرسیم . ممنون. :-"

× ساراناز : آنا لطف کرده قبول کرده اومده اینجا اگه چند روزی صبر کنید بد نیست : ).

سلام آنـا. ؛؛)
تابستونی که داشتی می رفتی سوم درسای دوم ُ دوره کردی ؟! :-"
بعد این که تابستونی که می رفتی سوم روزی چند ساعت برای المپیاد می خوندی ؟!
همین دیگه ‌،موفق باشی. :]

رتبه های برتر اینجا خوابن بچه ها ;D

حداقل یه کی دیگه بیاد جواب بده... ;D
فقط یه کی بیاد تایم خواب و نتو بگه که مشکل خیلیاس...

حتما براش کاری پیش اومده که دیر جواب میده میتونید سوالاتون رو فعلا از روژین بپرسید دوستان : ) کسای دیگه ای هم هستند که پ.خ بدید جواب میدن:).

ساراناز راس میگه دیگه ! :-" ی کم دندون به جگرتون بسابید! :))

خودتون ی نگاه به حجم سوالا بندازین اخه!آدم خسته میشه خو! :-"

+مدیرجون خودم میدونم اسپم بود ! ;D

++تو این تاپیکا اسپم زیاد دیدم آوخه! ;D

× ساراناز: راحت باشین :)))))

به نقل از F@|-|!mEh :
زیست رو دقیقا چجوری میخوندی؟! :دی
زيست رو يه دور كلى ميخوندم و از خيلى سبز تست ميزدم تا تثبيت شه صرفا. دو سه روز بعد همون رو عميقتر ميخوندم.
آخر سال هم زياد دوره كردم كتابا رو. هفتگى معلممون امتحان ميگرفت ازمون و كتابا دوره ميشد.

به نقل از @@sin :
سلام
ميشه روش خوندن درسات رو بگي ...!
كه مثلا هر درس رو چه طوري مي خوندي؟!
مخصوصا دروس عومي ;D ;D
سلام. روش خوندن زيست رو ك بالا گفتم :دى
ادبيات : دور اول درس ب درس، بعدش موضوعى بخونين حتما.
عربى : يا جزوه ى معلمتون يا درسنامه ى يه كتاب رو بشينين بخونين. درسنامه ى ترجمه رو هم بخونين حتما روش تست ترجمه زدن رو يادتون ميده. درك مطلب هم تمرين ميخواد فقط. بعدش تست بزنين ديگه :دى عربى درسيه ك خوندنش زود تموم ميشه. تموم ك كردين ولش نكنين كاملا. تست زدنتون رو قطع نكنين
زبان : برا ريدينگ و كلوز و اينا، روزى دو سه تا رو حل كنين بسه. لغت و اينا رو هم از تيك ايت ميتونين بخونين مثلا. اگه هم زبانتون خوبه ك هيچى. :دى
دين و زندگى : مث زيست بخونين :)) تو برنامه ى هرروزتون باشه. مرورتون زياد باشه. به كلمه ها دقت كنين.
رياضى و فيزيك هم ك مفهومى ان و خوندن زياد نميخوان. جزوه رو ك خوندين، بعدش بايد تست بزنين ديگه فقط. حالا هرروز يا يه روز در ميون بسته ب نيازتون :دى
شيمى هم مسائلش مث رياضى فيزيكه. محاسبات وحشتناك رو ول نكنين. حتما سوال ك حل ميكنين تا اخرش برين جواب اخر رو پيدا كنين نگين بقيه ش رو بلدم. حفظيجاتشم مث دينى بخونين. :دى حالا نه خيلى ريز و كلمه ب كلمه. اما خب تسلط خوبى بايد داشته باشين

• لایک
امتیازات: Shery

به نقل از M a н d i s :
سلام ;;)

کلا به ساعت مطالعه ی زیاد اعتقاد داری؟
ینی آدم باید به طور قطع ساعت مطالعش بالا باشه ک نتیجه خوبی بگیره؟
سلام. نه والا :دى
ساعت مطالعه تون جورى باشه ك خسته تون نكنه تو طولانى مدت و در عين حال عذاب وجدان نداشته باشيد. كم نمياريد اينطورى. خودتون اگه امتحان كنين، مناسسبترين ساعت مطالعه تون رو پيدا ميكنيد.
وقتى ك خيلى خسته اين بهتره يه روز ب خودتون استراحت بدين. ولى لطفا لطفا لطفا يه روزتون به دو سه روز نكشه چون اينطورى شروع دوباره ى درس سخت ميشه براتون.

بعد من الان متوجه شدم ك سوالا چقد آشنا ان بعد رفتم نگا كردم ديدم عه اينا رو ج دادم قبلا :))) فك كنم اينايى ك جديدن بهتر باشن ولى خب مدير محترم هر كدوم رو صلاح دونستى پاك كن لطفا :دى

به نقل از p@RaNdeh :
سلام خانوم دکتر ;D
شدیدا تبریک میگم!! <:-P

سوالام:

1-تابستون دوم به سوم چی خوندی؟اصن به نظرت لازمه اون موقع درسای سال دومو خوند یا نه؟

2-ساعت مطالعه ات تو سال سوم چند ساعت در روز بود مثلا؟تشریحی میخوندی یا تستی ؟ کانون میرفتی یا چی؟

3-در خصوص خلاصه نویسی نظری داری ؟خلاصه نویسی میکردی ؟اگه میکردی لطفا ی توضیح در مورد روشت بده،به شدت توش موندم . 8-|

4-به نظرت لازمه من که امسال سال سومم پیشخوانی کنم ؟ چه درسایی مثلا ؟

5-نظرت راجبه زیست 3 چیه؟سخته عایا؟؟

حالا بریم سراغ سوالات تخصصی( ;D):

الگوت در زندگی کیه ؟ چرا؟

وقتی نومید میشدی فکر کردن به چی بهت انگیزه میداد؟

دوران تحصیل در دبیرستان بچه شری بود یا چی؟ ;D

غذای مورد علاقه؟ ;D

تیم مورد علاقه؟ ;D

+ببخشید زیاد شد. ;;)

سوالام بیشتر از اینا بود. ;D
سلام. مچكر ؛؛)
١- المپياد. ببينيد شما هرچى بهتر پايه تون رو قوى كنيد پيش راحتتر ميشه كارتون. اگه نخونين اينطور نميشه ك ديگه نرسين بخونين ولى خب كارتون سختتره.
٢- اوايل سال ٤،٥ ساعت. تشريحى. بعدشم بكوب برا المپ :دى ٤-٥ تا گزينه دو هم دادم. :دى
سال سومتون رو تستى نميخواد كار كنين. ينى واجب نيست اصلا. تشريحى تون رو قوى كنين. واقعا مهمه. بعد نكته ى ديگه اينه ك شما تشريحى بخونين تستيتونم خوب ميشه اما تستى بخونين ب درد تشريحى تون نميخوره :د
٣- خيلى خيلى تاكيد ميكنم روش. خلاصه نويسى ب درد حفظيا نميخوره اونقد ولى برا رياضى فيزيك + زبان فارسى و يكم شيمى، خيلى خوبه و اوصيكم بهش و اينا. :د
مثلا برا رياضى فيزيك، فرمولاى اصلى، چيزايى ك يادتون ميره، جاهايى ك اشتباه ميكنين معمولا، نكته هايى ك تو تست زدناتون ياد ميگيرين رو ميشه بنويسين. برا زبان فارسى هم مثلا يه خلاصه اى از كل ويرايش يا مثلا كلماتى ك تكواژ پيدا كردنشون براتون راحت نيست يا شك دارين و اينطور نكته ها رو بنويسين يه جا
٤- اولويت با سال دومته. اما اگه وقت و حوصله داشتى از سوم بخونى، خوبه. چرا كه نه؟:دى
٥- آسونترين زيست، زيست سومه. سختترينش دوم.
٦- خب فرق ميكنه تو هر زمينه :دى ولى معمولا شخص خاصى نيست. بيشتر ايده آلاى ذهنى خودم الگو ان.
٧- به اينكه كل زندگيم دوس داشتم تهران قبول شم. و اينكه از اينكه حسرت چيزى ب دلم بمونه متنفرم. و اعتماد ب نفسى ك اطرافيان بهم ميدادن خيلى خوب بود.
٨- نه خيلى آروم بودم
غذاى مورد علاقه م كباب مخصوصا كباب ترش، زرشك پلو، فسنجون :دى
تيم مورد علاقه هم ندارم ب اون صورت. فوتبالى نيستم :دى

خواهش ؛؛) :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا