اگه شغلت آزاد بود، دوست داشتی چیکاره میشدی؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hamed.yas
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه نوع شغلی رو ترجیح میدی؟؟

• رای‌دهندگان
    399
من دوست دوست دارم کتاب فروشی داشته باشم اصلا عاشق اینم که توی کتابخونه ای باشم و کتاب بخونم نه از این کتاب خونه های کوچیک از اینایی که مثلا صد هزار جلد به بالا کتاب دارن

من یه کافه برد گیم می زدم.
چون کافه برد گیم دوست دارم.

یه کافه میزدم:)

که بتونم توش علاوه بر قهوه و بامدیریت جعفری بتونم توش پیتزا هم بفروشم^__^

بنگاه املاکی
مث برنامهه تو منوتو. مثلا تو محدوده ی بورلی هیلز خونه بفروشم. ماشینمم مرسدس بنز اخرین سیستم!
ولی من به ارزوهایم قول رییییدن داده ام!
_____ نظرات منفی شما به left ماست!

آخرین ویرایش:
بازی ساز و برنامه نویس؛ توش دستت بازه و هرجوری بخوای میتونی درستش کنی. همش ایده های جدید توش میاری، هروقت خواستی بازی رو میسازی، با کسایی بازیتو پلی دادن حرف میزنی، کلی الگریتم و منطق و ریاضی =) و اینکه میتونی کلی پول از یه ایده خوب در بیاری. ولی خوب الان به نظرم یه جورایی کار بی ارزشیه(میدونم زندگی هدفی نداره ولی خوب علم و معنا رو ترجیح میدم)
تا همین چند وقت پیشم تو مودش بودم اما بخاطر هدفم که فقط با علم میشه بهش رسید سرشو بردیم!

شغلی که شرایط ثابتی نداشته باشه و لازم بشه بخاطرش سفر های مختلف بری....عکاسی از طبیعت جذاب بنظر میاد.

هیات علمی یکی از دانشگاه های آیوی لیگ ترجیحا دانشگاه کلمبیا بخاطر نیویورک(ولی فکر کنم آزاد محسوب نشه).

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: f.hn
سرآشپز

کافی شاپ و کتاب فروشی میزدم
و نمیدونم این یکی جز شغل ازده یانه *که فک کنم نیست* ولی میخوام شرکت یا کارخونه داشته باشم که خودم با هزینه و هنر یا علم خودم درست کرده باشمش ینی کار افرین

دزد و قاتل میشدم.
هر روز جلوی چن نفرو میگرفتم و میکشتمون و هرچی ام داشتن ب غارت میبردم

نمایشگاه ماشین
شرکت طراحی دکوراسیون
پارچه فروشی
فرش فروشی
اموزشگاه علمی شخصی

کتابفروشی ..حتی میخوام بعد کنکورم برم تو یه کتابفروشی با حقوق هرچند کم کار کنم ، فقط اجازه بدن هر کتابی که میخوام بردارم بخونم

شغل بعدی رستورانه ... آخر شب هر چی غذا اضافه موند میذارم جلوم میخورم .. انواع و اقسام غذاها

نمی دونم ولی احتمالا داشتم یه کتابفروشی بزرگ (از اونا که کسی دستش به طبقه اخر قفسه ها نمیرسه :D )میتونست خیلی رضایت بخش باشه ...
و اینکه معمولا تدریس رو هم دوست دارم (البته شخص و درس و ... هم مهمه!) البته فکر نمیکنم بشه کاملا ازاد حسابش کرد( مثلا معلم خصوصی ازاد حساب میشه دیگه...)

یه شرکت برنامه نویسی خیلی خفن و بزرگ که در تمام حوزه های نرم افزاری فعالیت کنه یه بخش هم برای گیم سازی داشته باشه(آرزو بر جوانان عیب نیست)(پ.ن.:البته بیشتر هدفمه تا آرزو)..(خداییش کاراکتر رستم شاهنامه پتانسیل یه بازی جهان باز خفن رو داره...کلی پتانسیل(مثل شخصیت و اینا) برای گیم سازی داریم که دارن تلف میشن)

Back
بالا