Zetsubou Shinji
Evangelion Fan
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1000
Бог мертвجمله نیچه که رو پروفایلمه ترجمش چی میشه ؟؟؟؟
Бог мертвجمله نیچه که رو پروفایلمه ترجمش چی میشه ؟؟؟؟
تو ویکی پدیا اینم گذاستهБог мертв
بُگ مِرتو (Бог мертв)تو ویکی پدیا اینم گذاسته
Бог умер
سوال دیگه چی تلفظ میکنن؟؟؟
Фарянفریان چی میشه ؟؟؟
Фарян
хасти
"خستی" خونده میشه. در روسی "ه.ح" نیست و ممولا تو اسم ها بجاش "خ" میزارن.
نه اینطور نیستدوست عزیز باید بگم به جز عربی فارسی و بعضی زبان های ترکی تقریبا تو هیچ زبانی خ وجود نداره
نه روسی نه المانی نه هندی نه یونانی نه اسپانیایی
خ تو این زبان ها شبیه ه غلیظ تلفظ میشه یه چیزی بین ک و ه
تازه خ تو روسی گاهی ک و گاهی شبیه ه خونده میشه
نه اینطور نیست
به هر کتاب آموزش روسی مراجعه کنید، "х" "خ" نوشته شده و دقیقا به همین شکل هم تلفظ میشه. مثلا хорошо
زبان روسی خودش "ک"(к) داره اما "ه" نداره و توی اسامی، معمولا بجاش "گ"(г) یا "خ"(х) میزارن. مثلا "هربرت مارکوزه" میشه "Герберт Маркузе". روس ها "ه" اصلا تلفظ نمیکنن.
ولی برعکس، تو اوکراینی "گ" وجود نداره اما "ه" دارن و معمولا تو اسامی خارجی بجای :گ"، "ه" میزارن.
دوست عزیز باید بگم به جز عربی فارسی و بعضی زبان های ترکی تقریبا تو هیچ زبانی خ وجود نداره
دوست عزیز باید بگم به جز عربی فارسی و بعضی زبان های ترکی تقریبا تو هیچ زبانی خ وجود نداره
و یه چیز دیگه e صدای کسره نمیده صدای ی با کسره میده یعنی yе و э صدای کسره میده
همین الان اینکارو کردم. هیچ تفاوتی با "خ" و شباهتی با "ه" یا "ک" ندیدم. کشوری هم که توش هستم زبان روسی زیاد محاوره میشه.ولی تو مثلا خروشچف تو گوگل ترنزلیت سرچ کن میبینی تلفظش با خ خیلی فرق داره
تو کتابا مینیوسن خ چون ما معادل اون صدا رو نداریم
به نظر من خ تو فارسی هم از عربی وارد شده چون ما خیلی از خ ها رو ه میخوندیم مثل خورشید که Hoar بوده
همین الان اینکارو کردم. هیچ تفاوتی با "خ" و شباهتی با "ه" یا "ک" ندیدم. کشوری هم که توش هستم زبان روسی زیاد محاوره میشه.
روسی اصلا "ه" نداره و تلفظشم نمیکنن. ولی اوکراینی داره و خیلی هم به کار میبرن. در واقع این دو زبان به هم نزدیکن و کلمات مشترک زیاد دارن و تو همه این کلمات مشترک، اونجاهایی که زبان روسی "گ" تلفظ میکنه، اوکراینی ها "ه" میگن.
ولی تو مثلا خروشچف تو گوگل ترنزلیت سرچ کن میبینی تلفظش با خ خیلی فرق داره
تو کتابا مینیوسن خ چون ما معادل اون صدا رو نداریم
به نظر من خ تو فارسی هم از عربی وارد شده چون ما خیلی از خ ها رو ه میخوندیم مثل خورشید که Hoar بوده
آها یه چیز دیگه درسته که روسی ک داره اما گاهی اوقات х صدای ک هم میده تو بعضی کلمات که احتمالا از یونانی وارد شده تو یونانی هم х صدای ک هم میده تو قبطی هم х صداهای ک و ش هم میده
تابحال هیچ وقت چنین تلفظی رو برای х نشنیدم. همیشه برام واضح بوده که همون "خ" هست و حتی معلمم که خودش اوکراینی بود ولی شوهرش ایرانی(فارسی بلد بود) همین خ میگفت.من نگفتم х صدای ه میده گفتم صداش بین ه و ک که با الفبای آوانگاری بین المللی به صورت kʰ یا х نشان داده میشه
اوکراینراستش من نمیدونم تو چه کشوری هستی
تابحال هیچ وقت چنین تلفظی رو برای х نشنیدم. همیشه برام واضح بوده که همون "خ" هست و حتی معلمم که خودش اوکراینی بود ولی شوهرش ایرانی(فارسی بلد بود) همین خ میگفت.
اوکراین
والا خیلیم دور نبودم. یک ساله. هیچوقتم موقع تلفظ به حالت زبون و دهن و اینامم دقت نمیکنم (((:نه میدونی چیه تو زیادی از ایران دور بودی تلفظ خ رو یادت رفته :-) ولی با هم فرق داره خ ما از از ته گلو میاد بیرون ولی خ اونا از سقف دهان میاد
حتی د و س اونا با برای ما فرق داره موقع تلفظ اینا زبون و به دندونای پایینی میچسبونن ولی ما زبونو به دندونای .بالایی میچسبونیم یا بین دندونا به خاطر همین یه تفاوتایی دارن
روسا х رو کاملا خ تلفظ میکننمن نگفتم х صدای ه میده گفتم صداش بین ه و ک که با الفبای آوانگاری بین المللی به صورت kʰ یا х نشان داده میشه
راستش من نمیدونم تو چه کشوری هستی اگه مثلا تو خود روسیه ای انصافا فرق داره اگه مثلا تو تاجیکستان یا آذربایجانی اونا بر اساس مخرج صدای خودشون حرف میزنن
اره. وقتی اخر یه کلمه باشه. مثلا другГ رو بعضی وقتا نزدیک ب ک تلفظ میکنن
Афсунچه جالب!میشه بگین افسون چی میشه؟...مرسی
چه جوری میخوننش؟Афсун
مثه اسم خودت خونده میشهچه جوری میخوننش؟